Impreuna, Timisoara! (30)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
dia_bi spune:
salutare fetelor nu prea am avut timp sa va mai scriu cate ceva sunt f.ocupata ieri am fost la metro sa vad de masina de spalat si ce credeti oreta mai este pana miercuri,mama mea vrea sa ne faca rate la masina de spalat si mie si frateluimeu si tre sa ne hotaram sa luam din acelasi loc si acum ca am gasit-o cine stie daca reusim pana maine cu actele.MIRONA sper ca nu te-am facut sa ma astepti aseara azi sunt de dupa la lucru si ajung pe la 9 seara nu promit nimic daca reusesc sa intru pe mess.v-am pupat pe toate o zi buna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gangurici_licurici spune:
Salutare, nu v-am "vazut" de mult, din diverse motive (unul e ca al meu bebe isi schimba programul, trece la un somn pe zi).
Dreams2party, ma bucur ca ai reusit si welcome.
Mai ce de chestii s-au intamplat intre timp... Zile de nastere- La multi ani la toata lumea nascuta in perioada asta... Nasteri: felicitari mamicilor si bun venit puiutilor.
Si, nu in ultimul rand, succes la toate concursurile, hai ca va votez si eu.
Va pup.
katik spune:
buna dimineata, s-a trezit si ratza!
ANA, ITI DORESC MULTA SANTATE, FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI TU ALATURI DE CEI DRAGI!!!!licuriciule!!! te-am vazut pe alte topicuri, esti f. harnicuta
. ce mai face mateiutul? e mare deja daca se schimba programul de somn!
va pup acum, incerc sa revin mai tirziu putin!
o zi buna (si la Silvana, poate trece au, pune mama un pusi
assa spune:
Buna dimineata Timisoara!
Dupa o lunga perioada de timp revin si eu in patrie , implicit pe forum. De acum am internet acasa, comunicarea cu voi fiindu-mi mult mai usoara. Este altceva , decat un net caffee unde tancii se joaca si tipa , iar tu incerci sa intelegi ce se intampla pe desktopul tau....
Deci, am revenit ...si sunt surprinsa de valul de lucruri bune care au inceput sa se intample, dupa o perioada in care m-am pierdut printr-o tara straina, fara multe sperantE si cu dorinta ca si pe strada mea sa fie intr-o zi soare.
Nu o sa le spun acum pe toate, in timp...in liniste, acum sunt fericita! A aparut ! Liniuta , cea de-a doua...adica bebe este!!!!!! . Am repetat in dimineata asta testul..si exista. Ma bucur si mi-e teama . Este prima mea sarcina . Sunt coplesita de intrebari si nu stiu ce sa fac.
Am impulsul de a pleca la medic. Sunt in situatia stranie in care m-am trezit fara sa stiu: cand ma asteptam mai putin, cand aporape nu ma mai gandeam. Am 10000000 de intrebari. Am senzatia ca-mi vine CM , am senzatia ca nu e adevarat...
Poate de-asta apelez la voi, stiu ca o sa-mi spuneti ce e de facut . Credeam ca le stiu pe "aproape" toate , dar am realizat ca nu stiu nimic. Sunt pierduta, dar e o senzatie placuta .
O sa va scriu mai tarziu...mai pe seara, acum sunt precipitata si poate nu sunt foarte coerenta......sper sa-mi raspundeti, am nevoie de informatii, de orice fel.
V-a pup si multumesc anticipat
Diana
LA MULTI ANI ANA!
alexa00 spune:
assa:felicitari pentru a doua liniuta!
sunt convinsa ca toate fetele de aici iti vor raspunde promt la intrebarile care urmeaza sa le adresezi!
M-ai facut sa imi aduc aminte de momentul cand am vazut si eu a 2-a liniuta acum ceva timp.Eram tare fericita!
Numai bine,
Alexa
Giova spune:
ANA LA MULTI ANI SA FII IUBITA SI FERICITA ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE!!!!!
Assa mii de felicitari pt. cea de-a 2 liniuta. Parca ma si vad pe mine, acum 7 luni.
Katik a fost super bine la dr. am fost la noul cabinet, si-a facut misto de tot. Marco e bine, chiar cand m-am intins pt. eco ne-a aratat un fundulet, de ne-a bufnit rasul pe toti.
A luat putin in ultimele sapt. in greutate, doar 375 gr, dar tinand cont ca eu m-am ingrasat doar 400 gr, nu avea cum sa ia mai mult.
In concluzie la 31 sapt. si 4 zile are 1775 gr., tot cu capul in jos este, n-are cordon ombilical in jurul gatului, deocamdata. sper s-o tinem tot asa. N-avem motive de ingrijorare deocamdata. la toate!!!!!
gio si bb Marco 31+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Salutare Timisoara!
LA MULTI ANI ANA!FIE SA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE SI MAI ALES SA FI FERICITA SI SANATOASA ALATURI DE FAMILIA TA!
Si cu intarziere..La multi ani IOANA!Irina, Dedy sa va bucure si sa va lumineze zilele fata voastra in continuare!
Am mai scris mesajul asta si mai dimineata dar cand sa il trimit tot imi dadea eroare...Sper ca acum sa mearga...
Si pe mine ma tine Dejan in priza..abia mai vad eu calculator...
Bun venit dreams2party..da-ne mai mute amanunte despre tine..varsta zi de nasterer daca esti casatorita, daca ai copii, etc..ca sa te punem pe listuta cu trebuie...
ASSA...felicitari..si daca ai intrebari aici vei gfasi sigur raspunsuri...Bine ai revenit!
Gangurici...si tie bine ai revenit...noua ne face program copilul, asa-i?
Ioana..faine vesti..tineti-o tot asa....
Pupici
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
La Multi Ani, Ana! Sa ai un an plin de lumina si caldura alaturi de cei pe care ii iubesti!
Assa, FELICITARI! Ce veste buna! Ai deja un medic? Daca nu il recomand pe Bran-Walter Daniel (cred ca si Giova si Bulina vor fi de acord cu mine ). Si bine ai revenit in Timisoara. Intrucat nu ai mai scris de tare multa vreme, te rog sa ma scuzi: unde ai fost plecata?
Gio, ma bucur ca sunteti bine tu si . Lasa, ca nu trebuie sa fie nici prea gras ... Nu cred ca iti doresti unul de 4 kg ca Lucas
care nu a fost tocmai usor de "scos". Daca nu eram la al doilea copil si nu aveam peridurala cred ca imi ieseau ochii ca la melc.
POZE
silvana75 spune:
Katik, multam de pupic. Parca m-a lasat putin durerea asta dar tot cred ca merg azi s-o tratez, deci mi-e o frica de mor.
Assa, felicitari pentru cele 2 liniute! Asteptam intrebari.
Gangurici, bine ai revenit!
Silvana si Paul
assa spune:
Multumesc de urari fetelor!
Nu, inca nu am un doctor , mergeam la dr. Iuhasz, dar am niste indoieli si nu stiu ce sa fac......Spuneti-mi si mie mai multe despre dr. asta ca sunt nerabdatoare sa-mi confirme asa oficial
Si inca o intrebare: ati avut dureri de burta ca si cum ar trebui sa vina CM, dar mai altfel.....e normal??????
Gabi in Portugalia am fost, dar am revenit si nu mai plec
De azi-dimineata nu-mi mai sta capul la nimic.....plutesc...
Vorbim mai tarziu...
Diana