Copilasi de noiembrie-decembrie 2004 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
In sfarsit, reusesc sa stau si eu pe acasa, dar nu prea mult, ca trebuie dupa-amiaza sa merg la ecografii.![]()
LA MULTI ANI!!!

Tuturor puiutilor, care isi serbeaza ziulica de nastere! Ce mari au crescut, parca ieri ne duceam la ecograf si aveam emotiile pana in gat! Acuma na! le dau dintisorii, merg in picioruse, incep sa vorbeasca. Nu mai avem "sugari"
avem copii mari!![]()
Mai, voi reusiti sa ma speriati! Fiecare are cate o patanie cu copilu' si mai toate ziceti ca au febra! Aoleu! Pai, eu nu am cu cine lasa fata si trebuie sa o iau cu mine! Daca imi raceste chiar inainte de vacc.? O sa-mi golesc sacul cu palme in cap!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Jasmine spune:
Flory,tu glumesti,cum sa ne suparam?Dimpotriva,eu de-abia astept sa ne mai spui cum merge sarcina.Sigur ca ne amintim cum a fost la eco,ce frumos e sa asculti inimioara lui bebe.Sa nu indraznesti sa dispari si sa ne lasi cu ochii in soare!!!![]()
Monica,eu i-am dat lui Radu de multe ori cate 7-8 boabe de strugure curatzate de pielitza si samburi si amestecate cu alte fructe.Si n-a dat in diaree.E clar ca nu e nici o regula,fiecare copil reactioneaza in felul lui.
sarbatoritilor de azi Alexandru - Eliza, Vladimir-Andrei - Aime, sa cresteti mari frumuseilor,sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e bun in viata.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
raluca.gabriela spune:
Ii poti da linistita picaturi de nas pe baza de apa de mare. Nu e nimic rau. Ba chiar ii face bine sa faci asta din cand in cand, curata bine nasul, eu asa fac la Maria ca ramane cu mancare in nari uneori. Ea "papa" Nazomer de mult timp si pare normala, acu nu stiu ce sa zic... ![]()
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
onitza spune:
CICI, mey, mami, mey, vrei sa am bagi in boala si sa nu mai ies pe strada????!!!!!!
..pai, cand ma uit la tine cum arati
, evit mama oglinda, ca sa nu se sparga, cu imaginea mea de
...felicitari, esti o mamica taaaare frumusica!!! fetita ta se va mandri peste ani, ca a iesit la plimbare cu "sora" ei
. 
CUm te intretii????
zi-ne si noua secretul tau, nu fi rea!!!!
ca Ralu nu vrea sa ne zica...
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
onitza spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Ii poti da linistita picaturi de nas pe baza de apa de mare. Nu e nimic rau. Ba chiar ii face bine sa faci asta din cand in cand, curata bine nasul, eu asa fac la Maria ca ramane cu mancare in nari uneori. Ea "papa" Nazomer de mult timp si pare normala, acu nu stiu ce sa zic...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
...cum i le dai??? cate o picatura in fiecare nara???? in fiecare zi??? sau numai la nevoie???? si Paul la fel, se apleaca sa apuce lingurita cu mancarica si serveste si cu nasul!!!!Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
impreuna spune:
onitza si noi folosim Nazomer (am folosit si Vibrocil) mi se par la fel de bune. Nazomer mi-a recomandat pt Sara un medic ORL-ist, iar Vibrocilul, pediatra. De Nazomer stiu ca se da cate o picatura in fiecare nara de vre-o 4 ori pe zi.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
aime spune:
Cu drag va multumim de urari, fetelor,
care astazi, la prima aniversare a puiului meu, si-au adus aminte
si de noi 

.
Uram si noi La multi ani!!! lui Alex de Eliza. Sa fie sanatos si lipsit de griji, sa creasca fericit.
aime cu fiul
de 1 an
mikimi spune:
Andreea, Cici, da asa stric eu copilul..adica..el doarme la pranz linistit in patut la el vreo 2 ore, dupa care vine si mami a lui somnoroasa si se baga in pat, dar fiind rece , ia copilul din culcusul lui si-l baga in patul mare, iar el cand ma simte se cuibareste la mine in brate si nu ma lasa (in somn) pana nu ne suflam reciproc nas in nas.Asa ca tati ne-a prins...
Onitzo noi dam si cu Marimer care dupa parerea mea se imprastie cel mai bine printre muci.Iar daca nu scoti cu pompita..cred ca e nasol pentru Paul, ca nu vad cum poate respira.De stat nu sta nici Alexander dar eu ma urc pe el si-i imoblizez cu picioarele mele tot ce misca , si asa pot opera in liniste..ma rog numai liniste nu se poate numi, dar pentru binele lui...
Azi zbuciumila mi-a facut o surpriza si mi-a adormit in brate, adica eu dansam cu el, pe o melodie lenta ce-i drept, iar el a lasat caputul pe umarul meu si a adormit, ceea ce nu s-a intamplat de cand ne stim.A fost induiosator
vacanta la buni
Miki si Alexander (12.12.04)
mikimi spune:

Dragului nostru VLADUT.Sa-ti ramana zambetul smecheresc, ochisorii sa exprime intotdeauna fericire si sa fii sanatos.
vacanta la buni
Miki si Alexander (12.12.04)
onitza spune:
MIKI multam de raspuns....
...super faza cu dormitul nas in nas 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre