Vrancea(13)
Raspunsuri - Pagina 13
dana n. spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
dana - (am uitat) cand plecati in luna de miere ? Va doresc mult soare , distractie placuta si ... iubiti-va mult (sac, sac!)!
Petro.
http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005
Plecam pe 19 decembrie!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
DidiAlex spune:
Andra, La multi ani! sa iti traiasca sotzul si sa fiti fericiti sanatosi si voiosi pana la adanci batranetze.
...cam tardiv dar..am uitat..
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
prixi spune:
Buna seara si de aici!
Sim, cred ca esti foarte emotionata pentru Ruxi! Eu sunt convinsa ca va fi o Craiasa a Zapezii foarte frumoasa! De abia astept sa ne arati si cateva fotografii!! Ce cadouri va primi Ruxi? Ea deja i-a spus Mosului cam ce si-ar dori ( aici copiii ii trimit scrisori, care ajung la cine trebuie, bineinteles... )sau vreti sa ii faceti o surpriza?
Petro, m-am uitat si eu pe foto! Ati fost foarte frumosi! Casa de piatra si multa, multa fericire!!! Nici noi nu am avut o luna de miere propriu-zisa, dar am recuperat mai tarziu!
Lorena, dar pe la copiii tai va trece Mosul? Eu il astept ca am fost cuminte tot anul!!!
Dana, mai aveti 2 saptamani pana plecati! Te cred ca de abia astepti! Bine ca nu mai esti racita si sper ca i-a trecut si sotului tau! In privinta gentii pentru plaja, nici eu nu am mai vazut prin magazine, dar poate la raionul de costume de baie mai gasesti cate ceva...
DidiAlex, cum se mai simte Robert? si te mai asteptam pe la noi!
Andreia, cum ai petrecut de onomastica ta? Ce mai face Bianca?
Andra, voi cand plecati la Barcelona? Ai concediu sau iti iei zile libere? La mine, vad ca au prioritate cei cu vechime si deci eu nu voi avea deloc liber! Sper sa nu lucram si pe 31, ca asa se aude, ca asta ar fi culmea! Nici timp nu as avea sa pregatesc si eu ceva mai special de mancare...
Vad ca Flori nu a mai trecut deloc pe la noi... dar probabil ca vorbeste mai mult cu fetele de la "aspirante", ca sa se mai incurajeze una pe alta! Noi te intelegem Flori ca iti este greu, dar nu dispera si o sa vezi ca o sa apara si bebe cat de curand!
Kata probabil ca este ocupata cu copiii...Emotii pentru Catalin ca termina primul trimestru, serbare de Anul Nou, cadouri, retete pentru Revelion...stiu ca sunt atat de multe lucruri de facut, dar poate iti gasesti putin timp si pentru prietenele tale de pe forum!
Pet, nu ai mai trecut pe la noi! Sper ca nu te-ai suparat pe noi si te mai asteptam! Copiii sunt bine, sanatosi? Cu voi totul e OK? Unde o sa va duceti de Revelion?
Chiar...Andra pleaca la Barcelona, Dana in Rep.Dominicana, Andreia, daca nu ma insel, astepta prieteni din tara, dar voi, restul fetelor, ce faceti de Sarbatori? Noi, din lipsa de concediu, stam aici si cred ca o sa ne ducem la prietenii nostri, ca de fiecare data, deci nimic special! Poate daca se organizeaza si anul asta focul de artificii, ne vom duce, dar ceva mai special nu vom face!
Fetelor, eu sunt tare fericita ca de la 1 decembrie am inceput sa lucrez la Coca Cola ca angajata a lor! Mi-au dat un contract pe durata determinata de 6 luni si nu mai lucrez pentru agentia de interim! Ma bucur ca am impartasit vestea cea mare si cu voi! Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!
Roxana
helbi spune:
Wow Roxana, ce veste buna! Sa fie intr-un ceas bun cu serviciul si dupa inca 6 luni sa ne anunti ca ai contract definitiv!!!! (asta daca vrei si tu, normal)
De ziua mea nu a fost mai nimci special. Cu o seara inainte a venit sora mea pe-aici, iar pe 30 am tot primit sms-uri, mailuri si telefoane...........
Joi, pe 1 decembrie aam fost cu 12 copii din gradi (de virsta scolara) + directoare la muzeul postei. A fost tare dragut, mai ales ca nu ajunsesem saa-l vad. Copii s-au simtit excelent: au desenat pe calculator, si-au trimis scrisori unul altuia prin intermediul unui dispozitiv special, au pictat si au facut felicitari......Am facut si poze, dar sa vedem cind le scoate Dna Directoare! (ca ue ma uitat aparatul meu:-()
Vineri seara am avut la noi peste noapte baietelul prietenilor nostri, asa ca Bianca a fost tare fericita!
Azi am fost la repetitia pt serbarea de sapt. viitoare de la Hramul Bisericii si cine credeti ca era singura care stia o poezie (noua si lunga) despre Mos Craciun??? Bianca!!!
Si da, ai inteles bine, pe 21 decembrie vine prietena mea pt cca 3 sapt. Abia astepam!!!!
Pupici la toate is o saptamina super!
DidiAlex spune:
Roxana, felicitarile noastre!
...ma bucur mult de tot pt tine si cand am citit despre contract parca nu m-am putut abtine sa nu te felicit. esti tare si peste 5 luni o sa ne anunti ca ai semnat contract pe perioada nedeterminata.
Dana, m-ai facut curioasa, ce fel de geaca vrei sa iti cumperi? si io imi caut de ceva timp dar, ori nu imi convine aspectul ori pretzul este exorbitant. de felul meu, nu prea cumpar haine dupa net; recunosc ca sunt mai de moda veche si trebuie sa probez o haina mai ales ca nu am o marine stass. adika la pantofi 38 ori 37.
Restul fetelor pe unde umblati?
Va pregatiti de Mos Nicolae?...si noi..suntem in pana de ideii. am cumparat cadouri pt restu dar pt noi nu..
La noi vine o prietena, un fel de nasa pt Robert care m-a ajutat mult cand eram insarcinata si ulterior cu bb mik. soseste pe 26 si sta la noi pana pe 5 ianuarie.
Sa speram ca in Ajun avem musafii de la Koln pt ca noi nu ne putum misca intr-un timp relativ scurt.
Si trebuie sa va informez ca am luat deja bradu; 35 de euroi e imens, nu stiu unde o sa il punem si ce fel de gard o sa facem sa nu ajunga Robert la el;
Initial, am crezut ca nu aud bine cand m-a informat al meu sotz. mi se pare cam scump si prea devreme mai ales ca noi il impodobim in ajun. insa, daca stau sa ma gandesc a facut bine ca anu trecut i-am cam scos ochii ca nu s-a grabit si ne-am ales cu unu artificial.
Zorzonele aveam, mai luam niste dulciuri si gata.
De la anu o sa ascundem bradu sa il impodobim dupa ce doarme Robert. Vrem sa ii creem lumea lui Mos Craciun cand mai reala.
La voi cum e?
Zilele astea vroiam sa ajung la Frankfurt, dar se pare ca nu a fost sa fie. nu pot mobiliza de una singura tot poporu sa plecam la colindat.
duminica trecuta am fost intr-un orasel la 15 km unde am baut vin fiert, mancat castane fierbinti si turta dulce, iar Robert a fost super incantat de luminite. Vroiam io sa repetam figura dar..data viitoare ca mi-am dat seama ca am vointza.
Sincer, vroiam sa o las mai moale cu forumul. Dar de data asta o sa ma abtin cand ma mananca degetele pt ca chiar daca vrei sa ajuti tot vine unu mai breaz si. Recunosc ca uneori nu prea sunt diplomata dar ...culmea este ca la servici si in viata reala nu mi s-a intamplat si acest lucru patesc virtual...hmm..oricum ma bucur ca am trecut mult mai usor peste "problema" decat am facut-o in trecut....stiti voi
Acum sunt preocupata cu cele n cazuri de la umanitare,nu spun care ca nici io nu prea stiu care sunt cu noua asta ordine.
Siiiii, incerc sa adun bani. mi-ar mai trebui cel putin 85 de euro sa facem acel cadou realizabil. daca aveti un banut si vreti sa faceti o fapta buna, sa incalziti sufletul unei persoane care a pierdut pe cineva iubit contactati-ma pe mine sau Andra.
Andra, am primit plicu de la tine si am vesti proaspete.
Cam atat si mai viu..si imi promit ca numai calc la alte subiecte ca nu are sens sa iti pierzi timpu cu aventurierii de forum care nu fac altceva decat sa iti faca tie analiza de continut a mesajelor.
hai ca plec ca, iar ma enervez.
pupici la toata lumea si sa aveti o saptamana cat mai calda si sa fiti sanatosi si voiosi alaturi de cei dragi.
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
viorina spune:
Buna fetele!Imi pare rau ca nu v-am descoperit mai devreme.Sunt focsaneanca, mamica de august 2005 pt a doua oara.Felicitari fetelor de pe meleaguri straine pt ca mentin relatiile cu mamicile de aici.
prixi spune:
Buna seara!
Multumesc pentru felicitari Andreia si Alexandra !
Si eu m-am bucurat si sincera sa fiu nu ma asteptam deloc! Acum sunt iarasi o luna in perioada de proba si de abia de la inceputul anului cica incepe contractul propriu-zis! Fetele de pe acolo m-au anuntat ca nu se grabesc ei sa incheie contracte pe durata nedeterminata si ca pot sa mi-l mai prelungeasca inca o data pe asta...Oricum, eu va tin la curent!
Andreia , ce program aveti!!! Numai activitati care mai de care... Si a venit si sora ta la tine, apoi va veni prietena ta... E asa de frumos sa petreci alaturi de cei dragi!
Pupicei multi Biancai!!! Poate o sa ne arati cateva poze de la serbare!
Alex si voi o sa aveti invitati... E foarte frumos, dar si multa oboseala! Noi avem o niste prieteni aici, tot romani, si stabilim dinainte ce pregateste fiecare si asa mai merge! De Craciun la noi, de Anul Nou la ei...si uite asa serbam si noi!
Brad inca nu am cumparat si sper sa nu raman ca anul trecut fara! Daca e asa de mare, Alex sa stii ca merita banii! Eu am vazut pe aici mai mult molizi si aia foarte scumpi, dar eu nu as da banii pe asa ceva, ca ramai de Sarbatori doar cu un bat ...
Am auzit ca si aici s-a organizat un targ de Craciun in Grand Place, dar inca nu am ajuns sa vad cum este! Daca ajung, am sa va arat fotografiile!
Alex, nu mai pune mama la suflet toate bazaconiile! Am citit si eu postarile tale si am vazut ca ai vrut doar sa ajuti si ti-ai zis punctul tau de vedere... Fiecare e liber sa faca apoi ce vrea... Tu nu obligai pe nimeni sa faca nimic! In fine...sa nu mai lungim subiectul asta! Noi te ateptam cu mult drag pe la noi, ca noua ne plac postarile tale!
Va pup cu mult drag fetelor si va doresc la toate numai bine!!!
Roxana
prixi spune:
Bine ai venit, Viorina!!! Sedere cat mai placuta aici cu noi!
Suntem din ce in ce mai multe, fetelor!!! Yupii...ce ma bucur!
Roxana
dana n. spune:
Buna seara!
Prixi,intradevar in doua saptamani la ora asta deja suntem acolo.
Geanta de plaja am cautat si pe la raioanele unde au costume de baie si nimic.Si ma oftic ca aveam in.ro la ai mei acasa vreo doua genti foarte frumoase.Asta este...imi gasesc eu pe acolo...dar stii cum suntem noi femeile...
Raceala ne-a trecut la amandoi!Mersi!
Felicitari ptr. reusita de a te angaja!
DidiAlex,uite geaca aici(ptr. friguroase ca mine):
http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-ProductRef;sid=fARmH4i4UnZgH8ss4eVNP5MU5dnZTBA7P7trBI7ULhvDUWzN-iTNc4Vgu3vyEw==?ProductRef=659943Y-XS-4001@Otto-OttoDe&ls=0&SearchDetail=1&SearchDetail=one&stype=N&Orengelet.sortPipelet.sortResultSetSize=15&Orengelet.SimCategorize4OttoMsPipelet.Similarity_Parameter=&Orengelet.sortPipelet.sortCursorPosition=0&Query_Text=6593662
Este o geaca mai sport,dar mi s-a pus pata pe ea.Sper sa reusesc!
Viorina,Bine ai venit!
Sim,Helbi,deabia astept sa vad pozici cu printesele voastre,de la serbari!
Astazi am fost cu Adi prin Leipzig(un oras mai mare,de langa noi),la cumparaturi ptr.concediu.Ne-am plimbat si prin Targul de Craciun.Este superb!Poate reusesc sa pun cateva poze!
Pupici la toate fetele si noapte buna!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
helbi spune:
Prixi, sora mea venise numai asa, in vizita scurta, ca ea sta tot aici. Deci, de sarbatori vine numai prietena 3 sapt. Dar Craciunul i-l facem cu totii: adica si cu sora si cumnatul si paote cu inca o familie de prieteni.
Dana, frumoasa geaca si cred ca si calduroasa. Si eu sunt la fel de friguroasa:-( Soper sa ai noroc sa ti-o iei si sa fii fericta de ziua ta. Cit priveste geanta de plaja.......poti sa te mai uiti prin Sport Arena, Karstadt-Sport, dar si pe net (desi cred ca deja te-ai uitat). Si, daca nu gasesti, nu fii necajita, ca sigur iei una frumoasa de-acolo!
IO sa incerc sa pun si poze, dupa serbarea de duminica (cind teoretic, o vor imbraca in costum popular - abia astept sa-i vad mutritza)
Acum e la scoala, fericta ca i-a adus Mosul multe cadouri si a uitat sa-i aduca "nuielusa"