Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 30
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
gasesti astfel de burete la piata de flori GEorge Cosbuc .
As vrea eu sa stiu unde e piata de flori G. Cosbuc.
In Miercurea Ciuc e o singura piata unde se gasesc si flori. Dar iti dai seama ca nu apelez la lut, ca doar nu sunt . Si eu tot la un buret ma gandeam, dar v-am spus cum procedeaza cele de la florarie. Si atunci m-am gandit ca as putea face si eu asa ceva. Dar numai pentru mesele invitatilor, unde aranjamentele vor fi micute, din lipsa de spatiu. Pentru prezidiu apelez la florarie.
POZE
ooana spune:
Tigrut...bravo...uite asa se aduna stelutele!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
gasesti astfel de burete la piata de flori GEorge Cosbuc .
As vrea eu sa stiu unde e piata de flori G. Cosbuc.
In Miercurea Ciuc e o singura piata unde se gasesc si flori. Dar iti dai seama ca nu apelez la lut, ca doar nu sunt . Si eu tot la un buret ma gandeam, dar v-am spus cum procedeaza cele de la florarie. Si atunci m-am gandit ca as putea face si eu asa ceva. Dar numai pentru mesele invitatilor, unde aranjamentele vor fi micute, din lipsa de spatiu. Pentru prezidiu apelez la florarie.
POZE
scuze, nu stiam ca nu esti din Bucureasti. Piata asta e aici, in bucuresti, iar preturile sunt fff bune atat la accesorii cat si la fdlori. Maerita sa iei de aici tot, mai ales ca in februarie este frig si florile rezista mai mult.
Pupici,
a.cicel spune:
quote:
scuze, nu stiam ca nu esti din Bucureasti. Piata asta e aici, in bucuresti, iar preturile sunt fff bune atat la accesorii cat si la fdlori. Maerita sa iei de aici tot, mai ales ca in februarie este frig si florile rezista mai mult.
Pupici,
Cred si eu ca suint mai ieftine, dar cu banii care ii dau pe benzina pana la Bucuresti....Tot acolo ies, sau poate mai scump. Incerc sa rezolv aici, pe plan local cu aranjamentele.
Dar iti multumesc pentru sfaturi
POZE
tehereea spune:
Fetelor, eu fac ce fac si tot nu ma hotarasc odata.Si va rog sa nu ma judecati prea aspru , dar chiar nu gasesc odata rest.
Pepenash , unde esti? vezi ce-am scris la comentarii rest.
M-a dezamagit super tare tipa de la un rest si am renuntat sa mai fac nunta acolo; as face la YDA dar nu prea am auzit lucruri bune despre el, sau la polo.
Va pup; am tot fost cu treaba, sapt asta e si expozitia de stoma,probleme ,probleme,
Nasii mei sunt cei mai draguti oameni!
Giova spune:
Multumim Krelia de !!! Ii transmit si la al batran.
Apropos ce mail sa primim? Acum am gasit si eu mail-ul respectiv, era in bulk.
Cred ca asa voi face si eu, in mijlocul aranjamentului pun o lumanare, ma mai gandesc oricum.
gio si bb Marco 31+
ooana spune:
Fetelor...nu stiti preturile aproximative pe care le practica agentiile care organizeaza nunti?
Ma gandesc din ce in ce mai serios sa vorbesc si sa angajam o firma, cel putin asa nu ma apuc eu sa cumpar 20-22 de boluri pentru lumanari plutitoare si flori, nu mai umblu dupa perdeaua de lumini si poate am sa am si stalpi cu flori.....si biserica decorata!
Voi ce ziceti?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
dianette spune:
ooana, depinde ce vrei sa iei de la aceste agentii, ca ele au de toate (si cameraman, fotograf, inchiriaza si masini, se ocupa si de flori, baloane, tort etc.). Poti sa dai un search pe google dupa "agentii de nunti" sau din ce mai stii tu si vezi ca majoritatea au si formulare cu preturi informative.
Eu "pe vremea mea" am scos la imprimanta tot felul de oferte dar acum ne mutam (adica ne tot mutam de cand am terminat cu nunta, dar asta-i alta poveste) si nu mai stiu pe unde-or fi.
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ooana
Fetelor...nu stiti preturile aproximative pe care le practica agentiile care organizeaza nunti?
Ma gandesc din ce in ce mai serios sa vorbesc si sa angajam o firma, cel putin asa nu ma apuc eu sa cumpar 20-22 de boluri pentru lumanari plutitoare si flori, nu mai umblu dupa perdeaua de lumini si poate am sa am si stalpi cu flori.....si biserica decorata!
Voi ce ziceti?
Pai eu n-o sa-mi fac singura aranjamentele pe masa.
Vorba lui Pisu-Miau...numai aia imi mai trebuie in zilele premergatoare nuntii.
Am cumparat lumanarile pt. ca vroiam un anumit tip, model, etc., si am gasit exact ce cautam. Nu vroiam sa cumepere o tanti angajata niste lumanarele la intamplare.
O sa ma duc cu ceva timp ininte sa i le dau celei ce se va ocupa cu ornatul salii, cu specificatii clare despre ce si cum vreau.
Iar tipa respectiva se ocupa de tot (baloane, flori, aranjamente).
Eu stiu deja agentia care se va ocupa de nunta mea...din pacate am aflat ca restaurantul nu agreeaza decat o agentie (cea a ficei patronilor) asa ca ... "daca-i musai, cu placere".
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
jesia spune:
Mamaaaaaa ce liniste si pace este pe aici
Fetele am si eu o intrebare: nu vi se pare masa prea incarcata cu ornamente de flori,marturii,lumanarele,fructiere,farfurii...etc