Clubul nurorilor

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Socrela mea e bolnavioara acum (a cazut si si-a fisurat o coasta) si si-a adus aminte ca are nevoie de mine. Mi-e mila de ea, dar nu ma duc la tg. mures ca are si mama nevoie de noi acum, ca s-a apucat de zugravit. Face casa frumoasa, ca se marita fica-sa
Si eu votez pentru soacra came.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sanatate socrelei si spor la treaba mamei tale

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Sanatate socrelei si spor la treaba mamei tale

Multumesc mult. Dar treaba mamei mele e doar de a face mancare. Ca tata si iubi zugravesc, iar eu sunt cu finisarile.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Bey, eu zic asha:
locul 1 l-am aranjat - soacra Cmeliei 72
locul 2 acum sa vedem care sunt parerile si in fnctie de asta stabili, asa si ptr. 3, sau da fiecare cate un top, vedem care au mai ulte "voturi", facem o medie si facem topul. Atunci cand il definitivam propun cate 1 premiu - ptr. primele 3 locuri - 1 loc - 1 varza acra ( si le-o dam pe bune - adica nora cumpara premiul) si daca ne intreaba zicem ca asa ne-a venit! Camelia daca nu stai cu ea, o chemi si-i zici ca ai cumparat mai multa si ii dai si ei una!
Asa; locul 2 - 1 borcan de castraveti acri, locul 3 - un borcan de ardei iuti (sau inversam premiul de la 3 cu 2) si mentiuni astept pareri. De fapt a fost o idee, astept sa vad daca aveti alte idei. Daca nu avem cum sa le dam "premiul" il tinem noi acasa sa vedem cate borcane de castraveti strangem sau cate verze..acre.
Va pup!

PS: O sa ma uit sa vad care e "demna" de locul 2! Revin!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

M-am hotarat: locul 2 soacra lui Loreen!
voi ce ziceti?

Asha, si pe masura ce coboara topul indulcim premiul!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by boeru

Bey, eu zic asha:
locul 1 l-am aranjat - soacra Cmeliei 72
locul 2 acum sa vedem care sunt parerile si in fnctie de asta stabili, asa si ptr. 3, sau da fiecare cate un top, vedem care au mai ulte "voturi", facem o medie si facem topul. Atunci cand il definitivam propun cate 1 premiu - ptr. primele 3 locuri - 1 loc - 1 varza acra ( si le-o dam pe bune - adica nora cumpara premiul) si daca ne intreaba zicem ca asa ne-a venit! Camelia daca nu stai cu ea, o chemi si-i zici ca ai cumparat mai multa si ii dai si ei una!
Asa; locul 2 - 1 borcan de castraveti acri, locul 3 - un borcan de ardei iuti (sau inversam premiul de la 3 cu 2) si mentiuni astept pareri. De fapt a fost o idee, astept sa vad daca aveti alte idei. Daca nu avem cum sa le dam "premiul" il tinem noi acasa sa vedem cate borcane de castraveti strangem sau cate verze..acre.
Va pup!

PS: O sa ma uit sa vad care e "demna" de locul 2! Revin!

Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Eu donez si varza si castraveti. Am 3 butoaie a cate 60 de litri cu varza murata. Si 35 kg de castraveti murati. Nu va speriati, nu vine foametea, dar eu initial am vrut sa fac nunta la un local unde trebuia sa duc totul de acasa, sa cumpar carea, chiar si sarea si piperul. Dar acum m-am razgandit si am ramas cu butoaiele de varza si borcanele de castraveti in beci. Va dati seama ca nu pot manca atata, oricat as incerca.
Asa ca eu DONEZ premiile.

POZE

Mergi la inceput

boeru tare buna ideea ta cu premiile. Daca mai si tu cateva produse expirate primite de la soacra, le donezi ?

Si eu zic sa faca fiecare cate un clasament, iar cine vrea sa intre in top sa vina cu clasamentul si sa isi dea acordul, ca acu m-am gandit: poate unele fete se supara dc le punem in top asa fara sa isi dea cu parerea.
Sa sterg lista?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Eu donez si varza si castraveti. Am 3 butoaie a cate 60 de litri cu varza murata. Si 35 kg de castraveti murati. Nu va speriati, nu vine foametea, dar eu initial am vrut sa fac nunta la un local unde trebuia sa duc totul de acasa, sa cumpar carea, chiar si sarea si piperul. Dar acum m-am razgandit si am ramas cu butoaiele de varza si borcanele de castraveti in beci. Va dati seama ca nu pot manca atata, oricat as incerca.
Asa ca eu DONEZ premiile.

POZE

Poai in cazul asta si eu vreau premiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Despre soacra mea va povestesc mai incolo, ca nu e asa de horror

Dar eu protestez!!! Mie imi place varza acra, iar castravetii si ardeii si mai si!!!

De ce sa le dam ceva asa de bun!?! E ca si cum i-ai spune unei nesimtite "VACA", cand vaca e un animal atat de bun, ascultator, frumos si bun la casa omului (si au limba moale...)

Zic sa mergem pe chestii mai "dulci", ca ele... Outze stricate de ex? Poate sunt chiar rea (soacra in devenire...), dar eu am doi pisoi care produc zilnic "arme biologice"...

Sau chiar un sapun/sampon expirat (de la Cami, draga de ea), cred ca da o alergie!!! Dar la ce piele groasa au, oare merge?

Mergi la inceput

soacra-mea:http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/detail?.dir=7e82&.dnm=a48b.jpg

Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput