Copilasi de mai 2003 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Criss bine ati venit!
Parpa, eu inteleg, dar chiar la spam?
Dana_Mario imi pare rau sa aud. Uite de asta nu imi place mie in Ca. Cand zici hop, mai iei o pauza. Acuma eu ma obisnuisem cu sus josul, dar pt sot e mai greu. Si cand vezi ca parca aveai mai multa cautare la inceput, decat dupa 5 ani de experienta de-a lor, pe care de altfel o tot cer... Si, la naiba, nu vor astia sa te plateasca cand stai acasa. Ca eu as fi prima. Uneori il invidiez pe sot, dar apoi imi amintesc cat e de stresant sa te uiti dupa slujbe, si sa ai impresia ca arunci resume-ul drept la cos. Si zau de le pricep pe unele fete de la "Sezatoarea...." care sunt tare incantate de viata de aici, cand inca nu au inceput sa vada cum e cu franele in viata.
In fine, noi sa fim sanatosi, ca parca ma vad inapoi in Ro. Si nu ca mi-ar pare rau, dar ajung pe langa soacra, si ma omoara cu zile:)
In alta ordine, sa revin la bb-eloi, ca doar deasta intru pe aici.
Bre, al meu nu asculta de nici o culoare. Zici ca are probleme cu auzul, asa trece totul pe langa urechile lui. Si nu-l sperie nici o pedeapsa de nici un fel:(
Nici nu vreau sa mai aud de copii cuminti, ca mereu am impresia ca al meu e cel mai rau, ori eu sunt mama nebuna.
Si ce nu inteleg e ca ne-a prins aproape 3 ani, tot rozand totul. Rotile de la masini sunt toate terminate. Nu sta niciodata fara sa bage ceva in gura si sa roada. Si dinti nu-i mai dau, ca slava Domnului ii are pe toti.
Sper ca am inteles eu bine, ca aici e locul de vaitat, da?:)))
Ca de laudat l-am laudat ca face pipi singur si frumos, dar intre timp a descoperit cat e de interesant sa faci pe pompierul:) Si aduna mami de prin toate directiile pipi. Acum nu mai e lasat sa faca singur.
Role as incerca si eu dar sotul e mai temator si zice sa-l mai lasam.
Eu zic sa-i dam drumul la vale:)))
Cu gradi e tot cam la fel, plange si nu mai vrea sa se dea jos din masina, nu vrea sa doarma la pranz, iar cand mergem sa-l luam e agatat de fereastra si suspina. Cand intru, top in gatul meu, si "baca mama". Ce imi place e ca isi cauta toate lucrusoarele si stie pe unde i le-au pus.
Dar noi mai insistam, poate o fi mai bine candva.
Hai v-am pupat si numai bine,
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Tot noi.
Am pus vreo cateva poze, scuze ca unele sunt cam mici, si nu se vad nemaipomenit, dar asa le-am putut descarca la servici.
Sper sa reusiti sa ne vedeti.
http://community.webshots.com/user/daiopri
ps.: Zapada e in Whistler, bineintels....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

daiopri, si tie ti-au disparut pozele din album? si mie
cica fac aia de la webshots nu stiu ce "revizii".
si mor daca nu ne pun pozele la loc!!

Lumy,pup la voi.Bravo pt. curaj.
La sfarsitul lunii iunie suntem la mare.Daca esti prin zona ne vedem cu siguranta.De vrei sa-ti aduc ceva de aici spune.Venim toti 4,deci avem dreptul la bagaje multe.

oLo,cum fac sa vorbesc cu tine.Mergem cu Air France si vrem sa stam 2 nopti la Paris.Vreau sa te rog sa ma ajuti in recomandari.Nu vreau sa vad decat turnul Eiffel.Atat.

criss75,bun venit la noi!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Va multumesc ca m-ati primit in familia voastra si imi pare rau ca v-am descoperit atat de tarziu. Despre bebicul meu as putea povesti multe, dar mai intai ar fi bine sa ne cunoasteti, pe bebeul meu, Marius Alexandru, un bebe dulce de 11 mai 2003, si pe mine, fericita mamica. Am ales cateva poze din primul an de viata al lui Alex.
pupici de la Cristina si Alex.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=3bd0&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Criss bine venit printre noi, asteptam povestiri despre piciul tau si poate reusim sa ne si vedem daca tot esti din Mures.Nu am reusit sa intru in albuml tau de poze...nu stiu de ce...
Daiopri e mare Cristian al tau...si nastrusnic nu gluma, are personalitate si face doar ce vrea si cand vrea...asa mi se pare mie din ce povestesti.L-am admirat in poze, sunt unele care se pot marii...un adevarat flacau..nu cred ca e departe timpul in care o sa vrea singur sa fie curatel sa nu mai faca in pampers kk.Ai incercat sa-l lasi asa murdar sa vezi cum reactioneaza?
Ange la mine inca nu s-au atins de album la Webshot...sper sa-l lase asa.Cum mai e Robert ati mai avansat la folosirea olitei?
DanaMario bafta in gasirea altui loc de munca poate de data asta sa ai mai mult noroc. Mai ai ceva site-uri dragute pentru copii? Mi-a placut tare mult ala cu alfabetul.I l-am aratat si lui Mircea dar nu l-a prea impresionat...poate mai tarziu un pik.
Parpalak lasa mai ca nu e chiar asa departe timpul cand Paul o sa-ti faca surpriza..."mami vreau la olita!!!" Prea le vezi pe toate in gri, poate o cura de vitamine nu ti-ar strica...aveai tu mai demult ceva retete cu tot felul de produse naturiste...
Aalina...povestiri noi despre Dori...please...ce face toata ziua? Cum se descurca cu bunicii? Mai face naveta intre dormitoare noaptea?

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

cris75,nu merge linkul.Nu v-am vazut...

alycia,Robert a inceput de ieri sa faca la toaleta.La olita nu vrea.Face numai caca.Pipi ori in pampers,ori in chiloti
Dar cred ca incepe.Cel mai mult adora sa-si stearga putza cu hartie(dupa ce nu face nimic) si sa umple w.c.-ul de hartie Asta adora!

oLo,unde estiiii?!Azi trebuie sa cumpar biletele si nu stiu cat sa iau escala

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Criss bine ai venit. Nici eu nu pot vedea pozele.

Pupici la intreaga trupa de mamici si pitici.

Daiopri e mare Cristi mai. Si are asa o privire de smecher deci mi se pare corect sa fie activ :) Stiu ca pe tine nu te incalzeste da sunt convinsa ca sunt momente cand te amuza cu agitatia lui. Cel putin la mine asa se intampla. Eu am renuntat sa ma mai gandesc ca Dori e obraznicut...nooooo e doar foarte activ :))

Ange Dori arunca hartia fara sa se stearga...a sarit etapa asta insa e incantat sa umple WC-ul de hartie.

DanaMario sporuri la job.

Parpalak sa stii ca nu am uitat ca vreau poze cu Paul...filmul ala a fost demuuuult si prea putin :)

Alycia mama eu am un program infernal atat la munca cat si acasa. Apropo poate peste vreo luna doua ajung prin Mures si te caut. Asa ca Dori sta mai mult la bunici unde e alintat cat se poate. De dormit mai nou doarme cu tata asa ca sper ca atunci cand va veni acasa sa nu o mai caute pe bunica. Oricum el doarme singurel numa ca asa pe la 2-3 noaptea striga..."mami ai Dodi pat" :)In rest wk le petrecem impreuna ori acasa ori la tara. Acolo sunt multumita ca ii merge tare bine, mananca copilul meu fara mofturi supa, mere ba chiar bea ceai cu miere ceea ce nu s-a mai intamplat de peste un an. Sta foarte mult afara si eu zic ca asta e tare important. Doarme la pranz cate 2 ore si seara pe la 21.30 se culca pana pe la 8 dimineata. Acasa e mult mai matinal spre disperarea somnului meu. Citeste carti cu povesti cu bunicii, se joaca cu masinutele si placerea cea mai mare a lui e sa se urce pe bunicu :)

Cand e acasa eu nu ma mai satur sa il pupacesc si sa ii spun cat il iubesc. Acum imi spune el ca mami il iubeste "mu...a ce.. si apoi" in traducere "mult, pana la cer si inapoi". Spunem impreuna povesti sau poezii cand are copilul chef evident sau cantam cantecele la cerere ( a lui evident ca pe mine nu ma baga in seama).

Mai nou a descoperit placerea uitatului pe poze asa ca ne delectam cu albumele de familie. Ce m-a impresionat a fost ca saptamana trecuta a fost cea mai lunga perioada cat a stat la tara (de obicei la 3-4 zile ne vedem) si imi spunea mama ca lua un tablou al meu de cand eram la gradinita ( e strangatoare maica-mea) si zicea ca doarme cu el. M-am topit. Abia astept sa se termine saptamana asta si sa ne vedem si noi des des...ca mai nou imi spune "pea mu" adica "prea mult" cand il pupacesc :)

Va pup "pea mu" pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Imi pare rau ca nu ne-ati vazut, mai incerc odata sa pun linkul, poate merge acum. Daca nu....
Maaaaare necaz pe capul nostru , cine oare o fi inventat olita sau toaleta? Pai nu e mai comod pampersul? Si noi am incercat in fel si chip, nu vrea in ruptul capului sa stea pe olita. Se duce frumusel in camera lui, se joaca linistit, si dupa cateva minute apare cu un zambet victorios "ai facut caca, te spala mama ". Ce sa spun, eram ingrozita ca implinim in curand trei ani cu pampersul pe noi. Dar ma consolez ca nu suntem singurii. Ce sa fac, oricat ma nu rezolvam nimic.
Sper sa ne vedeti acum.
Pupici, Alex si Cristina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=3bd0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Am deschis subiect nou:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67963

Mergi la inceput