Contabilitate
Raspunsuri - Pagina 2
adi2003 spune:
Mess, nu te descuraja daca vrei sa inveti contabilitate, doar ca iti vei da seama pe parcurs ca cere un pic de timp. Nu poti sa acumulezi cunostinte si practica dintr-o data.Tot timpul mai e cate ceva de invatat. Stii tu ca orice inceput e greu.
Banuiesc ca si Marius la asta s-a referit. Pe de alta parte, nu e o munca bine platita (sau cum ai norocul sa fii remunerat), dar responsabilitatile sunt mari.
Marius nu cred ca a fost rau-intentionat in mesajul anterior (nu-i sta in fire), doar ca a vrut sa mentioneze ca rezultatele muncii apar in timp, nu imediat.
Sunt alte job-uri unde "ies bani" mai usor. Totul tine de conjunctura si de norocul de moment.
Eu iti doresc bafta pe calea pe care o alegi! Daca ai nelamuriri, poti sa intrebi, de aceea suntem aici/in timpul liber.
Simina
album foto1 si album foto2
marius spune:
Simina are dreptate. Nu vreau sa descurajez pe nimeni insa este o meserie care cere cunostinte, rabdare, nervi si asa mai departe. Asa incat este bine sa iti doresti sa faci asa ceva altfel vei renunta pentru ca vei simti ca nu merge.
Cam asta doream sa spun.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
ellaalba spune:
Mariuselu' ti-e frica de concurenta, ha?
Eu zic ca nimic nu-i usor! Ti se pare mai facil sa fii medic? Sau avocat? Sau profesor?
Draguta mea
orice se poate daca ai vointa! Orice!
E lung drumul pana departe....dar nu tre' sa abandonezi niciodata! Nimic nu trebie sa te invinga!
Stii de unde inveti? De la un meserias langa care sa inveti! Asta e una din meseriile pe care le invati dupa multa practica.
Succes!
adda spune:
Off-topic:
Ella, exact asta vroiam sa zic si eu cand am citit mesajul lui Marius Sunt atatea profesii care-ti solicita rabdare, cunostinte (oare e vreuna la care sa te descurci fara?!), nervi si asa mai departe. Faptul ca e posibil "sa dai de greu" nu e un argument sa renunti.
marius spune:
Ce aiurea... concurenta la ce sau la cine? Aliate impotriva cui? Mesaje fara noima.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
ellaalba spune:
Nu mai fara noima ca ale tale!
Tu care le stii pe toate.....he he he! Si ce te-ai deranjat asa? Era o poanta....ca eu nu mai sunt de mult patimasa pe forumul asta!
Serios vorbind, nu era cazul sa ii dai peste nas fetei cu chestii "tari"! Eu cred ca raspunsul meu a fost perfect adecvat. Nimic nu-i usor pe pamant! Ca dovada Adda a fost de aceeasi parere!
Daca ai ceva de spus cu adevarat spune la obiect! Nu te baga in vorba doar ca sa faci act de prezenta!
adi2003 spune:
Imi pare rau ca discutia a deviat de la ceea ce a vrut sa fie.
Dar, revenind pe subiect si eu sunt de parere ca pe langa teoria care se invata individual, e nevoie de multa practica. Iar daca gasesti omul potrivit care sa te initieze, parcursul invatarii e mult mai usor si mai rapid.
La un moment dat vei avea nevoie de un soft pe care sa lucrezi. Pe piata sunt programe diverse, ai din ce alege. Dar pana acolo...spor la invatat!
P.S. Mess nu are nevoie de discutii contradictorii, ci de sfaturi practice. Deci sa incercam sa o ajutam.
Simina
album foto1 si album foto2
ellaalba spune:
Eu am si dat sfatul! Care e cel mai util: se poate angaja la o contabilitate primara sub indrumarea unui contabil cu experienta. Daca Mess are mintea dechisa si vrea sa invete meseria asta asta e drumul cel mai usor si mai sigur.
Mess - ai incredere si mergi inainte! Pe parcurs ai sa citesti si ai sa inveti.
Cauta un job unde poti introduce documente pe calculator...asta te va ajuta sa intelegi multe lucruri!