Scorpiutzele petrec! (24)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
buna dimineata.am avut doua zile pline de munca.azi sunt libera.asa ca imi cer iertare si spun acum la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi.
nina, sa-ti traiasca sotul si sa te bucuri de el, sa te iubeasca si sa te ajute, sa te respecte.multa sanatate.
lory, ieri am vorbit cu mama.nepotelele sunt bine.una insa este asa de rea de foame ca nu trebuie sa intarzii cu laptele nici 5 minute si automat o trezeste si pe cealalta.mi-a spus mama insa ca este foarte greu pentru sora mea cu doua mici si unul mare de aproape 4 ani.sa vedem ce solutie gasim cand o sa plece mama de acolo.
hellene, poate ii faci macar o poza.tinem pumnii sa iasa asa cum iti doresti.
ana, pe unde esti?ce mai e nou?cum e cu noua bona?
emma si gaby, va astept azi pe mess.
va pup pe toate celelalte.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutze,
azi m-am trezit lejer, fara ceas sau alte bruiajesunt doar cu alex, ruxitza e la mama.
aam uitat sa va zic alex dupa o sapt de vacantza alex nici sapt asta nu a fost la gradi din cauza grevei prof si e terminat...vreau la gradi, vreau la gradide-aia azi ca sunt libera vreau sa ma ocup de el, are muuulta energie de consumat si tot felul de dorintze
la multi ani sotului ninei precum si celorlati sarbatoriti, sa ne traiti scorpioni si scorpiutze, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in viatza.
elena...super misto...tinem pumnii stransi.
va pupici si va urez o zi buna si distracite placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Lory_k spune:
NASTASIE, cred ca-i va fi foarte greu!!!Oricum satisfactia este imensa asa ca se merita! Daca eram mai aproape o ajutam eu! PUPICI TIE, LUI RAZVAN SI LA NEPOTEI!!!
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
mina spune:
Salutare
Eu trec printr-o perioada ff infernal de ocupata asa ca imi cer milioane de scuze pentru prezenta sumara pe aici pe forum.
Vreau sa urez tuturor scorpiutelor aniversate in ultimele zile La multi ani si o viata fericita, plina de impliniri.
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
klumea_blondy spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi!Ana_Miti,DanielaNeagu,Raducu,
Klavier!
Nina,la multi ani sotului tau!multa sanatate si fericire!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Mirona spune:
apar si eu intr-un tarziu ... ca voi sarbatoriti de ceva vreme ...
Multumesc mult pentru urarile de ziua mea.
Spun si eu:
La multi ani! tuturor scorpiutelor
ce straie de sarbatoare ... ce atmosfera pe aici ... si io care nu mai intrasem de mult pe la voi ...
Va pupa fata pe toate.
Miro
nastasie spune:
lory, este satisfactia mare dar e greu acum.in orice caz cred ca va putea beneficia de o femeie de la asistenta sociala(pe care nu o platesc ei) macar pentru menaj, din cate am inteles, cateva ore pe zi sau pe saptamana.macar o mai scuteste de treaba asta.
hai fetelor, ca e slaba activitatea pe aici.stiu ca e luna noastra si avem de sarbatorit, dar treceti la barfit si povestit.
albumul meu
nepotelele mele
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR!!! Dupa cum vad nu prea este activitate pe-aici! Haideti ca mai avem de sarbatorit! Chiar asa nu mai povestiti nimic?
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
nastasie spune:
buna dimineata.
mina, la multi ani, sa fii fericita, sanatoasa, iubita, sa tebucuri de vizigot si tot ce-ti doresti.petrecere frumoasa
la multi ani si celorlalte sarbatorite.fug pana la birou cu razvan sa iau un dosar si ma intorc inapoi.apoi plec iar pe la 10 cand vine tati sa ramana cu bubu.
va pup pe toate si un inceput de weekend minunat.
albumul meu
nepotelele mele
klumea_blondy spune:
La multi ani , Mina!multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
La multi ani si celorlalti sarbatoriti de astazi Vioconstant si Cipinela!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)