Copilasi de Mai - Iunie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Monet E superba Maya

Am pus si eu cateva poze noi. La semnatura Toamna 2005

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani fericiti, Eryka!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tnicoleta, sa-ti traiasca ochioasa!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna fete dragi!!!

Mona, am vazut pozele si sunt fascinata de printzesele tale !
SA-TI TRAIASCA!!!
M-au emotionat teribil...Maya zici ca-i un ingeras dulce-dulce, iar Lia atat de scumpa, si cum priveste ea la surioara ei...mi-au dat lacrimile.
Iar tu esti superba si din pct. meu de vedere cea mai norocoasa si fericita mama . Te pupic dulce !!!

Laureta, LA MULTI ANI pt. aniversare !!! Iubire vesnica va doresc!

Irinusha, pupa mama pe Crisuletul bolnavior!
PArca s-a vorbit cu Amalia...Am adus-o vineri acasa si noaptea a facut febra (38.6 g.Celsius), era tare infundata pe nas si la fel n-a dormit deloc (de fapt doar 3 ore toata noaptea).
Sambata iar a facut febra...in rest nu i-a curs deloc nasul, doar infundat. Cand am descoperit ca ii mai dau 2 masele si un canin. Mititca...
Asa ca numai stiam de la ce face febra...de la masele sau de la ceva viral???
Duminica n-a mai facut febra...deja era mult mai bine...dar a venit vremea s-o ducem inapoi la bunici.
De data asta a plans cand ne-am luat "la revedere". Si-am plans si eu rau de tot....mi se rupea sufletul.....

Cam atat...deocamdata...revin
Va pupic!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Parca ieri ne spunea Mona ca este gravidutza... Si azi ne uitam cu drag la minunea care a iesit din burtica mamei. Scumpa tare mititica.
Cum te descurci, Mona? Ai ajutor?

Diana, nu sunt gravida. Si nici nu stiu daca voi mai fi prea curand... Dar ma dor sanii cand suge Rebeca, mai ales cand trage de ei in toate directiile. Fara mila!

De Madutza mai stiti ceva?

Noi am terminat apartamentul de renovat. Ieri am cumparat perdele si jaluzele pentru sufragerie si bucatarie. O sa fac niste fotografii la final, ca sa ma laud, vorba ceea...

Fratele meu este pe ultima suta de metri si se muta si el in casa noua... Este asa frumoasa. Si mare... Simti ca poti respira. Eh, ne-o veni si noua randul

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

Mona, ma oftic ca nu pot sa vad pozele cu Maya, pana acum am reusit sa vad mereu pozele de pe site-ul vostru, acum doar se incarca si cand sa ma uit...si cat imi doream sa vad noua bebelusha. tre sa ma rebdare, nu?

Irinusha, il pupam si noi pe crisuletu bolnavior si istet care stie sa arate ce-l doare. nici eu nu am avut probleme cu anghelus, dar l-a apucat si pe el pe la doi ani de am zis ca nu se mai termina, dar la noi a fost vorba de polipi, dupa ce i-am scos am scapat de griji. E, o sa se mai imunizeze si micutu tau, ca a venit frigu asta. La noi aici se gaseste un med homeopat- oscilococcilum care am vazut ca e f bun la astia micii. functioneaza bine si dupa ce contacteaza boala cat si daca ii dai preventiv. Eu ii dau elenei juma de tubuletz dimi si juma seara timp de 3 zile si se intremeaza mai repede, iar daca-i dau preventiv, face forme mult mai usoare ca frac-su. Asa ca daca e si pe la voi, incearca-l daca vrei. Cica e ca un pahar de apa, nu arece sa-i faca rau.

Iuliana, sincer si eu m-am mai gandit la voi, chiar ma-am uitat atenta prin parc sa vad daca nu cumva apari tu sau vanesaa, dar se pare ca nu te lasi cu herastraul si e de inteles.

Nicoleta, va asigur ca o sa aveti parte de o gramada de povesti amuzante cu copiii mei, ca nu se lasa ei asa usor...

mammy, la mine se potriveste calndarul ala. stiu ca-l descoperisem pe ala chinezesc inainte sa-l nasc oe anghel, si l-am facut pe la mai toate colegele de serviciu si n-a dat gres. cum or fi facute astea?!habar n-am.

Azi l-am dus pe anghel pentru prima oara la gradi. la inceput se facea ca ii e rusine si nu vrea sa stea, asta pana a venit educatoarea si i-a aratat clasa, dus a fost, nici nu l-a mai interesat. Cand am venit dupa el, cine alerga prin toata gradinita - anghel al meu. A fost chiar laudat ca n-au avut probl cu el, ba chiar i-a spus educatoarei ca-i place f mult si mai vine si maine, singura lui problema se pare ca a fost ca ii tot cadeau pantalonii de pe el. e cam scobitoare el asa, ca radeam cu tac-su ca o sa-i punem bretele si la chiloti.:)

Elena are parte de o explozie dentara, e cam maraita si daca nu o schimb imediat dupa ce face kk se inroseste imediat (au scaunu mai acid in per asta) chiar azi in parc tot venea la mine si nu intelegeam ce are copilu, prima data am crezut ca i-o fi intrat o piatra in adidas, dar pan la urma a zis: mami caca.
in rest ma intreaba :unde tati? unde aghe?, zice de mult mai vreau si nu vreau, cand vrea mancare zice : mai vau pane (paine), asta din cauza ca e romanca get- be -get( nu stiu cum se scrie:))vorba irinushei.

Astea fiind zise va las cu povestile mele kilometrice, va pup, si mai vreau sa apuc sa tin leg cu voi, sa stiti ca ma straduiesc, dar e dificil cu teroristii astia mici ai mei.

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Eryka!!!!

Fetelor multumesc de urari sunteti dulci .

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

mergand pe precedentul creat de Nally cu: "spune-ti o rugaciune pentru bunica mea....." (si a tinut), VA ROG sa faceti acelasi lucru si pentru mama mea.
Va povestesc maine daca o sa mai am putere. (sunt in depresie, se simte?)

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Vanessa, suntem alaturi de tine si mama ta. Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Laureta, la cat mai multi ani fericiti impreuna! (scuze de intarziere).

La multi ani Eryka!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI ERYKA!

Vanessa,nu stiu ce e cu mama ta,dar daca iti ajuta rugaciunile noastre,fii sigura ca majoritatea fetelor de aici,se vor aduna si se vor ruga impreuna.Iti doresc din tot sufletul putere si sa treci peste depresie... si

Mammy,imi pare rau da'la mine tabelul tau nu se potriveste...in scimb se potriveste cel dat de Laureta(acesta se potriveste si la prietena mea,la care am fost la botez)

Nico,am vazut-o pe Bia.ESTE ABSOLUT SUPERBA! O PAPUSA VIE! si .Iar tu pune mana pe ceva papica...sa nu te ia vantul

Mamaleone,subscriu la cerinta fetelor de a auzi povesti "kilometrice"-cum zici tu,dar super fain scrise,despre "teroristii" tai-dulci.

BebeBeca,felicitari pentru apartament!...sa vedem poze!Ce fain,sa te muti in casa noua...parca simt mirosul de zugraveala proaspata si senzatia aceea de curatenie...grozav!

De vreo 2 zile incoace,Victor mananca precum spartul...ce l-o fi apucat?...spre exemplu,aseara a papat un polonez intreg-cu o felie de paine si mustar-,un pumn de cereale cu miere si 330 ml suc de fructe cu pulpa...azi,la fel...la o masa,cam 400-500 g alimente....da' cred ca face "provizii"-ca harciogul,ca vad ca saliveaza iarasi-probabil vor iesi maselutele de jos,ca sunt umflate de mult gingiile...In rest,joaca si iar joaca...iar zabauca de mine,incerc sa-l invat sa numere pe degetele...hahaha...apoi il dau la "doctorat"...

la toata suflarea!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput