Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 31
tigrutz spune:
Rallu, Krelia, multumesc pentru mesaje....
Si eu voi apela la ajutorul unei agentii, dar numai in ceea ce priveste decorarea salii si eventual in gasirea unui DJ si a unui cameraman. In rest, nu prea stiu daca merita sa dau atatia bani. Sa nu mai zic ca dispare tot stresul pregatirilor si oricat ar fi de greu, parca tot mai frumos e sa fie organizata de noi.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesia
Mamaaaaaa ce liniste si pace este pe aici
Fetele am si eu o intrebare: nu vi se pare masa prea incarcata cu ornamente de flori,marturii,lumanarele,fructiere,farfurii...etc
Pai tocmai pentru ca e prea incarcata masa eu vreau un aranjament mic pe ele, o lumanare cu ceva flor, dar nu prea mare. Iar eu nu pun si marturii ca s-ar uita ciudat lumea la mine. In ardeal nu stie lumea de asa ceva. Si eu de pe site+ul asta am aflat
POZE
krelia spune:
quote:
Fetele am si eu o intrebare: nu vi se pare masa prea incarcata cu ornamente de flori,marturii,lumanarele,fructiere,farfurii...etc
pai, tocmai d-aia, eu voi avea numai aranjamentul strict din flori..micutz micutz pentru mesele invitatilor, fructierele, farfuriile, marturiile si card-holder pe mijloc cu numarul mesei. Ma gandesc daca sa fac si meniu...pentru ca as vrea ca, la inceput, in momentul cand vine chelnarul sa aduca bauturile...sa nu vina cu tava cu pahare deja umplute si de altfel, sa evit si conversatia gen "ce beti, pai ce aveti..pai avem cutare si cutare..atunci vreau cutare"
Avand in vedere ca mesele sunt rotunde si ca vor fi cate 6 invitati la masa...eu zic ca la mine nu se vor aglomera...hmm...ar fi misto sa am chelnarul si masa ...ar fi prea tare, va dati seama?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Rallu spune:
La mine vor fi mese dreptunghiulare, lungi. Unele de 20 oameni (10 pe o parte, 10 pe alta) altele de 16 (8 si 8).
Aranjamentele cu lumanari si flori la baza sunt foarte mici (ca suprafata) pt. ca vreau doar ca florile sa inconjoare paharul si sa urce putin pe el...dupa masuratorile mele ar trebui sa ocupe cam 15 cm patrati (asta cu o marja foarte mare de eroare). La mesele mari pun 3 aranjamente (la capete si mijloc) iar la cele mai mici doar 2 la capete.
Ar mai fi 2 fructiere (astea habar n-am cum arata ca le da restaurantul).
Buturile tari nu vor fi pe mese ci vor fi servite de chelneri. prin urmare pe masa vor fi numai sticle de vin, apa si suc.
Toate astea sunt pe centru, deci n-au nici o legatura cu farfuriile, etc.
Eu nu fac meniuri si nici marturii obisnuite ci niste CD-uri pe care o sa le pun pe farfurii si pe care banuiesc ca or sa le ia oamenii nu le lasa pe masa.
Eu zic ca va fi suficient loc avand in vedere cat de mari sunt mesele.
Aaaa...am uitat sa zic ca pe mijloc, printre decoratiuni, fructiere, sticle, vreau sa imprastii conffeti mari sub forma de stelute si inimioare. Ar trebui sa fie destul de mari, puse din loc in loc (adica foarte rare) si de culoare inversa cu a decoratiunilor mesei (daca acestea sunt vernil sa fie aurii si daca sunt aurii stelutele sa fie vernil).
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
olguttza spune:
Deci, io-ncep sa ma umplu de spume!!!! De ce? pentru ca incep sa am convingerea ca "cineva" de pe forumu' asta, la care am facut subtil aluzie (fara a da nume, insa) in mesajul meu de ieri legat de furtul pozelor membrilor forumului si care s-a simtit "lezat" in onoarea lui, mi-a trimis un mail (receptionat in bulk folder), folosindu-se, nu stiu cum, de o alta adresa de mail (tot a unei foste mirese, cu care nu am schimbat, personal, nici doua vorbe vreodata, deci n-avea de ce sa-mi trimita ea ceva) de pe care mi s-a trimis mie un virus!!
Astfel ca m-am convins si nu mai am nici poze, nici date personale (nume de familie, adrese de mail etc.)
P.S.:Nu'sh dac-ati inteles ceva, da-s chiar crizata!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ooana spune:
quote:
Pe mese ma gandeam sa pun un bol cu flori si lumanari plutitoare, carduri-plic si marturiile!Pe langa astea o sa mai fi fructierele si farfuriutele cu alune! Asa ca nu cred ca o sa fie prea incarcate!
Si eu sunt tot din ardeal si deja am auzit de nunti unde au fost marturii...asa ca o sa fac si eu pentru ca mi se pare o idee chiar foarte misto!
In legatura cu agentia...voi opta doar pentru cateva sevicii, respectiv covorul rosu de la biserica....ca n-am de unde sa-l iau din alta parte si stalpii cu flori, iar pentru restaurant bolurile cu lumanari si flori si perdelele de luminite!
In rest de cardurile-plic, meniurile si marturiile impreuna cu pietricelele care le punem tot pe masa, ne ocupam noi!
Si sa nu va mai povestesc ca mi-a traznit sa ne facem noi invitatiile ...sa vedem ce-o iesi, ciar daca nu atunci le vom cumpara! Chiar am primit una superba facuta chiar de miri!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
tigrutz spune:
Olguttza, de ce nu faci public numele respectivului? Poate ca ar fi mai bine sa stie toata lumea cu cine are de-a face...nu stiu, zic si eu
emilyjeuly spune:
eu voi avea numai mese rotunde de 10 persoane si cum nu imi place sa fie aglomerat voi lucra cu o firma care sa imi faca aranjamentele pentru o masa de 8-10 persoane, voi avea de asemena meniu (1 sau 2 la o masa), acel stalpisor cu numarul mesei (care mai tarziu va disparea, caci lumea va sti unde sta) si card-plicurile care vor fi asezate ori langa farfurie ori in farfurie. sa vedem nu m-am hotarat inca. eu asa cum pot vizualiza teoretic acum masa nu va fi incarcata. ah, nici la mine bautura nu va sta pe masa.
masa noastra va avea un aranjament mare si frumos , dar nu din acela inalt caci vreau sa ma vada lumea si eu sa ii vad pe ei nu sa ma uit printre crengute .
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Giova spune:
fetelor eu nu stiu cum sa fac cu bautura:
1. o pun toata pe mese si se serveste fiecare cu ce vrea
2. sau fac un bufet, de unde chelnerii merg cu sticlele la invitati si le pune cand s-au golit paharele.
daca fac ca la pt. 1, atunci am nevoie de mai putini chelneri. ca pt. pct. 2, mi-au zis din start ca-mi trebuie mai multi chelneri, deci cheltuiala mai mare.
mare dilema!!!!
gio si bb Marco 31+
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
fetelor eu nu stiu cum sa fac cu bautura:
1. o pun toata pe mese si se serveste fiecare cu ce vrea
2. sau fac un bufet, de unde chelnerii merg cu sticlele la invitati si le pune cand s-au golit paharele.
daca fac ca la pt. 1, atunci am nevoie de mai putini chelneri. ca pt. pct. 2, mi-au zis din start ca-mi trebuie mai multi chelneri, deci cheltuiala mai mare.
mare dilema!!!!
gio si bb Marco 31+
...si eu ma gandisem la posibilitatile astea...dar parca totusi mai elegant e sa fi servit de chelneri, iar vinul, sucul si apa pot sta pe mese!
Noi o sa avem la 130-150 pers 8-10 chelneri....am inteles ca e super sa ai cate un chelner la fiecare masa!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day