Copilasi de noiembrie-decembrie 2004 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
onitza spune:
Faza dulce foc:MIHAI S-A BAGAT IN TZARC LA PAUL SI SE JOACA CU EL!!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
Madachan spune:
Onitza, nu mi-a dat nimic sa-i dau.Mi-a zis doar daca face febra sa-i dau supozitor sau nurofen.Ma astept totusi la febra ,in ultimele 4 nopti mi-a facut si peste 39.
Raluca,cat inseamna un sfert de doza de Pikovit? I-am dat si eu 10 zile dar degeaba i l-am dat ca tot la fel de putin mananca.De aceea vreau sa-i dau iar ,dar 20 zile.
Mititelul meu,este nelinistit rau,cred ca-l mananca bubitele.Are burtica plina.Iar pe fata in zona fruntii,la tample si dupa urechiuse.
Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002
Madachan spune:
[/quote]
sanatate! lasa, mai bine acu cand e mic.
ai grija sa nu-i fie frig...si sa nu-l lasi cu temperaturaa, ca sa nu faca complicatii,adica trebe urmarit noaptea:(
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lung$B!&(Bcale este calea care duce de la urechi la inim$B!&(B
[/quote]
Multumesc mult!
monica-elizabet spune:
buna seara fetele,
raluca
, multumim de sfaturi, le-am notat![]()
onitza, ce ma bucur ca paulica e bine

madachan, sanatate multa puiutului tau si refacere rapida
dar de unde crezi ca l-a luat?
ruxi e bine,insa...rasfatzata rau, rau de tot...norok ca are cine sa mai stea cu ea, altfel imi dadeam deimisia
...de mancat tot nu vrea sa manance desi a trecut de regim...
roserbina,
sanatate multa si tie si refacere grabnica fiindca altfel plange mihnutzu ca nu-l tii in brate![]()
e fff periculos cu alunecatul in baie, vis a vis de blocul meu a cazut o tipa(29 de ani, profesoara de lmb romana) alunecand pe gresia uda s-a lovit la cap si a murit pe loc...Doamne fereste!...eu nu aveam nimik in baie si mai eram si gravida cu ruxi cand s-a intamplat asta... dar de cand am auzit am luat un covoras din acela special pentru baie(mai bine zis am luat un sul) din care tot mai tai o bucata cand vad ca da semne de "oboseala" bucatica de covorash![]()
va pup si ma duc sa stau in pat, maine plec de dimineatza la patriarhie...noapte buna si linistita
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
try spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
pentru lista cea noua, am si eu o propunere, ca de cate ori incerc sa citesc ceva din ea, imi fac okii ca la kaa
scoateti domne culorile alea ca stim acuma ce avem... alea erau pe cand faceam statistici cate burtici roz si cate bleu sunt
hehei... asta pe cand era bunica fata!
si poate si un scris mai mare n-ar strica, ca doar nu e tarlaua noastra, sa ne zgarcim, ei?
mami de ileana si ioachim
Pai sa stii ca si pe mine ma 'nervara culorile-alea, dar am zis ca totusi sa le pastrez, dar acu' ca vaz ca e mai multe pareri, cre' ca ma-nfig pe maine in ele.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Fetele, hai, milostiviti-va si de mine si-mi ziceti, care stie daca pot sa-i dau oul intreg si sfecla rosie?
Si cand se face vacc.?
Si voi, ce medicamente sau vitamine le mai dati acuma, ca incepe anotimpul rece?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Miria, dragutza de tine, eu uit de la mana pan' la gura. Am zis ca-t idau eu un rasp si-am uitat. Eu de vreo 3 sapt. poate si ma ibine am zis ca gata, il trec pe ou intreg. O zi da, una nu ii dau (adica ii da mama). Regula e de 3 ori pe sapt. are mama zilele fixate in care-i da, eu nu mai stiu. Offf, ma amarasc, nu alta, deja nu ma istiu o gramada de amanunte despre piticul meu...asta-i tributul ce-l platim.
try spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
oul intreg? adica, si cu albus? pai eu nici la varsta asta nu manancmi se pare scarbos albusul, nici pe ile nu o las
de ce vreti sa le dati albus, ca nu contine NIMIC, nici vitamine, nici proteine, e apa chioara (nici macar)
asta e din cura manechinelor, ca sa nu se ingrase: omleta din albusuri
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeax
ma duc svooooooooo...
Hai maaa cu nu contine nimic. Pai si apa chioara nu contine nimic si tot o bem.
Lasa copilu' in pace si nu-i baga in cap pupezelele tale. Da-i lui Ile albus ca daca nu-ti place tie nu trebuie sa nu-i placa si ei.
Sunt mari si vaccinati de-acum, poa' sa manace linistiti albus.
Dar incepeti usor, ca sa nu patiti ca Onitza cu kiwi.
Io i-am dat lu' alex dintr-o data, dar deja i lcunosc si nu-mi ma ifac probleme din cauza lui. E rezistent ca un taur (nu degeaba ma-sa e tauroaica
miria_cristina spune:
Saru'mana la toate! Gata! Am sa incep sa-i dau ouletul intreg si o sa-i fac si niste salata din sfecla. Imi era teama sa nu-i fac rau, dar pentru inceput, o sa-i dau mai putin si vad eu...![]()
Iar ca medicamente ii dau Ca o fiola timp de 10 zile, in fiecare luna pana in primavara. Asa am facut si iarna trecuta si a fost bine. Dar inca nu am ajuns cu ea la vacc. Am inteles ca acuma, la un an, se fac doua si dupa aia gata.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by roserb
Sabina,Gandacica, multumesc de sfaturi!Convingerea mea e ca nu e nimic rupt, pentru ca nu mi s-a umflat/invinetit mana. Probabil s-a intins vreun ligament/muschi, si pana isi revine, mai am de patimit. Cat despre calcatorul tau, Gandacico, zau ca n-am curaj de asa ceva , desi probabil mi-ar face bine macar la spinare. Tu cum mai esti cu spatele? Te-ai reparat de tot?
mai mama, crezi ca eu de bine m-am dus acolo?! pai am avut hernie de disc: ce era sa fac, sa ma operez? nu mai zic ca alaptez si nu am putut lua NICI UN medicament
mi-a fost frica, ma si amuza ideea, dar de voie de nevoie m-am dus si m-a trosnit, a fost SUPER
stii cum te simti? ca un nou-nascut
nu te doare nimic, iar toata chestia dureaza 5 minute (maxim)
si nu te calca propriu-zis, doar iti trosneste oasele... iti face o contra cu mana si piciorul (cum ai stoarce o rufa
dar NU DOARE!!!
hai, fa-te bine!

onita, iti scriu pe pm, deocmadata nu mai stim noutati despre fata cu tumoare... cred ca o vor opera totusi in tara... o sa revin cand mai aflu vesti...
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Madachan
EDy are pojar.Acum am venit de la spital.Asa ca vreo sapt. nu are voie afara si nici baita.
Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002
nah! ce ti-am zis! ofof ai mare grija, mai ales dupa boala, ca am inteles ca scade imunitatea si poate raci mai puternic...
MULTA SANATATE!

aveti grija ca e epidemie!!!

de ce vreti sa le dati albus, ca nu contine NIMIC, nici vitamine, nici proteine, e apa chioara (nici macar)