Ritmul biologic al partenerului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mai, oameni buni, sa nu dati cu rosii in mine, dar eu cand sunt libera trebuie sa imi pun ceasul ca sa ma trezesc la 12. Altfel inainte de ora 13 - 14 nici nu ma trezesc. Vinerea si sambata cel mai mult imi place sa ma culc tarziu pt ca stiu ca a doua zi pot dormi cat vreau eu. Sotul meu e la fel ca mine, suntem doi puturosi dimineata. Dar recunosc ca eu as fi puturoasa oricand, dimineata imi este groaznic de greu sa ma trezesc sa merg la birou. Noaptea ma simt cel mai bine sa citesc, sa ma ocup de mine, sa ma uit la televizor, dimineata sunt ca picata din luna, chiar daca ma trezesc devreme parca nu sunt in stare sa fac nimic.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana27 spune:

Fetelor si tie Rufus, merci pentru raspunsuri. Am tras concluzia ca o sa trebuiasca sa traiesc cu asta si sa ma adaptez. Nu sa-mi schimb programul adica sa ma culc si respectiv sa ma trezesc tarziu (ca asta nu pot si nici nu vreu-uite ca sunt si incapatanata-), ci pur si simplu sa nu mai pun la inima si sa folosesc timpul asa pentru mine. Mi-ar fi placut si mie sambata sa ne trezim, sa mancam ceva si apoi sa o taiem de nebuni. Da in viata nu poti sa le ai pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

De ce nu te scoli dimineata si pleci singura prin oras, la cumparaturi, la muzee sau unde iti face tie placere...ii povesteti apoi ce minunat a fost si poate data viitoare o sa vrea si el sa mearga cu tine si o sa se trezeasca mai devreme. Eu cred ca m-as enerva ingrozitor sa pierd atata timp in weekend-uri (la noi cum e o zi frumoasa afara cum o zbughim cu totii la plimbare).

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by CataD

De ce nu te scoli dimineata si pleci singura prin oras, la cumparaturi, la muzee sau unde iti face tie placere...ii povesteti apoi ce minunat a fost si poate data viitoare o sa vrea si el sa mearga cu tine si o sa se trezeasca mai devreme. Eu cred ca m-as enerva ingrozitor sa pierd atata timp in weekend-uri (la noi cum e o zi frumoasa afara cum o zbughim cu totii la plimbare).

Catalina si Laura (12 ian 2004)

CataD si noi la fel, cum sotul lucreaza infernal, avem compania noastra am decretat: duminica e sfanta, iesim pe undeva, acu ce-i drept mai mult la parcuri de distractii si zoo, sau la padure, ca avem kidul de doar 2 ani si e very very demanding...dar la noi este aproximativ la fel ritmul biologic...suntem pasari de noapte, el in camera de editare, eu dupa cum se vede pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA! Vad ca sunteti destul de ingrijorate in privinta ritmului biologic al partenerului.La fel sunt si eu, numai ca in alt sens.Probabil ca ar fi fost bine sa deschid si eu un subiect despre ceea ce ma framanta! Eu una imi fac griji ca sotul meu nu se odihneste suficient! Pur si simplu are o energie in el de m-a speriat! Nu exista sa-l prinda ora 9 in pat nici macar in ziua libera!El are doar o singura zi libera pe saptamana.Seara, mai are de facut cate ceva pentru servici,si daca se baga in pat pe la ora 1 ,pot spune ca este eveniment! Avem si un baietel care pe mine ma epuizeaza total(la ora 10 deja ma bag la culcarica!),se joaca cu el cand se intoarce de la serviciu si parca tot nu este asa de obosit incat sa-i vina sa leneveasca in pat pana mai tarziu.Asa este de cand il stiu(suntem impreuna de 5 ani), in special in ziua libera este foarte incantat sa mergem sa ne plimbam, sa facem cumparaturi, ordine prin casa...orice, numai sa nu stea si el linistit.Numai cand il mai ia raceala din cand in cand,parca se mai cuminteste,in rest...ENERGIA IN PERSOANA! Voi ce parere aveti? VA PUP!!!

Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

eu sunt cea care are ceasul biologic setat pe orele 11-12 ... si fac tare urat daca cineva ma trezeste fara motiv inainte de orele astea, mai ales in week-end ... al meu sot insa se multumeste si cu cate 4 ore de somn pe noapte si nu pare sa fie afectat de asta ... eu insa sunt disperata ... mereu ii spun sa doarma mai mult, sa nu se epuizeze, sa nu oboseasca organismul, sa nu pateasca ceva rau ... o seara ma asculta ,se culca la 11 jumatate in loc de ora 1 ... dar la 5 e in picioare ...
nici lui nu ii plac plimbarile prea lungi, prefera sa stea in casa, la calculator, sa mai faca el ordine prin calculator, cica ... iar eu mai ies cu fetita, dar nu imi place sa stiu ca el este acasa, iar eu sa ies numai cu fetita ... asa ca, il car dupa mine, sau il amenint ca il trimit numai pe el ... si asa mai iese si el ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ce sa spun... si eu in weekend ma trezesc la 12... 1.... 2 dupa amiaza.
Asta pentru ca nu reusesc sa imi fac somnul in timpul saptamanii si oboseala se aduna.
Week-end-ul este "rezervorul" meu de energie.

In cursul saptamanii fac ochi pe la 7:30, dar greeeeuuuu...
Si, da, in prima jumatate de ora nu vreau sa aud si sa vad nimic, stau eu cu mine si imi jelesc somnul....

Noaptea, adorm pe la 1:30.
Si asta pentru ca stiu ca trebuie sa dorm, nu ca mi-ar fi somn.

Am citit undeva ca bioritmul depinde de ora nasterii: eu, de ex., m-am nascut la 2 noaptea.
Si intr-adevar seara si noaptea sint in forma maxima.
Dimineatza e prapad.

Elise

Mergi la inceput