Cluj! (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Da e mai rau.As indrazni sa zic ca procesul sa generalizat.

Ma gandesc la ce ai zis cu noi zugravind si Ale si Razvan printre noi.E un cosmar ai dreptate.
Ma bucur ca a iesit perfect.Da mai inati tre sa vii sa vezi tu perdeaua mea si camera lui Razvan si dupa aiia taiem panglica la perete.Ok?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

io-s tot la lucru, am o perioada super bizi, vorba lu Roxa.

am vazut ca va distrati bine,hai sa va dau ceva fain de ras:

"
O lectie de viata

Eram fericit. Eram impreuna cu prietena mea de peste un an, asa ca ne-am hotarat sa ne casatorim. Parintii mei ne-au ajutat in toate privintele, prietenii m-au incurajat, iar prietena? Era un vis!
Era un singur lucru care nu-mi dadea pace, chiar deloc, si acela era viitoarea soacra.

Era o femeie de cariera, desteapta, dar in primul rand frumoasa si sexi, care cateodata flirta cu mine, chiar pe fata, si ma facea sa ma simt prost.

Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile. Asa ca m-am dus.
Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca in curand am sa ma casatoresc si ca avea sentimente si dorinte fata de mine pe care nu le putea trece cu vederea.
Asa ca inainte de a ma casatori si a imi dedica viata fiicei ei, ea vrea sa faca dragoste cu mine numai o data.
Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant.
Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si daca ma simt in stare... sa ma duc si eu.
Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine.
Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat spre usa de la intrare... am deschis-o si am iesit afara.
Acolo, sotul ei (viitorul meu socru) statea afara cu pusca in mana si cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca sunt foarte fericiti, ca am trecut micul lor test. Nu-si puteau dori un alt barbat pentru fata lor:
"Bun venit in familie".
Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am mai invatat inca o lectie importanta: tine-ti tot timpul prezervativele in masina!"

si sa va zic ce-o perlat mandruca mea azi:venea cu buni de la gradi si-i zice" imi cumperi suc?"
buni" de unde?"
Thea "de la magazin!"
buni" da n-am bani, tu ai?"
Thea "am, la tine in geanta!"

va pup, fug si io la gagalice.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Hahahahaha, buun banc, draga mea, dupa o zi de munca superplina.

Ce desteapta e Thea, mance'o mama pe ea de gagalice.

Ancuzza, dar trebe sa ma inveti si cum sa ii fac masaj, ca teoretic e usor, dar practic mi frica sa ii fac. Daca stau sa ma gandesc, mi-o zis oftalmologul ei cand era de vreo 3-4 luni Stefania-sa ii fac masaj, dar mi-a fost groaza si atunci... tre sa imi iau inima in dinti si sa incep. si multumesc.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Trec iarasi pe la voi in speranta ca cineva ma poate ajuta .Incep sa intru in panica cu garsoniera.Poate cineva sa imi recomande macar o agentie imobiliara serioasa in Cluj.
Multam pentru orice informatie si va doresc o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, coana mare il adoarme pe Serbanel si m-am gandit sa va scriu cate ceva...avem un cuvant nooou!! Si e si greu, m-am prapadit de ras! Serban stie care e locul cu bunatati: ciocolata si biscuiti. Si am deschis punga cu biscuiti la care el care astepta umil, se lumineaza la fata si exclama: "bighidi!" in caz ca nu stiti, bighidi inseamna biscuiti!

Oh, Olim, imi pare rau de faza cu garsoniera...chiar nu stiu una libera la vreo cunostinta ceva...agentie imobiliara...sunt foarte multe, eu am momentan una prin care imi caut un apartament nou: Nobila Casa tel: +40 264 403196. Lasa-ma sa mai caut si mai vin maine si cu altele...Bafta!

Ancuzza, ce-mi place ca decorezi, abia astept sa ma mut la casa mea si sa decorez dupa pofta inimii...

Stanca, sa vezi cand o sa va zic si io aici de perdele si covoare si mobila noua, dac-ai sti, ma pasioneaza chestiile astea :) Am dat acum 5 ani vreo 4 milioane pe covertura de la pat si pe perdele nici nu mai zic cat iar acum, nu mai pot sa le vad , totusi covertura inca imi place :)

Cristiana, ma bucur ca esti mai bine. Mai ce smecherie de copil gagalicea ta, astia mai inainte sa invete sa faca caca la olita devin smecheri! Si Serbanica are niste talenteeee pfuaaaai! O terorizeaza pe coanamare dupa care merge la ea si o pupa!

Mariana, chiar, ce mai faci? Pe unde umbli? Zi-ne si tu de Simon si Stefy!

Flavia si Ralu, va astept mai des pe topic. Cat despre banutii pentru Mariuca, cred ca au ajuns ei cumva, chiar daca nu ne-am mai asociat ... si eu am uitat ca era o actiune comuna si m-am trezit trimitand singura... e bine ca au ajuns :)

Am avut o saptamana grea la serviciu si asa se anunta si urmatoarea si toate cele care urmeaza pana prin martie incolo...V-am spus ca coordonez un proiect nou si-o sa va mai zic de cate ori voi simti nevoia sa ma plang :)

Am avut si un necaz mare la job...a murit o colega de la marketing, avea vreo 23 de ani...intr-un accident oribil de masina, undeva langa Iasi, impreuna cu un alt baiat care era pasager si el in masina. Soferul, un barbat tanar care are 2 fetite e si el in coma...multe nenorociri se mai intampla...din cauza vitezei excesive bineinteles.

Va las aici, vreau sa mai dau o tura pe forum, sa vad ce se mai scrie la topicele fierbintzi! M-am paruit azi cu fetele pe DG la capitolul cainii vagabonzi si urmaresc cu tristete topicul despre malpraxis...

Va urez noapte buna,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Iarasi apelez la voi cu 2 intrebari:
1. Este vreun oficiu postal in P-ta Mihai Viteazul din Cluj? Maine am drum incolo si n-as vrea sa caut aiurea.
2. Este in Cluj un magazin cu incaltaminte Guban? Daca da, unde?

Pana acum, in Cluj n-am fost decat ieri, in zona Garii si P-ta Mihai Viteazul. De aceea apelez la voi, ca nu ma prea descurc.

Multumesc anticipat.

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

1. Oficiul postal nu e in Piata Mihai Viteazul, dar e destul de aproape, e Posta Mare, pe Bdul Regele Ferdinand asa se numeste. E deschis doar pana la ora 14. Regele Ferdinand e chiar continuarea catre Centru a Strazii Horia care vine de la gara. E foarte simplu!
2. Ai noroc cu Bd Ferdinand :) tot acolo e si Magazinul Central. Daca urci la et. 1 poate gasesti pantofi Guban. Magazin Guban nu este in Cluj, dar acolo ai putea gasi ceva pantofi marca asta...si ar mai fi un magazin de incaltaminte, in Piata M. Viteazul, cum stai cu fata la statuie in stanga (magazin de pantofi, posete, curele si haine din piele, cel mai mare de pe strada aia pe stanga) vezi ca pe dreapta e unul si mai mare dar e cu marfa din import, de-aia zic, cel mai mare din stanga :)
sa ne zici ce ai gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Roxana, iau notite! Iti multumesc!

P.S. Ieri am fost intr-un magazin de incaltaminte (Marelbo) dar n-am gasit ceva sa-mi placa. Mie imi trebuie comod, de piele si cu tocul jos.
Am o pereche de pantofi Guban din Oradea de anul trecut si tare bine umblu cu ei. Din pacate magazinul de la care i-am cumparat s-a desfiintat. Ar fi fain sa rezolv si asta maine.

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fata cuminte ce sunt, am citit tot, tot, dar mi-e cam somn si nu am chef de scris. Dar poate ceva tot imi iese.

Roxana, imi pare si mie tare rau ca nu ne-am intalnit. Crina ne-a asteptat? Si pt Serbanel ca-si extinde vocabularul!

Florina, ma dai in vileag, ai? Dar de ce nu spui ca te-am corupt cu mult inainte sa ma las, cand nici nu credeam ca o sa ma las vreodata . Si de atunci ai avut si tu timp sa realizezi ce prostie faci si sa nu mai persisti in ea!
Azi v-am sunat si pe fix si pe mobil (cand sunam pe mobil in zicea ca formez nr gresit ) si m-am ofticat tare ca nu ati raspuns, caci am vrut sa va convoc la o intalnire in oras; am cautat carti si jucarii pt Stefan; nu am gasit mare lucru.

Stanca, cum va mai simtiti? Sa ne pui poze cu perdeaua cea noua, sa putem sa o admiram si noi.

Ancuzza, si tu ai pereti verzi? Ca si eu am, dar numai pe jumatate. Ador verdele! Cum mai doarme frumoasa?

Cristiana, mare pacat ca nu ti-au putut da un diagnostic. Sper sa rezolvi repede problema, sa nu te mai stresezi si sa nu mai suferi. Mie nu-mi place "bancul" pe care l-ai pus aci.

Florina, acum citesc....

Si sa va zic pe unde am umblat zilele astea: in primul rand, peste zi nu prea am timp sa postez (asa e cu 2 porumbei ) (ma inscriu si eu la o zi de 30 ore, bine Anca? ), iar seara am avut program artistic prelungit si rererepetat cu sotul . Asa ca v-am parasit din motive......sunt o nesatula .

Gata, ca e tarziu. Fug sa dorm si eu, ca maine avem nunta si e lunga ziua!
si oichend fain (cu multe programe artistice ).

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Draga roxana, iti multumesc pentru raspuns.
Nu cred ca este o graba, dar mi-ar place sa imi gasesc din timp o garsoniera sau un apartament mai mic.Nu imi place sa las totul in ultimul moment, mai ales ca eu ajung in Romania prin 28 ianuarie.
Oricum iti multumesc pentru orice informatie.
pupici

Mergi la inceput