Copilasi de noiembrie-decembrie 2004 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

mikimi, eu nu m-am gandit ca exista posibilitatea sa cumpere doua persoane pentru ca ma gandeam ca se va cumpara dupa ce trimit banii.Si in plus, in final cred ca-mi vor trebui mai multe caci tratamentul e pe termen lung deci n-ar fi fost o problema nici asta.
Oricum, telefonul meu este 0788663603.Daca gasiti careva, sunati-ma, va rog. Multumesc.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Sabina,Gandacica, multumesc de sfaturi!Convingerea mea e ca nu e nimic rupt, pentru ca nu mi s-a umflat/invinetit mana. Probabil s-a intins vreun ligament/muschi, si pana isi revine, mai am de patimit. Cat despre calcatorul tau, Gandacico, zau ca n-am curaj de asa ceva , desi probabil mi-ar face bine macar la spinare. Tu cum mai esti cu spatele? Te-ai reparat de tot?

Cookie, multa sanatate Denisei! Asa se intampla minunile astea cu copiii, tocmai cand sunt si alte evenimente!

For2nity, intreb si eu maine/poimaine pe la farmacii, poate reusesc sa gasesc medicamentul de care ai nevoie. Apropo, dar nu cumva e necesara reteta, ca atunci e mai complicat?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

roserb, nu cred ca e necesara, adica nu stiu, nu m-am gandit la asta. Daca trebuie o trimit prin curier rapid, nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Calcatoru lu gandac e de fapt ostoepat si cred ca nu te primeste fara radiografie, deci nu te calca

Roserb, totusi...sa stii ca rupturile astea sunt parsive,nu se manifesta mereu cu umflat, invinetit..poate tre sa stai cu mana imobilizata...eu as face radiografie(nu doare)

For2nity, eu sunt gripata rau si sofia de asemenea...da cica la farmaciile sensiblu si helpnet poti da comanda.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

EDy are pojar.Acum am venit de la spital.Asa ca vreo sapt. nu are voie afara si nici baita.

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

sabina, nici helpnet nici sensiblu nu s-au gandit sa-si deschida puncte de lucru aici. Am cautat on-line si nu au in baza de date asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Miria, albusul nu se da neaparat fiert, eu ma bucur ca in curand am unda verde la el ca sa ii pot gati alte bunatati care contin oul intreg. Deci foloseste-te de faptul ca ai liber la albus si gateste-i papa bun.
Pt vaccin pe mine ma suna dr de familie la care le-am facut pe toate...
Vitamine... maimutica mea ia Pikovit un sfert de portie si ala e complex destul de bun insa la cate portocale mananca (cam 2 pe zi) eu cred ca isi ia doza de vitamina C pt corp[usorul ei. Poti incerca Vitamina C picaturi, se gaseste la orice farmacie si se dau cate 5-8 picaturi, n-are restrictii.

Pt mamicile cu copii care nu mai papa, avand in vedere ca am si eu asa ceva acasa, dau 2-3 idei despre cum am facut-o eu pe maimutica sa pape suficient cat sa depaseasca cele doua praguri critice (pt psihicul mama-sii) de 7, respectiv 8 kg:
- pt mesele de laptic, ii ungeam tetina cu o picatura de miere sau o plimbam prin casa (ii placea f tare la oglinda, dadea cu manuta in ea si papa)
- Pikovit un sfert de portie, 20 de zile pe luna in masa de dimineata
- suc de fructe lamga papica e magistral: cand se plictisea sa manance ii inmuiam lingurita plina in suc. Acum, ca a inceput sa pape mai bine, am scos sucul la masa de pranz si am bagat supa/ciorba administrata la fel: lingurita inmuiata in supa sau alternativ una si una. In felul asta papa si doua feluri de mancare.
- foarte important: in scaun se plicti ff tare ca atare papam in mergator, la TV, exclusiv reclame. In 10 minute totul e gata!

Bafta!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Madachan

EDy are pojar.Acum am venit de la spital.Asa ca vreo sapt. nu are voie afara si nici baita.

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

sanatate! lasa, mai bine acu cand e mic.
ai grija sa nu-i fie frig...si sa nu-l lasi cu temperaturaa, ca sa nu faca complicatii,adica trebe urmarit noaptea:(

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Va spun repede despre Paul ca tb sa pape: e FOARTE BINE!!!!! ar manca tot timpul, suntem deocamdata la cantitatea de 100 ml, papa tot si ar mai vrea, chiar palnge la sf. dar il impac repede...striga intr-una TA-TA-TA-TA-TA-TA..de m-a inebunit, deh, acum chiar sunt convinsa ca e bine copilul ...nu a mai vomitat, e ok, scaun a facut de 2 zile un scaun pe zi si ala consistent...dar il urmaresc totusi mereu sa nu faca febra sau altceva....
MADACHAN....sa ne spui si noua cum il tratezi pe EDISHOR d epojar , am intereseaza in caz de...molipsire si al noi......
SABINA, mey, eu de cand s-a imbolnavit Paul sunt speriata de bombe, mi-e teama si daca ii apare un punct rosu acum pe el...sper sa nu faca totusi pojar!!! a stat in spital duminica, luni si marti, si spitalul a intrat in carantina de vineri...spre sa nu fi luat microbul......auzi, mey, frumoaso, ia zi si mie de cura aia de oua de prepelita!!!! si chiar a inceput sa pape si sa se ingrase de ele?????cool!!!
GANDACICOOOO, doamne fereste, nu pot sa cred cu fetita asta a sefei sotului tau!!! si doar 14 ani!!! ea stie????? i s-a spus??? spre ca nu ..totusi... ...astept rasp. tau pe PM.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am uitat sa va zic o chestie ce m-a uimit si vreau sa va inteb daca vi s-a intamplat si voua: Paul pe la 5-6 luni, zicea o perioada doar: LICA-LICA-LICA si QUE-QUE-QUE, apoi a tinut-o pe ta-ta-ta-ta si ma-ma-ma dar si alte sunete...acum, a inceput iar s aspuna aceleasi sunete: LICA-LICA-LICA SI QUE-QUE-QUE....cum de si-a adus aminte de aceste sunete???? a trecut totusi ceva timp......
Paul a facut iar kk, dar tare, acum, in seara asta...e mult de 2 ori pe zi????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput