Cum si cand ne facem frumoase?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Cum ne facem frumoase?
Stiti care cred eu ca este reteta magica?
Eu cred ca trebuie sa zambim tot timpul("nu se stie cine s-ar putea indragosti de zambetul nostru") si sa avem credinta ca suntem cele mai frumoase femei din lume. Daca voi va vedeti astfel o sa fiti surprinse cate transformari absolut miraculoase se vor petrece cu voi, cum va veti modela corpul, cum va vor stralucii ochii, ce vraja veti raspandi in jurul vostru.
Aici nu se pune problema de amagire, nu ma intelegeti gresit, ci de a invata sa atingem perfetiunea, asa cum vrea Dumnezeu.
Incetul cu incetul vom fi cu un pas mai aproape de Dumnezeu. De ce sa nu incepem prin a fi frumoase fizic, daca acest lucru ne este cel mai la indemana intr-o prima faza. Apoi frumusetea noastra fizica ne va umple sufletul de bucurie si vom reusi sa privim mult mai adanc in interiorul nostru, unde se afla adevarata frumusete, pe care nu am reusit inca s-o scoatem prea mult la iveala. Vom descoperii cata putere au gandurile noastre, cat de usor functioneaza acest mecanism in urma transformarilor pe care le vom sesiza atat noi, cat si cei din jurul nostru si vom reusi sa fim mult mai consecvente in a-l cauta pe Dumnezeu in sufletul nostru. Chiar de la primii pasi pe acest drum, miracolele se vor dezvalui in calea noastra in toata splendoarea.

Stiu ca nu este tocmai ce v-ati fi asteptat sa scriu, dar sper ca nu ma intelegegi gresit.
Dumnezeu imi daruieste foarte multa dragoste pe care nu pot sa nu o revars asupra voastra, doar imi sunteti atat de dragi!
Chiar daca mesajele mele sunt destul de ciudate, scriu exact ceea ce simt in acele momente si deja sper ca v-ati obisnuit cu stilul meu, asa ca ma intelegeti. Eu de fiecare data am convingerea ca sunt inspirata divin, asa cum sunteti si voi, asa ca probabil justificarile mele nu prea si-ar avea rostul.

Cu dragoste si lumina divina,
Floare de colt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

da Floare de colt ai dreptate sunt de acord cu tine si cred ca este cea mai importanta frumusetea interioara dar si in vechime daca citesti in Biblie femeile erau f credincioase dar si ele aveau tot felul de parfumuri si mirodenii si se ingrijeau nu?sa ca pentru mine a face lucrurile acestea sunt o relaxare si totodata sunt mai sigura pe mine Cum te simti cand ai picioarele epilate si sa zicem ca iesi undeva cu niste prieteni sau cand nu ai avut timp si tot incerci sa le ascunzi sa nu cumva sa se vada Ce zici? si eu sunt de parere ca fizicul trebuie ingrijit Te rog sa nu te superi eu te-am inteles si inca odata iti dau dreptate

sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Cu exceptia cazului in care iesirea cu prietenii e vreun festival sau concurs al picioarelor epilate, nu cred ca ai vreun motiv special sa le ascunzi sau macar sa-ti aduci aminte de faptul ca-s ne-epilate. Doar iti sint prieteni, nu? Scopul principal ar trebui sa fie bucuria de a fi impreuna, nu inventarul procedeelor cosmetice aplicate sau nu. Si parca n-ar fi toata lumea in aceeasi situatie cu timpul liber..
S-ar putea sa cint eu alta melodie dupa ce nasc, dar de cind am bebe in burtica si am lasat-o balta de tot cu toate procedurile cosmetice, aud de vreo 15 ori pe zi ca ce bine arat..(si-mi vine sa ma gindesc, ce fraiera eram ca ma bibileam atita inainte)..
Toate bune.

Mergi la inceput

Dragele mele, imi cer scuze ca mesajul meu a facut sa deviem de la subiectul propus.
Simona[cspeana] re rog sa ma ierti, nu am avut aceasta intentie!
Tu ai mare dreptate in ceea ce spui, dar cred ca nu ai inteles chiar tot ce am vrut sa spun. Nu m-am exprimat eu elocvent!
Am spus ca putem sa incepem cu frumusetea noastra fizica, dar sa nu uitam sa emanam prin toti porii, frumusete din interiorul nostru.
Voi ati vazut ca unele femei desi sunt absolut superbe, au un machiaj perfect, o tinuta perfecta, cu toate astea le lipseste ceva; din interiorul lor nu emana nimic care sa le innobileze frumusetea. Nu raspandesc nici o vraja care sa te invaluie si sa-ti capteze toata atentia, mai ales de la nivelul inimii in sus. Eu la o astfel de frumusete m-am referit. Poate nu avem toate dintre noi de la 1.70 in sus, forme perfecte, haine care sa atraga atentia, dar putem avea ceva mult mai pretios care cu siguranta va vrajii pe toti cei care "ne respira aerul".

Asta nu inseamana ca nu trebuie sa avem grija de frumusetea noastra fizica. Si pentru mine este foarte important sa "ma fac frumoasa" si am sa va spun ce fac eu pentru asta.
Ma epilez in fiecare saptamana, fara nici o exceptie, chiar daca imi expun picioarele sau nu, chiar daca este iarna si eu ma imbrac mai mult in pantaloni. Nu are nici o importanta. Seara cand ajung acasa si dupa dus imi pun o camasa de noapte vaporoasa, trebuie sa am niste picioare frumoase, nu-i asa?
Nu folosesc in mod regulat masti(desi sunt convinsa de utilitatea lor) nu numai din lipsa de timp, dar nu vreau sa ma vada sotul sau fetita mea cu masca pe fata. La mine ceea ce fac pentru frumusetea mea, este foarte intim pentru mine, este doar pentru ochii mei. Este foarte posibil sa fiu exagerata in aceasta privinta, dar asa sunt eu.
Cand am ocazia imi mai dau cu miere pe fata sau imi mai pun o masca cu argila, sau imi pun niste fructe pe fata. Acum mi-am cumparat o masca nutritiva si reusesc sa ma mai refugiez uneori sambata in dormitorul meu, singura pentru 10 minute cat o tin pe fata.
Dimineata folosesc o crema cu coenzima Q10 si imi masez putin fata dupa ce o intind bine. Seara, oricat ar fi de tarziu si oricat as fi de obosita ma demachiez foarte bine si imi aplic putina crema de noapte si apoi imi ung mainile cu putina crema de maini. Acum am mare grija de mainile mele deoarece am avut probleme din cauza detergentilor. Inainte spuneam ca nu pot sa fac treaba la bucatarie cu manusi, acum nu mai curat un cartof sau un morcov, sau nu mai spal o farfurie fara manusi.
Nu ies niciodata nemachiata din casa(un fard foarte discret pe ochi si tus pe pleoapa superioara, putin fard in obraji pentru a da o nota de prospetime tenului si putin ruj. Nu folosesc fond de ten), dar acum am indemanare si o fac intr-un timp record, desi nu imi place sa ma grabesc. Niciodata nu imi place sa ma grabesc sau sa simt ca sunt in criza de timp. Eu consider ca este un timp pentru toate.
Imi place sa ma imparfumez si o fac in fiecare zi, dar foarte discret.
Desi aici in Olanda aproape toata lumea se imbraca sport si nu pun accent pe modul in care se imbraca, eu am ramas aceeasi romanca careia ii place sa se imbrace frumos, cat se poate de elegant( pentru ca asa ma simt eu bine, pentru mine). Desigur, atat cat pot de elegant, avand in vedere ca circul numai cu bicicleta, dar asta nu ma impiedica sa am intotdeauna niste pantaloni frumosi, niciodata blugi si o bluza frumoasa sau un sacou.
Ma simt foarte bine in pielea mea si in fiecare dimineata cand ma trezesc ma uit in oglinda si imi spun:"Doamne, cat sunt de frumoasa si de tanara!"
Asta nu inseamna ca sunt Miss Univers, dar daca ma tanguiesc si imi vad toate defectele nu voi face decat sa le accentuez si chiar la nivel subtil ii voi determina si pe cei din jurul meu sa le vada. Asa ca de ce sa nu fiu eu multumita asa cum sunt si daca trebuie sa schimb ceva pe ici pe colo, mai bine sa actionez in acest sens, decat sa ma pling. Daca eu nu ma plac cum ar putea sa ma placa ceilalti?

Mergi la inceput

Eii Floricica eu nu m-am suparat si am inteles stai linistita si iti dau dreptate ca degeaba ai o fata frumoasa si un corp frumos daca nu ai un suflet si o inima frumoasa si cu epilatul picioarele a fost nu mai un exemplu ca aici lumea se uita la chestiile acestea si mie mi s-a intamplat . te rog sa nu crezi ca m-am suparat si te-am inteles eu nu ma supar asa repede numai tu sa nu te superi Cat despre mine eu ma simt mai sigura cand sunt "aranjata"
Te pup si nu ma supar

sa fim fericite

Mergi la inceput

Draga Simona, eu nu ma supar niciodata!
Si eu ma simt perfect cand sunt "aranjata"!

Iti multumesc ca ai deschis acest subiect despre arta de a fi frumoase si sper sa mai aflam din secretele frumusetii prietenelor noastre de aici.

Cu dragoste si lumina divina,
Floare de colt

Mergi la inceput

Floare de colt multumesc ca nu te-ai suparat esti o fata deosebita

Eu incerc pe cat posibil sa folosesc produsele naturale pentru fata si farduri numai in ocazii mai deosebite sotului meu ii place naturala asa zice el si o sa am timp mai incolo sa le folosesc dar imi place sa fac sauna foarrte bine ma simt dupa aceea si se vede diferenta

sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

frumoase suntem oricum........eu dupa fecare dus fierbinte folosesc un ulei de piele cu miere, pedichiura si manichiura saptamanal, vopsit la doua sapatmani, iar cu creme ma dau cam tot timpul si la servici dup ace ma spal pe maine folosesc crema......mereu vom fi frumoase dar intotdeauna vom vrea sa fim si mai frumoase decat ieri si decat vom fi maine

multe pupici mamicilor frumoase

madalinasi Ana Crisitina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

De cand o am pe micuta mea nu mai am timp si pt. mine. Si dusul sau baia, le fac in graba. Nu prea ma aranjam, nici, inainte de a o avea pe Cristinuca. Pt. ca nu aveam nevoie ! Mama mea nu a folosit cosmetice niciodata si are un ten de invidiat, la varsta ei. Neavand un exemplu de urmat in ale cosmeticii, nu prea folosesc decat crema hidratanta pt. ten, un creion dermatograf si ruj. Sotului meu ii place "natural" si, asa, ma simt bine, si eu. Pt. pielea corpului folosesc, daca apuc, lapte de corp. Si-mi epilez picioarele, o data pe luna. Am noroc, ca, la coafour nu trebuie sa umblu. Am un par des si ondulat. Il las sa se usuce liber. Doar ca, de cand micuta mea a facut 2 luni, a inceput sa-mi cada. Am inceput si sa albesc, in curand va trebui sa-l vopsesc. De 1 luna, am reluat si orele de aerobic. Astea, intr-adevar, ma fac sa ma relaxez, sa ma simt usoara, cu un tonus bun si plina de viata. Si toate astea vin completate cu un zambet pe fata tot timpul.

Nina & Nina-Cristina (1an si 2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Am implinit de curand 36 de ani si incep sa am probleme cu tenul. Au inceput sa apara linii fine, mai ales in zona ochilor. Voi ce creme antirid folositi? Sau creme pentru ochi? M-ar interesa unele care chiar au dat rezultate.

Arhistefy

Mergi la inceput