Clubul nurorilor
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Ralu-Cat spune:
pt locul III votez cu socrela lui Olim! (vedeti la pag 2)...
Si nu le dati bunatate de varza!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nepotzica/nepotzica.jpg)
nepotzica spune:
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, nu dati varza si ardei iuti!!! a mea s-ar bucura daca ar primi si nu vreau
cine stie, zice "iote ce ma iubeste noru-mea si nu zicea nik, ma mai duc pe la ea!!"
eu zic sa impartim brusturi, urzici, spini,plante carnivore sau emitatoare de substante volatile otravitoare, dar numai la okazii festive, aniversari
si numai la ghiveci, ca sa tina mult
boeru spune:
"boeru tare buna ideea ta cu premiile. Daca mai si tu cateva produse expirate primite de la soacra, le donezi ? "
da, si oricum o sa mai primesc, n-aveti grija asa ca nu epuizam stocul!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
alexa00 spune:
Fetelor , imi place subiectul!
Credeam ca doar socra mea e dusa cu pluta!
Ca sa sintetizez:in clipa de fata nu am mai vorbit cu soacra-mea de 1.5 ani!De ce?Pai fetelor daca soacra v-ar blestema casnicia, familia si copilulu sa nu asculte de noi,plus s-ar jura ca nu se lasa pana nu va desparte de sot, voi cum ati reactiona?Asa ca ne e mai bine fara implicarea ei in familia noastra!Nu zic, sotul si copilul o viziteaza(ea sta in alt oras) cam o data la luna, dar eu una nu merg.Si nici ea nu a mai cutezat sa imi calce pragul !
Numai bine va doresc,
Alexa00
camelia72 spune:
Buna,dragelor!
Mai,ce darnice sunteti!Cum sa-i dau eu soacra-mi bunatate de varza ca nici nu am pus la acrit,la mine in piata e 16000lei kg.,astept sa mai scada pretul ca e destul de scump.Soacra-mea chiar s-ar bucura de un asemenea cadou si nu vreau sa-i dau satisfactia asta...Eu i-as da sampon si vopsea expirate sa o vad chiala,ea tine la podoaba capilara mai mult ca la copii,se vopseste numai blond...pupaias cheliuta!
Alexa00,mai zi-ne despre socrela ta...tu vrei in top?
Eu cred ca pe locul 2 ar fi soacra lui Loreen,iar locul 3 Olim,bineinteles daca sunt si ele de acord,ce ziceti?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
boeru ti-am vazut soacra! Si ma tot gandeam...oare bine vad sau..? Pai arata bine soro, banui ca nu se intretine cu produsele alea expirate care ti le face tie cadou. Si voi sunteti simpatici, cu bb in fruntea clasamentului!
Welcome Ralu-Cat, nepotzica, alexa00! Pe voi unde va trecem in top? Pe Alexa o trec cu albastru, la soacre "acre":)
a.cicel fa la noi cate o donatzie
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
a.cicel spune:
aici o dedeti si pe soacra mea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_cicel/album?.dir=/f845&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
POZE
alexa00 spune:
Dragele mele ,chiar ca e acra soacra-mea!
camelia:nu tin sa ajung in top.
Asta e realitatea la mine!Asa se intampla cand esti olteanca si ai soacra unguroaica!A nu se intelege ca am ceva cu ungurii!Dimpotriva, am destui prieteni si colegi unguri cu care ma inteleg perfect.
De facpt cred ca problema ei este ca nu imi poate controla viata si implicit nici pe sotului.
Numia bine,
Alexa
Ralu-Cat spune:
Draga, soacra din dotarea AlexeiOO pare ca o ajunge pe Olim.... Cred ca va fi o lupta stransa!!!
Alexa, mai da detalii!!! Olim, la fel! Sa facem departajare!
Flavia,a mea nu o punem decat la categoria "Iart-o Doamne, ca nu stie ce face!". Ea e foarte bine intentionata, dar nu-si da seama cat de obositoare, enervanta si plina de stereotipuri... Vorbeste non-stop, peste tine (asa ca m-am invatat sa fac la fel, si ea fiind curioasa, la un moment dat se opreste, ca sa priceapa), are impresia ca tot ceea ce a devenit fiu-so (plecat de acasa la 13 ani) e datorita ei (abia astept sa ma enerveze, sa-i spun ca-i sunt recunoscatoara daca tot ea l-a invatat si sa ) etc...
Detalii alta data, dupa ce decidem departajarea asta!