Copilasi de mai 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
ione spune:
La multi ani! pe anul asta.
V-am urmarit pe toate, dar nu am avut timp sa scriu.
Noi suntem bine, facem parada modei in fiecare zi(le place sa se imbrace in cit mai multe vestimentatii). La sfirsitul anului am avut ocazia sa ne desfasuram la un spectacol, o sa pun poze de la eveniment.
De jucat fetele mele se joaca foarte mult impreuna, au idei multe, danseaza cu jucariile, le-am luat maturici si forase de jucarie, va inchipuiti ce curatenie imi fac.
Cam atit pentru moment sper sa ne auzim mai des.
Ginduri bune de la noi.
Ionela, Maria & Elena
alycia spune:
Daiopri cred ca te doare sufletul ca plange asa dar unii copii o tin tot asa pana se obijnuiesc cu gradinita...eu cred ca daca tot ati inceput-o cu gradi sa fi perseverenta si sa-l duci mereu ca altfel daca faci pauze i dai sperante ca poate scapa de gradi...o fi zicand "ups...au uitat sa ma duca la gradi"..sau mai sti ce o fi gandind...ceva de genul "uite daca am facut scandal mare nu m-au mai dus ".Eu o sa incerc din toamna sa-l duc la gradi dar daca incep atunci o tin una si buna...tre sa se obijnuiasca pana la urma!
Ange mama...iar te dai cu lucrul? Mult ai mai stat acasa...nu ai stare mai deloc... si eu as vrea sa stau acasa si nu pot... ca nu-mi ajunge timpul nici sa suflu...super tortul de ziua Maiei...si ce mare s-a facut si Robert!
Noi am terminat-o cu kk in pampers...asa dintr-o data! Pur si simplu a inceput sa ceara singur dintr-o data...noaptea i mai pun scutec dar il gasesc uscat mereu...gata a crescut si puiul mamei...e tot mai incapatanat pe zi ce trece si incepe sa-si afirme personalitatea...si nu spun cum il mai influenteaza si Andrei...ca nici ala nu are mai multa minte decat Mircea.Aseara s-a ascuns de Mircea in dulapul de haine...peste hainele mele frumos impaturate...dunga pe dunga...am crezut ca iau foc...s-a bagat cat a fost de mare in dulap fara sa-i pese ca calca peste tot ce era acolo...poftim minte de 11 ani...
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
parpalak spune:
oLo, mama draga, daca fetele tale n-au luat virusi de la gradi, pai mai, schimba gradi ca nu-i buna! :)
daiopri, va tinem pumnii sa treceti peste perioada de acomodare cit mai repede. Se cheama separation anxiety, da-i un google si vezi ce tehnici se mai recomanda pentru usurarea situatiei. Chiar daca nu functioneaza, o sa-ti dea impresia ca faci ceva si-ti mai distrage atentia.
ange mama, pai ala-i part time, doar cu vinerea libera? Nu-i nimic, las' ca nu-i rau - si mai ai si-un ban de cheltuit.
Chiar, fetelor, voi apucati sa mai dati banii si pentru ceva pentru voi, ca "pe vremuri"? Ca eu m-am apucat de curind si parca cumpar pentru altcineva..
alycia, aia astept si eu sa-mi zica Paul. :) Si preventiv, am renuntat la impaturitul hainelor la dunga. N-are decit sa-si construiasca fort, castel sau parcare subterana in dulap! :)
Noi iar am avut un weekend pe cinste. Tati al nostru a reusit sa faca o criza de sciatica zdravana, asa ca dupa o simbata petrecuta pe telefoane, duminica ne-am trintit fundurile in masina si ne-am dus noi la tati sa-i ducem ceva medicamente, ceva mincare si ceva haine (ca scufita rosie). Si nici macar nu ne-a prins lupu pe autostrada - desi, ca s-o zic p-aia dreapta, toata autostrada era la 140 (cu exceptia alora care ne depaseau pe dreapta - 160? - nu ca nu-mi plac cursele, da' nu cind sint cu copil in masina..) Si Minnie a stat cumintica acasa si nici macar nu mi-a facut un pocinog pe podele, desi am lipsit circa 10 ore, cu care era obisnuita, au fost alte ore, cu care nu era obisnuita. Si zau ca-mi place sa conduc, dar nu catre tati bolnav sau catre catzeluky care tre sa iasa afara....
Cred ca sint foarte aproape de a dezvolta o aversiune puternica fata de weekenduri sau vacante in general..
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
Daiopri spune:
Din ciclul, unde dai si unde crapa: Daca inainte mergea baiatul meu la locurile de joaca din mall cu draga inima, de cand cu gradi ( ca deh, l-am dus pt socializare:)) nici nu vrea sa se mai apropie de ele. Nuu, el cu mama si tata de mana si atat.
Vineri cica nu a mai plans chiar asa mult, dar cand ne-a vazut, (de fapt vazuse masina pe geam) deja a luat-o la fuga, si sa mergem.
Va dati seama ca nu renunt, ca odata si odata nu o sa mai aiba cu cine sta.
Vroiam sa va mai intreb, daca ai vostri dorm inca la pranz si cam cat. Si mai sta vreunul din ei in patut cu gratii?
Ca eu am mare scandal, si nu-mi dau seama de il enerveaza patutul, sau pur si simplu nu vrea sa se culce. El inca doarme la pranz, de obicei cate 2 ore, dar ieri a facut scandal si la pranz. Apoi cu somnul de noapte, e cam asa: acum o bucata de timp zicea nu, nani. Ne-am chinuit cu el, i-am explicat ca toti copii fac nani, etc, apoi am renuntat si ii spuneam, nu, nani, stam in pat cu jucaria (ca sa vedeti ce psiholoaga sunt:)))
El, ok, mergea figura. Dupa cateva zile incepe si el, nu pat. Na, acu ce sa-i mai zic.
O sa ziceti ca de ce nu i-au pat mare si gata. Ei bine, ca ma gandesc cu groaza cum ma descurc cu el undeva de unde poate pleca singur. Asa ca incerc, sa-l mai tin acolo. Si asa cand ma gandesc ca am baiat mare indata, ma sperii, ca eu ma vedeam doar cu bb mereu:(
Ce o sa ma fac eu cu ditamai baiatul?:)
Chiar asa, Parpa, tu cum te descurci singura cu toate? Ca si tati al nostru aplica peste tot, si daca gaseste in alta parte o sa trebuiasca sa ma descurc si eu. Dar nu pot sa-mi dau seama cum. Paul nu plange dupa tata lui?
Si din categoria laude, "La" face si singur la wc. Il invatasem de mult sa faca din picioare, asa ca acum vrea sa faca singur, iar aseara e ra pe intuneric si facea pipi singur. Si a si nimerit:)
Cu kk ramane la fel. Sa se descurce sotia....
Va pupam si numai bine.
Ps: Dana_Mario am uitat sa-ti multumesc pt informatie. Imi place ca voi gasiti toate chestiile. Eu nu prea am timp de cautat, plus ca daca mergem toti, copilul meu e pro saving cred, ca nu reusim sa ne uitam la nimic, daramite s astam la rand. Ieri cred ca am pierdut un deal bun, ca era coada mare si nu vroia sa mai stea, si nici sa ne despartim.
Noi
parpalak spune:
Oh, daiopri - aia cu descurcatul singura cu toate... cind nu ma apuca plinsul, ma apuca risul.. Noroc cu DC-ul, mai schimb o vorba si am impresia ca-s om normal.. Ca sa zic drept, io mamicile cu mai mult de unul nu stiu cum se descurca.. chiar daca ai ajutor.. in special cu gemeni.. in sfirsit..
Pot sa-ti zic ca spalatul pe dinti e in timp ce fac altceva.. Sutienele si bluzele se scot peste cap ca tricourile, si se spala la fel, cu avantajul ca nu mai pierd timp la incheiat cind trebuie sa le pun din nou.. Mincatul se face in timp ce... sau in drum spre.. (nu conteaza ce - altceva). Machiajul se face in tren, in drum spre servici, din ce in ce mai repede (astfel incit prind citeva minute in plus de dormitat).. Daca nu-s minus 20 nici nu ma mai inchei la haina.. si cind n-am de facut doua-trei lucruri deodata stau cu ochii-n gol si creierul asijderi, ca nu stiu de ce sa m-apuc. Curatenia de Craciun n-am terminat-o si vine miine popa cu sfestania.. (sau cum se zice).. Si eu a trebuit sa stau la coada simbata sa-mi innoiesc placuta de la masina si mi-a urlat asta ca din gura de sarpe, si dupa ce m-am facut leoarca de luptat cu el ca sa stea intr-un loc, l-am lasat sa bintuie. Oamenii de la coada mi-au tinut locul fara sa le mai zic
Din pacate, de nervi, cind am fost la banca, in loc sa mut banii din contul de business in contul personal, i-am mutat tot in contul de business.. Asa ca acu' stau oleaca fara bani, pina se clarifica situatia cu banii din contul de business. As mai scrie eu un cec, dar astia sint in stare sa faca extragerile inainte sa faca depozitele si n-am chef sa intru pe minus.. ca costa..
Partea proasta e ca s-ar putea ca tati sa aiba nevoie de chirurgie si nu stiu exact ce acopera asigurarea medicala a provinciei - sper sa nu intram iar in datorii, ca cred ca-mi pun juvatul de git.. ca tot zic c-o tinem asa pina trecem hopul, dar simt ca nu mai pot..
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
Aalina spune:
Parpalak multa sanatate la tati. Vad ca te distrasi in wk. Sper sa fiti bine cu toti. Eu cumparaturi pentru mine am facut acu un an da ceva de genul: am plecat de acasa singura, am colindat toate magazinele si am spart toti bani. Eram in depresie ce vrei :))))Inca imi amintesc cu placere de clipa aia :))
Daiopri noi la pranz dormim o ora jumatate doua in functie de chef. Si am renuntat la patut de ceva timp drept pentru care cand avem dormim cu mamaia cand nu singurei. Asta daca nu tipa dupa mine la juma de noapte sa ma duc cu el in pat. Tot e bine ca o perioada isi lua pernuta si pleca el la colindat prin casa.
Ce nu pricep eu e cum te descurci cu el si in patutul ala. Ca eu am renuntat la el in clipa in care Dori a sarit parlezu' prima data. Cum de al tau inca sta?
Alycia felicitari pentru scapat de pampers. Si sa stii ca nu era vina lui Andrei, el se juca in dulap, era vina ta ca nu ai avut de lucru si ai asezat hainele la dunga. Eu am renuntat la sportul asta. Si la multe altele care mi se par ca imi consuma prea mult timp pretios pe care si asa nu il am.
Ione banuiesc ca e o nebunie cand fetele tale se gatesc :) Buna ideea cu matura de jucarie ...
Ange sporuri la job!
Lumy las ca trece timpul repede repede. Pupici Francescai.
Apropo m-am uitat la poze si pup toti copilasii. Si ca de obicei daca o vad pe Francesca vreau si eu o fetita iar daca il vad pe Josh mai vreu un baietel :))))
Va pup
alycia spune:
Daiopri,noi am renuntat de mult la patut, acum doarme cu fratele lui in pat, cel mik stand desigur la perete.Ce se intampla noapte intre ei, cate coate si genunchi isi dau prin somn e treaba lor ca vad ca tare le place sa doarma impreuna.
Adormise Mircea intr-o seara mai repede si l+am pus singur in pat in camera lui si ma trezesc cu Andrei pe la 23 ca vine si-mi spune "mami adu-l pe Mircea te rog in pat cu mine ca pur si simplu nu pot dormi fara el"...mi-a fost asa de drag...mi-au mers drept la inima cuvintele lui!
Parpalak ia-o mai incet si fa-le mai pe indelete ca intr-o buna zi nu o sa mai sti nici cum te cheama.Stresul i stres,graba e graba...da mai i-a si o pauza mai fata.Eu cand ma satur de toate asa le dau la spate si bag o pauza de vreo doua zile in care ma doare drept in basca...aia e...basca sa traiasca....ca mare tre sa mai fie sa le incapa chiar pe toate!
Aalina si Mircea baga somn cam 3 ore la pranz dar sunt si zile in care pur si simplu nu vrea sa doarma...asta se intampla cand se scoala tarziu dimineata cam pe la 9.30.La ce ora se mai culca Dori seara? Ca tare repede adormea cand era mai mik...si erati prea liberi seara...hihih...
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
Aalina spune:
Alycia Dori adoarme pe la 21.30 - 22. Partea aiurea e ca de trezit se trezeste tot dimineata. Cel mai tarziu pe la 7. Cat plecam la lucru e ok dar in wk cand as mai sta si eu in pat...e cumplit. Si are un stil de a se trezi si a fi activ din secunda doi. Si nici asta nu ar fi asa mare problema daca m-ar lasa pe mine sa motai in continuare da e tare hotarat si imi spune sa nu mai dorm si sa cobor din pat.
Pup
Lumy spune:
Revin si eu cu unele noutati ...sa le zic asa! Stiti ca va povesteam ca negociam cu sotul sa mai facem un bebe si ca nu eram prea pregatita pt inca un start!!! A fost sa fie dar nu a vrut sa ne iasa! Sper sa nu fiu confuza asa ca incerc sa o iau treptat!
Am ramas insarcinata la inceputul lui noiembrie fara sa ne planificam ceva ...S-a intimplat cu toata protectia noastra! Am inceput atunci sa vedem ce facem, cum facem si ce vom avea de facut! Am consultat un medic care ne-a confirmat sarcina dupa care ne-am facut programare in Bucuresti pt analize amanuntite ( amniocenteza si triplul test) mai ales ca zic eu ca virsta isi pune de multe ori amprenta ...(((
Dupa o luna jumatate am avut un avort spontan asa ca mi-am zis ca "asa a fost sa fie" ! Natura a decis! ![]()
![]()
Dupa patru saptamini de la avort am avut citeva simptome ciudate dar nici eu nu stiam ce sa cred! Mi-am tot zis ca asa trebuie sa fie ! Aveam dureri de ovare , temperatura si toate se suprapuneau cu o mica raceala! Am tot asteptat sa-mi vina si menstruatia ...dar degeaba! Durerile incepusera sa fie suparatoare asa ca azi m-am prezentat la acelasi medic care m-a consultat in tot rastimpul acesta! Constatare: sarcina oprita din evolutie saptamina 12 -a!!!Sarcina gemelara dizigota :unul care s-a eliminat la o luna jumatate iar al doilea la 12 saptamini! Nu-mi revin nici acuma!!! Nu mi-am inchipuit ca mi se intimpla asa ceva! ![]()
![]()

Miine sau poimiine trebuie sa ma duc sa fac un chiuretaj! Si unde mai pui ca sint si singurica ...

CAm atita ...Nu prea stiu nici eu ce gindesc la ora asta!
VA pup!
Daiopri spune:
Lumy imi pare tare rau. Ai grija de tine, si sper sa treci cu bine peste asta. Iti tinem pumnii, si sanatate multa.
Si noi ne tot gandeam la bb doi, dar in situatia de acum nu ne putem permite, si ma ingrozesc cand stiu ca trece vremea si eu imbatranesc. Si chiar daca am avut prima sarcina fara probleme, mi-e teama cum ar putea fi a doua. Ca si la tine, vezi, ca a diferit totul. Multi pupici.
Doina multa sanatate si sotului tau. Iti scrisesem pe privat, dar nu stiu daca ai primit, caci imi ramanea fereastra deschisa la fel. Oricum suntem alaturi de tine, si nu ceda mamico.
Noi vesti nu prea avem, doar ca face singur pipi din picioare, dar asta mai inseamna si accidente, pe alaturi. In rest maine urmeaza iar gradi, sa vedem cum o merge.
Mamele din Ro, mai sunteti pe acolo?
Va dorim numai bine