Copilasi de noiembrie-decembrie 2004 (90)
Raspunsuri - Pagina 4
for2nity spune:
mikimi, eu nu m-am gandit ca exista posibilitatea sa cumpere doua persoane pentru ca ma gandeam ca se va cumpara dupa ce trimit banii.Si in plus, in final cred ca-mi vor trebui mai multe caci tratamentul e pe termen lung deci n-ar fi fost o problema nici asta.
Oricum, telefonul meu este 0788663603.Daca gasiti careva, sunati-ma, va rog. Multumesc.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
roserb spune:
Sabina,Gandacica, multumesc de sfaturi!Convingerea mea e ca nu e nimic rupt, pentru ca nu mi s-a umflat/invinetit mana. Probabil s-a intins vreun ligament/muschi, si pana isi revine, mai am de patimit
. Cat despre calcatorul tau, Gandacico, zau ca n-am curaj de asa ceva , desi probabil mi-ar face bine macar la spinare. Tu cum mai esti cu spatele? Te-ai reparat de tot?
Cookie, multa sanatate Denisei! Asa se intampla minunile astea cu copiii, tocmai cand sunt si alte evenimente!
For2nity, intreb si eu maine/poimaine pe la farmacii, poate reusesc sa gasesc medicamentul de care ai nevoie. Apropo, dar nu cumva e necesara reteta, ca atunci e mai complicat?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
for2nity spune:
roserb, nu cred ca e necesara, adica nu stiu, nu m-am gandit la asta. Daca trebuie o trimit prin curier rapid, nici o problema.
Sabina spune:
Calcatoru lu gandac e de fapt ostoepat si cred ca nu te primeste fara radiografie, deci nu te calca ![]()
Roserb, totusi...sa stii ca rupturile astea sunt parsive,nu se manifesta mereu cu umflat, invinetit..poate tre sa stai cu mana imobilizata...eu as face radiografie(nu doare
)
For2nity, eu sunt gripata rau si sofia de asemenea...da cica la farmaciile sensiblu si helpnet poti da comanda.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Madachan spune:
EDy are pojar.Acum am venit de la spital.Asa ca vreo sapt. nu are voie afara si nici baita.
Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002
for2nity spune:
sabina, nici helpnet nici sensiblu nu s-au gandit sa-si deschida puncte de lucru aici. Am cautat on-line si nu au in baza de date asa ceva.
raluca.gabriela spune:
Miria, albusul nu se da neaparat fiert, eu ma bucur ca in curand am unda verde la el ca sa ii pot gati alte bunatati care contin oul intreg. Deci foloseste-te de faptul ca ai liber la albus si gateste-i papa bun.
Pt vaccin pe mine ma suna dr de familie la care le-am facut pe toate...
Vitamine... maimutica mea ia Pikovit un sfert de portie si ala e complex destul de bun insa la cate portocale mananca (cam 2 pe zi) eu cred ca isi ia doza de vitamina C pt corp[usorul ei. Poti incerca Vitamina C picaturi, se gaseste la orice farmacie si se dau cate 5-8 picaturi, n-are restrictii.
Pt mamicile cu copii care nu mai papa, avand in vedere ca am si eu asa ceva acasa, dau 2-3 idei despre cum am facut-o eu pe maimutica sa pape suficient cat sa depaseasca cele doua praguri critice (pt psihicul mama-sii) de 7, respectiv 8 kg:
- pt mesele de laptic, ii ungeam tetina cu o picatura de miere sau o plimbam prin casa (ii placea f tare la oglinda, dadea cu manuta in ea si papa)
- Pikovit un sfert de portie, 20 de zile pe luna in masa de dimineata
- suc de fructe lamga papica e magistral: cand se plictisea sa manance ii inmuiam lingurita plina in suc. Acum, ca a inceput sa pape mai bine, am scos sucul la masa de pranz si am bagat supa/ciorba administrata la fel: lingurita inmuiata in supa sau alternativ una si una. In felul asta papa si doua feluri de mancare.
- foarte important: in scaun se plicti ff tare ca atare papam in mergator, la TV, exclusiv reclame. In 10 minute totul e gata!
Bafta!
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
Sabina spune:
quote:
Originally posted by Madachan
EDy are pojar.Acum am venit de la spital.Asa ca vreo sapt. nu are voie afara si nici baita.
Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002
sanatate! lasa, mai bine acu cand e mic.
ai grija sa nu-i fie frig...si sa nu-l lasi cu temperaturaa, ca sa nu faca complicatii,adica trebe urmarit noaptea:(
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
onitza spune:
Va spun repede despre Paul ca tb sa pape: e FOARTE BINE!!!!! ar manca tot timpul, suntem deocamdata la cantitatea de 100 ml, papa tot si ar mai vrea, chiar palnge la sf. dar il impac repede...striga intr-una TA-TA-TA-TA-TA-TA..de m-a inebunit, deh, acum chiar sunt convinsa ca e bine copilul
...nu a mai vomitat, e ok, scaun a facut de 2 zile un scaun pe zi si ala consistent...dar il urmaresc totusi mereu sa nu faca febra sau altceva....
MADACHAN....sa ne spui si noua cum il tratezi pe EDISHOR d epojar , am intereseaza in caz de...molipsire si al noi...
...
SABINA, mey, eu de cand s-a imbolnavit Paul sunt speriata de bombe, mi-e teama si daca ii apare un punct rosu acum pe el...sper sa nu faca totusi pojar!!! a stat in spital duminica, luni si marti, si spitalul a intrat in carantina de vineri...spre sa nu fi luat microbul...
...auzi, mey, frumoaso, ia zi si mie de cura aia de oua de prepelita!!!! si chiar a inceput sa pape si sa se ingrase de ele?????cool!!!
GANDACICOOOO, doamne fereste, nu pot sa cred cu fetita asta a sefei sotului tau!!! si doar 14 ani!!! ea stie????? i s-a spus??? spre ca nu ..totusi...
...astept rasp. tau pe PM.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
onitza spune:
Am uitat sa va zic o chestie ce m-a uimit si vreau sa va inteb daca vi s-a intamplat si voua: Paul pe la 5-6 luni, zicea o perioada doar: LICA-LICA-LICA si QUE-QUE-QUE, apoi a tinut-o pe ta-ta-ta-ta si ma-ma-ma dar si alte sunete...acum, a inceput iar s aspuna aceleasi sunete: LICA-LICA-LICA SI QUE-QUE-QUE....cum de si-a adus aminte de aceste sunete???? a trecut totusi ceva timp...
...
Paul a facut iar kk, dar tare, acum, in seara asta...e mult de 2 ori pe zi???? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre