Contabilitate

Contabilitate | Autor: mess0804

Link direct la acest mesaj

Buna,
Vreau si eu sa ma apuc de descifrat un pic heroglifele contabilitatii, insa nu prea stiu de unde sa incep. Am o carte de bazele contabilitatii (dar e mai mult teorie), as vrea sa vad o monografie, niste inregistrari cu explicatia lor si sa incerc sa le dau de cap, insa pe net nu gasesc nimic si nici nu stiu ce carte sa-mi cumpar (sa nu dau bani aiurea). Nici macar planul de conturi modificat nu-l gasesc pe net.
... poate nu stiu eu sa caut .... Asa ca daca gasiti link-uri cu materiale care sa ma ajute, va rog spuneti-mi ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

din nou
Vroiam sa mai spun ca ceva legislatie am gasit pe www.codfiscal.ro/" target="_blank">http://www.codfiscal.ro/
Ma chinui sa caut mai multe chestii utile insa nu am cum sa stau foarte mult pe net (nu am net acasa) si as aprecia orice ajutor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ti-am trimis PM cu informatia solicitata.
Succes!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Poti sa incerci sa te uiti si:

www.conta.ro/" target="_blank">aici sunt o multime de informatii si noutati legislative.

Mergi la inceput

mersi pt link, si daca mai are cineva vreo idee astept.
Pana o intelege eu ceva urati-mi spor la

Mergi la inceput

Vezi ca o sa te doara rau capul si n-o sa mai inveti.
Incepe cu Biblia Contabilului adica Cartea Verde, dar nu prea mai e actualizata si nu cred sa o mai gasesti prin librarii.
In Ordinul 306/2002 ai exact operatiunile din cartea verde,plan de conturi si monografie.

Mergi la inceput

De ce nu faci un curs? Daca nu ai chef sa o iei pe cont propriu.

Marius Pernes

Mergi la inceput

mersi de sfat, dar din pacate din motive financiaro-economice nu imi permit momentan. Ma enervez pe mine ca desi sunt intr-o situatie urata (momentan fara servici, etc) parca nu prea mai am vointa sa ma apuc de invatat... M-am apucat de citit dar merge tare greu sa si inteleg ceva...
Revin intr-o zi cand is mai optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Are dreptate Zana: Ia-ti Cartea Verde. E cea mai buna. Ai acolo tot ce iti trebuie. Toti am invatat dupa ea.

Mergi la inceput

Daca nu iti place meseria asta sfatul meu este sa faci totusi altceva. Nu vreau sa te descurajez dar e o meserie .... solicitanta.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Marius de ce nu lasi fata in pace?
Vrei sa spui o meserie fara valoare, asta da.
Dar pana la meserie are de facut stagiu.

Mess "Pofta vine mancand" ,succes!

Mergi la inceput