Contabilitate
Buna,
Vreau si eu sa ma apuc de descifrat un pic heroglifele contabilitatii, insa nu prea stiu de unde sa incep. Am o carte de bazele contabilitatii (dar e mai mult teorie), as vrea sa vad o monografie, niste inregistrari cu explicatia lor si sa incerc sa le dau de cap, insa pe net nu gasesc nimic si nici nu stiu ce carte sa-mi cumpar (sa nu dau bani aiurea). Nici macar planul de conturi modificat nu-l gasesc pe net.
... poate nu stiu eu sa caut .... Asa ca daca gasiti link-uri cu materiale care sa ma ajute, va rog spuneti-mi ...
Raspunsuri
mess0804 spune:
din nou
Vroiam sa mai spun ca ceva legislatie am gasit pe www.codfiscal.ro/" target="_blank">http://www.codfiscal.ro/
Ma chinui sa caut mai multe chestii utile insa nu am cum sa stau foarte mult pe net (nu am net acasa) si as aprecia orice ajutor...
marius spune:
Ti-am trimis PM cu informatia solicitata.
Succes!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
zana spune:
Poti sa incerci sa te uiti si:
www.conta.ro/" target="_blank">aici sunt o multime de informatii si noutati legislative.
mess0804 spune:
mersi pt link, si daca mai are cineva vreo idee astept.
Pana o intelege eu ceva urati-mi spor la
zana spune:
Vezi ca o sa te doara rau capul si n-o sa mai inveti.
Incepe cu Biblia Contabilului adica Cartea Verde, dar nu prea mai e actualizata si nu cred sa o mai gasesti prin librarii.
In Ordinul 306/2002 ai exact operatiunile din cartea verde,plan de conturi si monografie.
marius spune:
De ce nu faci un curs? Daca nu ai chef sa o iei pe cont propriu.
Marius Pernes
mess0804 spune:
mersi de sfat, dar din pacate din motive financiaro-economice nu imi permit momentan. Ma enervez pe mine ca desi sunt intr-o situatie urata (momentan fara servici, etc) parca nu prea mai am vointa sa ma apuc de invatat... M-am apucat de citit dar merge tare greu sa si inteleg ceva...
Revin intr-o zi cand is mai optimista.
BadKarma spune:
Are dreptate Zana: Ia-ti Cartea Verde. E cea mai buna. Ai acolo tot ce iti trebuie. Toti am invatat dupa ea.
marius spune:
Daca nu iti place meseria asta sfatul meu este sa faci totusi altceva. Nu vreau sa te descurajez dar e o meserie .... solicitanta.
Marius Pernes
zana spune:
Marius de ce nu lasi fata in pace?
Vrei sa spui o meserie fara valoare, asta da.
Dar pana la meserie are de facut stagiu.
Mess "Pofta vine mancand" ,succes!