Cum si cand ne facem frumoase?
[purple]am vazut multe subiecte aici f frumoase despre salbit despre copii despre barbati despre orice dar heii fetelor nu credeti ca este timpul sa vorbim despre noi? Cum ne facem noi frumoase?
Eu am o zi pe saptamina de obicei sambata daca sotul lucreaza daca nu atunci vinerea zi in care imi fac toate cele epilat manichiura pedichiura face foot spa toate toate cele ei si dupa o zi ca asta ma simt ca o vedetaParul inca nu l-am facut ma bate gandul sa il mai deschid dar asta mai incolo tare as vrea sa stiu voi cum "va purtati de grija"poate mai invat ceva nu?[/purple][/i]
sa fim fericite
Raspunsuri
piatra lunii spune:
Eu ma simt bine dupa fiecare dus fierbinte,dupa care folosesc un lapte sau un ulei de corp,in fiecare dimineata folosesc pt fata o lotiune tonica si o crema amandoua pe baza de argila,seara demachiant tot cu argila,si o data pe saptamana masca tot cu argila.
cspeana spune:
poti sa imi spui si mie ce rol are argila eu folosesc masti in generalcu mar castravete etc
sa fim fericite
cspeana spune:
mersi eu nu am stiut asta vezi este bine ca mai invetisi la capitolul acesta cred ca este necesar nu?
sa fim fericite
Rodica spune:
Si eu folosesc masti cu argila si am observat ca mai inchide porii dilatati si lumineaza tenul.
Ela spune:
Daaa, f. faine mastile cu argila!
Si eu am descoperit de curand o crema pt. gomaj de la Neutrogena - fantastica!!!
Lasa un ten curat - curat, te scapa de celulele moarte si de puncte negre mai la suprafata - si e super, ca de cand am nascut nu mai reusesc sa ma organizez o data si sa am mai mult timp pentru mine!
Deci cremusoara asta ma scapa de o groaza de alte operatiuni!
Si am vazut azi la tv un reportaj - cum ne pregatim pt. vara - si recomandau o felie de ananas pt. decolteu si o crema din galbenus de ou cu ulei de masline pentru maini si picioare.
Iar pentru gomaj - era un praf de plante pe care il preparau nu cu apa ci cu zeama de lamaie - si avea efect in inchiderea porilor!
Eee, ar fi multe de zis si de facut - deci spor la treaba!
O primavara frumoasa!
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Ela
Daaa, f. faine mastile cu argila!
Si eu am descoperit de curand o crema pt. gomaj de la Neutrogena - fantastica!!!
Lasa un ten curat - curat, te scapa de celulele moarte si de puncte negre mai la suprafata - si e super, ca de cand am nascut nu mai reusesc sa ma organizez o data si sa am mai mult timp pentru mine!
Deci cremusoara asta ma scapa de o groaza de alte operatiuni!
Si am vazut azi la tv un reportaj - cum ne pregatim pt. vara - si recomandau o felie de ananas pt. decolteu si o crema din galbenus de ou cu ulei de masline pentru maini si picioare.
Iar pentru gomaj - era un praf de plante pe care il preparau nu cu apa ci cu zeama de lamaie - si avea efect in inchiderea porilor!
Eee, ar fi multe de zis si de facut - deci spor la treaba!
O primavara frumoasa!
cum se numeste crema aia de la Neutrogena? Mersic!
Cristina
Ela spune:
Neutrogena - Visibly Refined - Reinigungscreme!
Tina, eu am luat-o de la Idea, dar sigur o gasesti in orice dreogherie, si nu e deloc scumpa - vreo 5 euro!
Sa-mi zici cum ti-a placut!
Numai bine la maici si la bebici!
Manu si Ilinca
ariel_7000 spune:
mie imi plac foarte mult produsele Herbagen de la firma Genmar, in special douamasti:cu colagen marin si cu spirulina. au si paginuta:www.genmar.ro
ariel
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Ela
Neutrogena - Visibly Refined - Reinigungscreme!
Tina, eu am luat-o de la Idea, dar sigur o gasesti in orice dreogherie, si nu e deloc scumpa - vreo 5 euro!
Sa-mi zici cum ti-a placut!
Numai bine la maici si la bebici!
Manu si Ilinca
Mersic! Mai eu de Idea nu am auzit, am mai vazut eu odata ca ai scris de ea dar am crezut ca e o greseala si ai vrut sa scri Ikea Da' o gasesc eu, no problem!
Cristina