Copilasi de noiembrie-decembrie 2004 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
onitza spune:
MAMI FLAVIA 
PAUL rade la Teo cand o vede!!!!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
bits spune:
intraram sa uram micutilor ALEXANDRU SI VLADIMIR un sincer LA MULTI ANI!va pupam dulce ,sa cresteti mari si sa=i bucurati pe parinti

octy,KEN(1nov 2004)
Cecilia C spune:
Fetelor
, stiam ca o sa va placa poza pe olita si cu periuta in mana, tocmai de-aia am pus-o 
Si sa stiti ca avem toate niste copii frumosi, care mai de care, asa ca sa fie sanatosi si fericiti si noi pe langa ei
..cat priveste creasta lui fii-mea...sa stiti ca toata lumea se distreaza de ea
...e ceva natural si nici daca as incerca cred ca nu mi-ar iesi asa...asa ca o face mama panchista si rocherita, ha h 
![]()
Onitza draga , stii cum zice un unchi de-al meu??? Nu te pierde ha ha..asa ca nu esti tu mai grasa ca mine si nici eu nu sunt slaba..uita-te la Raluca si alte fete...eu mai am pana ajung la dimensiunile mele, ha ha..Si ce ziceai? sa facem copii ca-i facem frumosi? pai eu deja ma gandesc la asta si sper peste putina vreme sa ma alatur si eu lui Florypop....deci sunt aspiranta la mamici de 2006....asa ca...asteptam noi membre![]()

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
onitza spune:
CICI, nu mersi....inca nu membra....
...eu inca sunt speriata de bombe si faza dura: nu am un copil rau....chiar nu....dar oricat de bun ar fi.....eu mai astept vreo 3-4 ani!! sau ma rog as vrea sa astept ca daca Cel de Sus, crede altceva....nu ma impotrivesc!!!!![]()
Mey, atunci cine e fata blonda frumoasa din poze cu printesa ta??? zici ca nu tu?????
ca eu vaz acolo o frumusica cu talie de viespe si cu corp de zana!!!!
Sotul tau trebuie sa fie mandru de tine!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
try spune:
Avem vreo 17 sarbatoriti in galerie pana acum.
Sa ma iaruncati un ochi din cand in cand pe acolo sa vedeti noutatile.
Noile aditii de astazi: Daniel - Daniela_sb si Ioana - Laura_miu.
Astept si restul de mamici daca ne-or citi pe aici...
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Cecilia C spune:
Onitza mersi mersi...cu talia ai dreptate dar cu restul, hmmm ...
Sanatate lui Paulica si sa dea Domnul sa-i mearga bine

Try tot am uitat sa te felicit pentru Galeria Sarbatoritilor, ffff faina si comentarii foarte inspirate chiar daca zici tu ca ai fost cam serioasa atunci cand le-ai scris, auzi, oare cand esti "neserioasa" ce iasa???? ha ha 

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
dana_danen spune:
Salutare!!!
Ma mai primiti?Sa stiti ca am lipsit motivat.Daca vreti va aduc si scutire
.Intre timp noi ne-am mutat si a fost grele de tot...
La multiiiiii multiiiii anisori sarbatoritilor,multa sanatate tuturor...si pupicei si pt mamicile sarbatoritilor,ca pana la urma...ele tipau in momentele alea
.
As avea si eu o intrebare,si poate cineva s-a confruntat cu asta si ma poate ajuta.Puiutului meu mic...i-au iesit niste bube.In jurul guritei,dar nu pe buze ca herpesul.Ci pe langa.Si sunt urate tare de tot.Am chemat un doctor sa o vada,si mi-a zis s-o dau cu violet de gentiana,pt ca a luat un stafilococ...Acum eu sunt putin cam paranoica.De unde a luat?Ce trebuie sa fac sa nu mai ia?Ar trebui sa-i sterilizez chiar toate jucariile pe care ea inevitabil le baga in gura?Ce sa fac?De unde se poate lua chestia asta?
Si acum ca v-am plictisit deja din prima postare cu un mesaj asa lung,va pupicesc si promit ca o sa incerc sa fiu putin mai activa pe aici.Asta cand crede SJ-ul meu ca merit si eu o pauza intre bocete![]()
EU SI AI MEI
Madachan spune:
Raluca,m-am incurcat,despre PIKOVIT am vrut sa te intreb . Multumesc pt. raspuns.
PAXELA, mie mi-a dat PERITOL sa-i dau la pojar sa nu se scrpine in caz ca-l mananca bubitele. Dar daca zici ca nu pre e bun o sa-l intrerup ,mai auzisem si din alte surse ca nu pre e recomanat.
Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002
[/quote]
Madachan, eu nu ii dau Peritol ci Pikovit, intrucat Peitolul ii da si stare de somnolenta. Maria mea doarme bine si chiar daca n-ar dormi, nu sunt de acord cu blegeala sau somnul indus la copii. Pikovitul se da la copiii de un an de doua ori cate 5 ml. Eu ii dau o data, la masa de fructe, 2.5, ca sa aiba chef la pranz. Si are!
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
[/quote]
Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002