Clubul nurorilor
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Boobooricu spune:
Buna suratelor! Asa imi place sa scrieti mult..Cat despre mine flaviasa stii ca da, am party aici, nici nu ma-am atins de parchet, , las sa faca ei cand se intorc, plus ca mai au si o gramada de plante
pe care trebuie sa le ud..un balcon plin plus inauntru, si dalea mari de neam prost.in fine, am gatit varza, prima oara in 7 luni cred, ca deh, se plange socrela de miros..na ca iam afumat casa cu miros de varzica!
..Nici nu poti sa iti inchipui ce super este fare ei..ahhhh..asta viata..si in 2 sapt plec in tara..dupa aia cand ma intorc ei pleaca in alta parte..asa ca nu o sa ii prea vad..Cat despre problema ta, eu zic sa te duci, pt ca ar insema mult pt ei, faci si tu o bucurie unor oameni batrani..
Bine ati venit brave girl si jone, asteptam detalii
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a.cicel spune:
Oare sotii (viitorul sot in cazul meu) nostrii tot asa vorbesc despre soacrele lor (mamele noastre)? Eu sper ca nu, mai ales ca iubi al meu se intelege super bine cu parintii mei. Dar niciodata nu poti stii..
Oare nu intra nici un ginerica sa isi dea cu parerea?
POZE
camelia72 spune:
!
Fetelor,eu sunt un pachet de nervi...in decembrie trebuie sa ne prezentam la proces,ne-a dat soacra-mea in judecata,vrea sa anuleze contractul de vanzare-cumparare la care ea are clauza de uzufruct.Am intrebat un jurist ce sanse are si am ramas...tablou.Soacra-mea are toate drepturile atat cat traieste,sotul meu devine proprietar abia dupa moartea ei,nu pot sa cted,ce rol mai are actul daca tot ea este proprietara?Are acea clauza de uzufruct pe toata durata vietii,deci...ne poate da si afara din casa...cum se poate ca legea sa-i dea ei castig de cauza daca noi am platit absolut tot,impozite,abonamente...totul este pe numele sotului,ea timp de 10 ani nu a bagat nimic in intretinerea si modernizarea apartamentului iar acum...se trezeste ea ca vrea sa stea cu cine vrea in ap.si...culmea culmilor...are dreptul acesta!
Dragele mele,poate cineva dintre voi stie ce putem face noi,chiar este posibil sa ajungem sa plecam din casa pt. ca ea nu suporta copiii si vrea sa traiasca singura,sa faca ce-a facut o viata intreaga...insa acum vrea "in casa ei"!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
a.cicel spune:
Camelia, imi pare tare rau pentru ce ati patit. Dar am si eu o intrebare: soacra ta se gandeste ca isi da afara din casa copiii?
POZE
impreuna spune:
Draga Camelia, nu-mi vine sa cred ce fel de femeie poate fi soacra ta. Sa-i faci zile fripte norei nu e nimic iesit din comun, dar sa iti scoti copiii din casa asta e strigator la cer
intreb si eu ca a.cicel, chiar vrea sa va scoata afara din apartament, sau vrea doar sa fie sigura ca detine controlul? Dar chiar si asa, nu stiu daca veti rezista sa stati prea mult in apartamentul "ei"... Nu se gandeste la copii, ca doar sunt nepotii ei...?
Nici nu stiu ce sa zic, m-ai last fara cuvinte.
Si legislatia noastra de de toata jena. Nu ati avea posibilitatea sa va mutati in alta parte, sau sa luati un credit, ceva? Daca zici ca oricum soacra ar avea castig de cauza, ar fi bine sa aveti dinainte alta optiune sa fiti pregatiti pentru orice...
Boobooricu considera ca ati scapat de o grija (socrii:) daca zici ca de pe acum veti fi mai mult singuri pana va mutati... Si mie imi place varza iar soacra nu gateste ca nu le place la nici unu de pe aici, da n-are nimic impotriva sa imi gatesc singura, daor ca am o lene cateodata ...:) asa ca mananc ce este:P Mersi si de sfat, stiu ca ne-ar prinde bine la toti sa mergem, daor ca nu as vrea sa existe repercursiuni negative (cine stie ce-i mai trece "fostului" prin cap ca nu stiu daca pana acum s-a impacat cu ideea ca l-am lasat pt l meu sotz:))
a.cicel in cazul meu, sotul se intelege mai bine cu ai mei decat ma inteleg eu (cateodata), mai ales cu tatal meu, pe care intotdeauna il asculta si il aproba (verbal:), pe cand eu niciodata nu ma pot abtine sa nu-i comentez cand nu imi convine ceva :)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
camelia72 spune:
Cum sa se gandeasca la copii si la nepoti cand toata viata nu s-a gandit decat la ea?Este cea mai egoista si diabolica femeie din cate am cunoscut,s-a judecat si cu surorile ei pt. casa parinteasca,stia destul de bine ca nu se va duce niciodata sa locuiasca in acel sat dar face totul din rautate si razbunare.
Nu se pune problema ca nu am avea unde locui,ai mei parinti ar fi bucurosi sa locuim cu ei,pe sotul meu il iubesc f. mult dar nu vrea Dan (sotul)sa cedeze.Am investit multi bani,ne-am cumparat totul nou,am facut sacrificii mari pt. aceste imbunatatiri,ea s-a distrat toata viata prin statiuni cu diversi indivizi iar acum sa o lasam sa stea in locuinta pe care ea a parasit-o si in care noi am investit enorm.Nu este corect,cum poate sa-ti faca mama ta asa ceva,ma gandesc la sotul meu caci sufera f. mult...toata viata a suferit din cauza ei,intai l-a parasit si tot din cauza ei a murit si socrul meu...Dan a ramas singur la 18 ani.
Haide-ti ca iar m-am aprins...dar imi vine sa o strang de gat...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Camelia, capul sus!
Cred ca va este foarte greu, in fond este mama sotului tau, bunica copiilor tai si este cu atat mai dureros ca ceea ce face o face familiei ei, nu diferitilor "domni" de care a incercat sa profite...
E bine ca macar familia ta (parintii) va ofera sprijin.
Cred ca e greu ca 10 ani sa faci sacrificii si sa investesti intr-o locuinta de unde apoi esti dat afara, insa este Cineva acolo sus care le vede pe toate si va face dreptate.
Ne pentru voi sa treceti cu bine peste asta. Sper copiii sa nu fie prea afectati scumpii de ei.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Boobooricu spune:
Camelia-imi pare foarte rau sa aud de soacrata..mama ce batuta merita..Iti tinem pumnii ,si ne rugam sa iasa totul bine..Dar daca Doamne Fereste are ea castig de cauza..nu lasa nimic nou in casa..rupe faianta, gresie tot ce ai facut tu..Las ca o vede Dumnezeu...
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
loreen spune:
Camelia daca te ajuta cu ceva vin si eu sa o srang de gat pe soacra ta...
Sa stiti ca asemnea persoane nu se gandesc ca-si ranesc proprii copii...si in fond de ce s-ar gandi...la ce le-ajuta?!
va spun eu ca la nimic...a mea bestie i-a reprosat sotului ca din cauza lui nu a divortat mai repede,vezi Doamne i-ar fi luat statul copilul(aiurea in Romania n-ai sa vezi asta)...si colac peste pupaza nu a putut sa-si refaca viata sexuala tot din cauza lui,de parca o tinea fi-su legata de calorifer...Eu am ramas interzisa...barbate-miu s-a facut ca nu aude,desi eram sigura ca a auzit...
Acuma ca vin sarbatorile ma apuca greata cand ma gandesc ca va trebui eventual sa trec pe la ea...dar presimt de pe acum ca mi se va face rau in zilele alea si cum Delia nu sta decat cu mine,probabil va merge doar sotul cu cea mare,"handicapata mintala" dupa spusele soacra-mii...
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
a.cicel spune:
Camelia in cazul in care soacra ta va avea castig in instanta, desi sper din tot sufletul sa nu se intample asa, voi puteti cere despagubiri pentru investitiile facute. Asta in cazul in care mai aveti ceva bonuri si chitante de cand ati cumparat cele necesare modernizarii apartamentului. Ca socra daca vrea razboi, atunci da-i razboi. Eu nu ma prea pricep la problemele astea cu contracte de vanzare-cupmarare (ca abia anul asta invat la facultate despre asa ceva), dar incerc si eu sa ma interesez ce si cum puteti face. Azi sau maione merg la o prietena care e notar si o intreb despre cazul tau. Spune-mi te rog, ai clauza de uzufruct?
POZE