Copilasi de Mai - Iunie 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 4
tnicoleta spune:
Vanesa Ma
pentru mama ta. Si cand vei vrea sa te descarci, te voi asculta.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
laureta spune:
vanessa suntem alaturi de tine si ne rugam pentru mama ta 
cius22 pai crec ca Victor isi face proviziile pentru iarna
.Bravo la baiatul papacios il pupam ca poate se ia si la Inisa
.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
tnicoleta spune:
No, fetelor lasati-ma sa ma descarc si eu pe aici pe la voi. Ca destul i-am impuiat capul sotului.
Mey, in sfarsit am terminat si eu revista si suplimentul. Toata saptamana trebuta am fost in foc continu. Nervi si stres la maximum, chiar am plans la un moment dat de nervi. Iar azi cand ziceam ca mai am putin uite ca tot tarziu am terminat
. Mama lor
. Si le-am promis ca de numarul care vine sunt propriul meu stapan.
Si ca sa va mai spun ca tot eu am venit de hac acestui computer dus cu capul. I-am aratat io cine e seful.
In rest Bia este ceva mai bine. Mucisori da nu asa de multi, parca mai mult apa. Ieri am pus-o in patut la ea la pranz si s-a foit acolo pana a luat-o somnul. Eu era ntinsa in pat si citeam o carte. Cand s-a trezit i s-a pus pata ca ea vrea sa bea "papi" (asa ii zice la biberon) si n-a fost chip sa ii dau altceva, iar pe seara ne-am delectat cu niste prajiturele.
Acris sa sti ca asa face si Bianca. Cum intru cu ea pe usa la soacramea se lipeste de mine ca magnetul si nu pot sa fac un pas fara ea. Iar cand ii zice mamaia sa mearga cu ea incepe sa planga. Mititica stie ca plec eu. Dar ii spun de fiecare data ca plec la servici si vin sa o iau acasa mai tarziu, da nu prea are efect.
Cius lasa-l mami sa pape ca pe urma iar intra in greva foamei. Doamne fereste. Da si Bia are zile cand papa mult si altele cand tre sa fac matanii pe langa ea sa ia macar o lingurita din papica.
Mamaleone
romancutei get-be-get si voiasei "scobitoare". Lasa nu-ti mai face griji ca e Anghel slabanog. Uite ca mie asa imi plac copilasii. Decat grasi si abia sa se miste, mai bine slabuti si iuti de picior. (Acu, fetelor nu dat cu rosii, ca oricum bebelusii din grupa noastra sunt cei mai frumosi).
Ioana sa tapaniti sanatosi apartamentul proaspat renovat. Mey, mi-ai adus aminte ca tre sa fac curat in casa. Iar mi-a cazut o bomba in apartament.
Carmen
piciorusul lui Iustinel. Poate trece mai repede. Felicitari pentru casa.
Pupici la toata lumea. Hai ca plec si eu acasa.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
alus spune:
Hello
LA MULTI ANI ERYKA multa multa fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
La multi ani Cosmin, Ecaterina- un an si jumatate 
Mammy- si mie mi se potriveste la ambele sarcini. Ca sa am baiat anul viitor cand vrem sa concepem din nou ar fi trebuit in martie sau decembrie iar mie numi convine nici una din luni. daca am fi concepe in martie in iulie as fi in a 4 luna, iar atunci as vrea sa vin in romania, iar decembrie as naste cam in octombrie si nu vreau sa viu vara cu burtica ca este greu cand sunt calduri. De fapt ce conteaza ce va fi sanatos sa fie asta este important.
Bebe Beca- sa sti ca ai dreptate, eu ma uita la poze cu Julia cand era mica, si acum nu ma pot mira ce a crescut, timpu asta curge asa de repede, anul viitor cand voi ramane cu burtica o sa fiti prime dupa sotul meu care veti afla va promit solemn.
Lauret- calendarul cu conceptia bb care ai dat tu mie nu mi se potriveste la nici una din sarcini.
Fetelor voi le dati bb vostri ACTIMEL? eu ii dau sper sa nu fie prostie din partea mea, cica ajuta ca organizmul sa se intareasca. Vom vedea.
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
alus spune:
VANESA- ma voi ruga
ptr. mama ta. Te vom asculta cand crezi ca poti sa ne spui. Suntem cu tine.
Alus+Julia
alus spune:
VANESA- ma voi ruga
ptr. mama ta. Te vom asculta cand crezi ca poti sa ne spui. Suntem cu tine.
Alus+Julia
Iulia P. spune:
Mona, am scris si la capitolul cu povestea nasterii Mayei, dar vreau sa te felicit inca o data. Am vazut pozele si sunt uimita cat de bine seamana Maya cu tine. Bucatica rupta din mama ei. Pe cat de mult seamana Lia cu tatal ei, pe atat de mult seamana Maya cu tine.
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
mammy2706 spune:
Vanessa multa sanatate mamei tale si sa treceti cu bine peste acest hop.
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
poze noi
DianaR spune:
La multi ani Erika!
Vanesa, am sa ma rog pentru mama ta, si pentru tine ca ma gandesc ca ti-e ingrozitor de greu.
(ioi ce m-ai incurajat cu greturile!)
Mona, superbe fetele tale! Si chiar Mona seamana cu tine, leit! Felicitari dubla mamica!
Laureta, la mai multe aniversari dinastea!
Mamaleone, fugi de aici, cum sa ne suparam de povestile tale kilometrice? Mi-e tare drag sa le citesc! Pupici de la slabanogul de Vladut pentru slabanogul de Anghel!
Cius, bucura-te ca manaca si nu te mai minuna atata!
Mammy la mine s-a potrivit. Si la calendarele atea, cate am vazut unul nu seamana cu altul. Plus ca eu am vazut altele in care e vorba de varsta lunara a mamei si difera de cea reala.
Noi fetelor multumim suntem muuult mai bine, ieri a dormit bine noaptea si am reusit si eu sa ma odihnesc. In schimb are o perioada cand nu prea doarme ziua, maxim o ora, si gata, nici batut nu mai doarme. A mai avut el asa perioade dar parca asta ii cam lunga si nu mai pot! Vreau sa dorm!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (11+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
mephala30 spune:
Vanessa, ne rugam sa fie totul bine cu mama ta. 
Tnicoleta, multumesc!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin