Cluj! (20)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
arghirmonica spune:
Servus fetelor!
Eu umblu pe DC de vreo 3 ani .Din trupa veche vad ca nu mai activeaza prea multe...dar nu-i bai.Ce-i drept eram la rubrica cu parintii.
Ma primiti si pe mine innapoi?
Si daca ma primiti nu stiti un loc unde se face gimnastica pentru gavide?
Mersi mult ,Monica care e la serviciu sambata!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cataghe spune:
Mai, am citit si eu la voi si acuma imi crap creierii ca nu imi amintesc cum se numea inainte strada aia care acuma cica se cheama Bd. Ferdinand? Rezolvati-ma careva va rog, ca mor aici!!
"Pe vremea mea" gimnastica pt gravide se facea la Provita, care are sediul pe undeva prin spate pe la cofetaria aia de langa Observator, Castelari se cheama oare? - na, ca mi-a murit si ultimul neuron bun - si mai era pe undeva pe Pata, daca nu ma insel la ceva fundatie a unor calugarite. Dar na, ma bag si io ca musca in lapte, fetele din Cluj trebuie sa stie mult mai bine.
Mi-e un dor de Cluj de mor...
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
cataghe spune:
Uaaaai, saru'mana, ma pot culca si io linistita
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
roxana1974 spune:
Monica uelcam bak! Dint "trupa veche" poate ti-o amintesti pe pufimic care a plecat la Arad...si eu sunt noua dar "superaddicted" de DC si de-aia am atatea mesaje scrise (mama nabuna). Gimnastica de gravide se face in Zorilor, in spate la Castelari, dar exact in spate la castelari, cum urci pe straduta aia din dreapta si faci prima la stanga apoi, e intr-o scara de bloc la parter. Cand intri in scara vezi scris Provita. Se mai face si in Gheorgheni, dar acolo nu stiu nici un detaliu.
Olim, nu stiu cum nu m-am gandit, uite-aici un superlink, imposibil sa nu gasesti ce cauti: http://www.piata-az.ro/piataaz/Main.jsp
de la oferte de inchiriat pana la agentii imobiliare cu datele de contact, timp sa ai sa cauti si sa suni. Bafta!
Catalina, te poftim mai des pe-aici in calitate de "special guest", pe prima pagina, la lista clujencelor avem si rubrica asta :))
adi2003, sa stii ca in opinia mea tot la Oradea vei gasi pantofi Guban..aici sunt putine modele si majoritatea "de gala" adica cu toc inalt si subtire, sincer io nici nu stiam ca Guban face si alte modele.
Mariana, bine ca ne-ai dat un semn...da Crina ne-a asteptat cam 15 minute. Data viitoare tre sa ne luam revansa. Ah ce sa-t spun, ai mancat mult...io simt ca explodez, si numai de la dulciuri . Mi-a adus sotul meu din Bucuresti cirese in ciocolata si portocale in ciocolata, dupa ce inghitisem niste sortimente de Mars si Milkyway din care nu se gasesc inca pe piata la intern...delicioaaaaseeee. Nu mai pomenesc de Dots-ul zilnic! Cred ca ma apuc de fumat si eu! Dar asa stiu ca ma lasa sigur, baga divort instant!
Ancuzza :) ciao! V-ati trezit?
...unii dau prea mult din coate ...
impreuna spune:
Neatza la toti si toate
Olim garsoniera te intereseaza pentru inchiriat sau cumparat? Eu am niste prieteni care au agentie imobiliara si as putea sa ii intreb. Tu probabil ai mai intrebat si ai dat detalii, scuze ca nu am fost pe faza.
Monica welcome! Eu sunt printre cele mai noi pe aici :) Gimnastica pentru gravide in Gheorgheni este la fundatia "Providence", str. N. Titulescu; nr. 117; ap. 2. Tel. 542705 (program: marti, miercuri si vineri 18-20).
Week-end fain sa aveti!
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
ralucames spune:
Mai fetelor cu prunci care vorbesc... si stalcit, dar le zic: FELICITARI LOR si . Cred ca iti vine sa ii mananci, nuu??
Dar sa va zic: avem si noi o maaareee realizare (era cazu) UMBLA SINGURICA prin casa si asa se bucura!!! si aplauda cand zicem noi "bravo". E tare incantata, sper s-o tina asa, ca m-am saturat sa mearga numai in 4 labute, sau de manuta cu noi. Banui ca va fi greu, ca va cadea, dar era timpul (are un an si aproape doua luni)
Mariana, ce carticele ii iei la Stefanel?? Cum e cu 2 pruncutzi mici in casa??, ca a mea vandalizeaza tot ce prinde (banui ca de Simon nu poate fi vb.), dar sa ai grija de amandoi, mi se pare o "realizare" (Felicitari-ca pana acum am tot vrut sa iti zic, dar am tot uitat).
Sa aveti un week-end placut si odihnitor in mijlocul familiei
minunea vietii mele
arghirmonica spune:
OOOOOOOOOOO,ce rapide ati fost cu raspunsurile si va multumesc.
Voi ati facut gimnastica sau ati fost pe acolo?Puteti sa imi spuneti mai multe ?
Sunteti tari si imi palce de voi ca sunteti in priza.
Chiar ii ziceam zotului ca aici poti afla tot ce vrei.
Este cineva dintre voi care a nascut cu dr.Muresan Daniel?
Stiti pana acum nu aveam multe intrebari dar acum am si inca multe...
pa,pa.
Pe scurt ca vine sefa
Monica
olim spune:
Garsoniera este de inchiriat.Am sesiunea de iarna si as vrea sa inchiriez pentru luna februarie ceva langa Facultatea de Medicina Veterinara.
Multumesc oricum impreuna.Eu nu prea cunosc agentii imobiliare in cluj si de acea m-am gandit ca poate careva din voi stie o garsoniera sau apartament mai mic de inchiriat.
Oricum multam inca o data.
baby-boom spune:
'Neata!!!
Serbanel, bravos, mama!!!!!!!
Monica, io fusei p'acolo(adica in spate la castellari) si am fost tare incantata!!!!!! La fel si Roxa a fost!!!!! Sa mai intrebi daca ai vreo nelamurire!
Trebuie sa zic si aici(ca-i un soi de jurnal) ce mai zise matzu mic: ne jucam ba da ba nu...si pana acum numa' ba nu zicea ea, da de acum e si cu ba da-ul!!!! Si de azi o striga mandra pe buni....si pe taica'su MIII-AIIII!!!!...asta dupa ce il striga tata si dupa aia ta-ti!!!!!
...coma, nu alta!!!..aaa si sa nu uit de cu-ca...care prin nu stiu ce minune e gaina.....si de pizza si tanti....da' cre' v-am mai zis...da' sa nu va suparati, ca io's asa fericita cand o aud si cand imi dau seama cate se schimba in fiecare zi!!!!!!
Mariana...sorry...cum facem sa ne intalnim, intr-o vreme?????
gata, ca deja-i calare pe mine...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg