Impreuna, Timisoara! (30)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Mihi spune:
Saluti!
Ieri luni mi-am propus sa nu mai intru pe forum numa dupa 4, inainte sa plec acasa, ca pierd destul timp cu forumul si nu-mi mai fac cum trebuie treaba!... Dupa cum se vede m-a tinut mult. Din pacate ieri n-am mai apucat deloc sa mai intru si noroc ca am felicitatato pe irina pe email. Nu va mai spun ca am vrut sa o felicit de ieri pe Ana ca sa i-o iau inainte lui Doris
Ana la multi ani!, sa-ti dea D-zeu multa sanatate sa poti avea grija de marea familie, inima sa-ti fie mereu vesela, multa iubire si multi bani!
va pup pe toate si sa traim bine vorba lu BASE
MIHI
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Assa, e normal sa ai dureri de burtica la inceput. Sa fii insa atenta la sangerari. Daca apare vreo sangerare, fuga la medic sau la spital.
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Fetelor mai am sanse sa gasesc medicamente gratuite pe undeva..ca nu prea le am cu astea..
Ma duc dupamasa cu Deian la dr. ca nu imi place ca de ieri seara haraie urat de tot din gat..gros si productiv..daca ma intelegeti...se pare ca s-a lipit ceva de noi la ziua de nastere la care am fost duminica...e clar unde sunt copii multi misuna germenii si virusii...
Pupici,
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Ana, cred ca ai fost asaltata azi de felicitari, si la lucru la fel...
Sa ne spui cum a fost.
Simina, sincer, nu cred ca mai gasesti niciunde medicamente.
Imi pare rau ca e bolnavior Deian.
Dar nu ai nimic in casa?
Daca ai nevoie de ceva, spune-mi ca eu am ceva stoc in casa, numai sa vezi ce-i da.
Gabi, inca nu m-am hotarat daca comand de acolo.
Mai caut.
Cum e la lucru, jumate de norma esti?
Mihi, mama, asta e, am fost mai rapida ca tine...
Si lasa, ca nu se intampla nimic daca intri si tu putin in timpul programului de lucru, sa scrii trei randuri...
Assa, bine ai venit acasa - si oare unde te poti simti acasa, decat aici, cu noi...
Felicitari, din toata inima...
O sarcina usoara...si un bb sanatos...
Craciunul care vine , crede-ma va fi cel mai frumos!
Si, recunosc ca nostalgia m-a cuprins, desi au trecut 3 ani si un pic.
E normal sa fii emotionata si Giova ne impartasea la inceput toate starile ei si cred ca i-a prins tare bine.
Te ascultam, te asteptam cu orice fel de intrebari.
Silvana, pai cum, mey, Diva... cu dureri de masele???
Giova, ma bucur ca Marco e ok.
cat despre greutate, nu trebuie sa fie imens.
Au timp sa ia in greutate...
Sanatos si papacios dupa...sa fie!
Alexa, ce ne mai zici?
Ce mai face nou, Paul?
Irina, ma bucur ca Ioana s-a simtit fain.
Salutari pentru:
Licurici, Katik, Dia, , de fapt pentru toate...
Ne auzim dimineata!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Buna seara tuturor,
Uite ca am mai imbatranit cu un an....azi am implinit 37 de ani...Va multumesc tuturor celor ce mi-ati urat de ziua mea si ca v-ati gandit la mine...Minunat!
La servici nu am facut chef,insa am dus doua platouri mai modrerate asa,ca marime...prajituri si suc....Am fost felicitata - Doris a intuit bine -si azi m-am simtit importanta si bagata in seama la greu....tare bine m-am simtit.
Acasa am serbat cu prajitura Timisoreana,suc si pupaturi in 4...Ce sa va spun?!Baietii mei amandoi sunt niste dulci si niste simpatici,mai ales cand fac stangacii dragalase.
..S-au emotionat amandoi urandu-mi de bine.
..N-am fost pe faza sa le fotografiez moacele...
Asa ca am avut o zi minunata de nastere....siiiiii....ziua nu s-a terminat inca,pana la 12 noaptea mai este si nu se stie ce surprize ma mai asteapta..
...hihihihihi....
Doris,multumesc de toate urarile frumoase si ca te-ai gandit si la mine azi!Sa ai parte numai de bine si tot ce iti doresti sa devina realitate!Sa sti ca esti singura care mi-a cantat azi "Multi ani traisca!",chiar si in scris.Ceilalti ori au uitat ori au zis,poate ,ca nu mai e cazul....Multumesc!
Alinushule,saru-mana de urare!Te pup!
Dana(alexa),multumesc de urare!Sa ai parte de tot ce iti doresti!(te-am vazut dimineata,mergeai spre servici,eu eram in tramvaiul 4).Te pup!
Silvana,multumesc mult de urare!Te pup,sa ai parte numai de bine si....sanatate multa!
Irina,saru-mana de urare!Asa e:traiasca scorpionii,ca sunt oameni deosebiti
(vezi ce modesta sunt?!ai remarcat,nu? hehehehe)!Pupici!
Katik,multumesc de urare si iti doresc si tie numai bine!
Assa,multam' de urare!Numai bine iti doresc:sarcina usoara,nastere usoara si un bebe sanatos!Felicitari!
Ioana,saru-mana si burticutza pentru urarea ta frumoasa!Sa ai parte numai de bine si sa fiti toti trei sanatosi si iubiti!
Simina,multumesc din suflet de urarea ta ata de frumoasa!Sa ai parte de tot binele din lume si fie ca si la tine toate visele sa devina realitate!Pupicei tie si burticelului frumos!
Gabi,multumesc mult de urarea ta calduroasa!Iti doresc si tie asemeni si sa ai parte de tot binele din lume!
Mihi,multumesc de urare si iti doresc tot binele din lume!Sa fie cum mi-ai urat si sa se adevereasca!Pupici!
Va multumesc inca o data ca v-ati gandit azi la mine,pentru urarile voastre frumoase si gandurile bune si sa aveti si voi parte numai de bine si fericire!Va pup!
PS.Am pus albume noi cu poze de la Covasna(teambuilding),daca vreti sa vedeti....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
buna seara la toata lumea!
assa, bine ai re-venit acasa, felicitari si sa ai un bb frumos, destept si papacios tare, tare!, pina atunci sarcina usoara! si eu votez ptr. dr. dan bran-walther.e OK. am nascut cu el si acum merg tot la el (ce-i drept inca n-am vazut cabinetul cel nou)
mitzuka, imi pare rau ca pui e bolnav. daca afli ce ii da dr. spune-ne, mai am cite ceva si eu pe acasa, poate te ajuta...multa sanatate!
Giova, ma bucur ca bb marco e bine. nu trebuie sa-ti faci griji din cauza greutatii, eu am pus pe mine cel mai mult in ultima luna, nici Krisztina nu a fost f. mare: 3 kg si 50 cm. din pacate o parte din surplus a ramas
Ana, cum a fost in zi de sarbatoare?
silvana, tin pumnii daca mergi la dintzar!
acum va pup pe toate, toate, ma duc sa mai fac ceva treaba si apoi la nani!
assa spune:
Multumes mult fetele!!!!
katik , Gabiva rog dati-mi si mie detalii despre doctor : unde are cabinetul, nr de telef. ceva, e comunicativ sau nu, e ok ca om? Sau alte opinii despre medici....
Am o prietena care a nascut cu dr Vasile , dar pe acolo mergeam in studentie si din cate stiu nu prea vorbeste..ori eu daca nu pot vorbi cu el sunt " nelinistita" , ca sa nu ma exprim chiar disperata.
Am o groaza de intrebari si mai ales ca vreau confirmarea medicala asupra sarcinii si nu am medic inca....eu inca nu constientizez, cred
Mi-e teama ca nu e adevarat....deci trebuie sa-mi spuna si mie un medic clar si raspicat ca este
Va rooooogggggggggg un medic si pentru mine.......... plsssssss
Noapte buna tuturor!!!
Diana
angy11 spune:
N-am mai apucat sa intru de sambata cred pe forum si s-au intamplat o gramada de evenimente
imi fac mea culpa deoarece n-am fost instare sa-i scriu mail Irinei,sa-i urez Ioanei,care e o scumpa La multi Ani! mi-e rusine ca am fost pe faza la o gramada de alte lucruri si tocmai sa felitit pe colega lui Angy,am ratat-o.
Irina,din suflet iti cer mii de scuze,va doersc sa vi se implineasca tot ce va doriti voi,sa fiti fericiti alaturi de Ioana.
Ana,iti urez la multi ani,fericiti,cu intarziere,stiu ce emotionant e sa fi felicitata de proprii copii,sunt niste scumpi.
Fetelor va pup si sper sa ne vedem cat mai curand.
despre activitatea mea din ultimul timp,nu prea am ce sa va spun,doar ca e super grea clasa I,la pian Daniel a dat de greu si acum cautam innebuniti sa-i cumparam un pian,ca nu mai facem fata cu studiul la scoala.Au fost si zile in care terminam lectiile la 9,10 seara,fara sa se lalaie.
v-am pupat!
amutza spune:
Buna seara mai, fetelor
Pai sa incepem si noi prin a ura fetitei IOANA sa traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!
Si sa ma alatur si eu in randul celor care ii ureaza un sincer LA MULTI ANI! Anei si multumim cuiva ca existi si ne mai faci zilele fericite. Iti doresc numai bine si to you
to you
dear ANA
to you!!!!!!!!
Assa ce mult ma bucur pt tine, speram sa fie cu ochishori, tinem pumnii amandoi. Eu am asteptat 5 sapt pana sa mi se confirme sarcina si s-a lasat cu . Nororc mult. Si daca ai intrebari le asteptam cu drag sa-ti raspundem fiecare cu parerile ei.
Doris te sun miercuri pe la 6-7 seara, e ok?
Dia_bi ca nu s-a intamplat nimic. Dar mai incercati si pana la urma tot tre' sa iasa si la tine cu
. Colega mea de lucru a nascut si ea un baietel de 3.650 g prin cezariana. Sunt bucuroasa pt ea si tot cu gandul la ea. Iti mai pove eu despre ea.
BUN VENIT prospaturilor si la cat mai multe vorbe alaturi de noi, Impreuna, Timisoara!
Na bine fetelor v-am citit si acum am duc sa fac ca e destul de tarliu. Alisuca mea doarme de mult si nu o mai ajung din urma. Asa ca noapte buna si vise placute la evribadi(vorba lui giuliatm, pe care o si salut totodata).
POZE
Amutza+Alisa-Talida
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Profit ca piticul inca doarme sa intru un pic...Va multumesc , sunteti f. dragute ca v-ati oferit sa ma ajutati dar ne-am descurcat...nu am lasat la farmacie decat 400.000..ceea ce e ok fata de data trecuta....am mai avut si pe acasa ce ne-a dat dr...Am primit augmentin suspensie(ce ma enerveaza suspenisiile astea pt. copii...dupa ce le prepari trebuie folosite in termen de 7 zile..daca iti ramane la gunoi...si astea sunt printre cele mai scumpe), bromhexin si vibrocil pt nasuc si vick pentru uns pe pieptut...Ma bucur ca nu face febra, cu tusea ne descurcam noi cumva...
ASSA...eu la fel ca tine ..trebuia sa imi vina CM si dupa o sapt. de la data respectiva am fost la dr sa imi confirme sarcina..ei spun ca atunci ai 5 sapt de la conceptie....si se poate vedea la eco un inceput de inimioara...
Uite pentru ca stiu cat e de greu sa astepti raspunsuri mai ales acum mi-am luat libertatea sa le citez pe fete(Gabi, Katik, Giova)..sper sa nu se supere...cu privire la dr. Bran Walter...
KATIK “Giova, si eu am nascut cu dan bran-walter acum 2 ani si 3 luni. e ok, pe mine m-a ajutat mult. mergeam la el ca la psiholog nicidecum ginecolog. plecam de la el superlinistita!! “
GIOVA “Katik si mie mi-e tare drag dr. asta.
D-zeu cred, m-a indrumat la el. are asa un fel de a ma linistii, eu care eram tare speriata la inceput. bine ca nici acum nu sunt linistita, dar m-am mai calmat putin.”
GABI “Fetelor, dr. Bran-Walter avea acelasi efect si asupra mea. Si Lili=bulina zicea la fel. E un medic excelent, nu m-as mai duce la altul sub nici o forma. Mai ales la gineco increderea conteaza enorm de mult."
Pt nr de telefon va trebui sa vorbesti cu ele...sau pnetru adresa...dar sunt sigura ca iti vor spune cu cea mai mare placere..
Inca o data felicitari si sarcina usoara si bb frumos si sanatos!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru