Scorpiutzele petrec! (24)
Raspunsuri - Pagina 6
ralucah spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi
Eu sunt cam deprimata, cred ca de la vreme mi se trage...si de la faptul ca ieri mi-am vandut masinutza mea draga care mi-a fost alaturi patru ani :)))
Acu astept tel de la banca cica...te pomeni ca imi aproba leasingul
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
klumea_blondy spune:
Lory,cred ca de l;a zodie ni se trage!eu am avut o saptamana groaznica!ce a fost pana acum!oribila!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
carmensilva spune:
Buna fetelor!
noi ieri am fost la Suceava ,azi am umblat hai-hui prin oras,am ajuns si io acasa si spal rufe printre picaturi.
fata mea ieri a stat cu bunicii in Sv si noi am plecat sa rezolvam treaba,ce credetzi ca mai invatzat?sa danseze pe mese prin baruri!ei poftim educatie!cica se indragostise barmanitza de ea si a pacalit-o cu bomboane!pai macar daca dansa pe bani!bine ca nu era un el!
fetelor fug ca am un pampers mirositor si numai ce am schimbat-o.vreo 3 zile am fost disperata ca nu putea iesi afara si acum uite ce m-a gasit!si aseara la 11 cand sa dormi....schimba fata!distractie!iar nu ma lasa sa scriu.
va pupam si LA MULTZI ANI!
pentru sarbatoritzii zilei de azi!
BellaDonna spune:
HelleneC de la mine ca inca iti amintesti de mine, acu ca-mi reveni dupa petrecere care a inceput de pe 7 seara si s-a termnat azi , da nu-i nimic vin alte petreceri (ca mie tare-mi plac)
sant asa mai petrecatreata de felul meu
imi fac planuri pt la vara ca vreau sa vin in tara pe timpul veri eu sper sa pot sta macar 2 luni desi visez la mai multacu ssa vad cum negociez cu sotul care saracl nu poate sa stea mai mult de 3 saptamani si ceva el spera sa-l convinga pe sef sa stea 4 saptamani....
deja ma vad acasa si sant sigura ca dsaca as sta si 3 luni tot nu mi-ar ajunge
va pup , mai vorbim,
Mihaela
Nimic fara Dumnezeu!
monica-elizabet spune:
ce slabutza miscarea pe-aici fetelor...petreceti?
va pup eu ma duc sa stau in pat...maine sunt liberaaaaa....ura!!!!
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Buna seara fetelor, indata e miezul noptii si pe la 4 ma trezesc, am tren de cu dimineata, ma duc la Bucuresti!
Tineti-mi pumnii, am o prezentare la conferinta, am muncit saptamanile astea si as vrea sa iasa ok, ma cam bantuie emotiile!
Faza cea mai faina: voi fi cazata in acelasi hotel cu M. Bolton... chiar daca nu cred ca sunt sanse sa dau nas in nas cu el, ramane favoritul meu dintotdeauna, ma topesc cand il ascult. E chiar culmea coincidentei... Daca il vad ii fac poza, promit!
Fug acum si revin dupa ce ma intorc si de la nunta de sambata, nu cred ca am vreme sa intur pe acolo pe net!
Noapte buna si petreceri faine sarbatoritelor si sarbatoritilor din zilele astea!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
klumea_blondy spune:
Hellene, wow!ce misto sa stai in acelasi hotel cu bolton!asteptam sa ne povestesti!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
tomecica spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR NASCUTI ASTAZI.Multa sanatate si tot ceea ce va doriti.Numai bine tuturor.Sunteti super.Pacat ca nu-mi prea permite timpul sa stau mai mult pe forum.Pierd sirul discutiilor si-mi este destul de greu.Va pupic si incerc sa recuperez ce-am pierdut pina acum .
luminita mamica ALEXIA[ 1 an )Adriana(7 ani)
fotografii
tomecica spune:
am adaugat foto cu fetitele.Foto recente.
luminita mamica ALEXIA[ 1 an )Adriana(7 ani)
fotografii
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA! Ce mai faceti scorpiutelor? Sper ca sunteti bine pentru ca avem de sarbatorit astazi!!!