Vrancea(13)
Raspunsuri - Pagina 12
dana n. spune:
Pet.Cost2005am vazut ca ai scris la mirese de 2005.Ai avut nunta anul acesta...si eu la fel.Nu ne arati si noua poze sau sa ne povesteti cate ceva?
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
motanik spune:
Nici nu stiu cum sa va zic...am vb cu Dana, cateva dintre voi stiti despre ce e vb caci ati primit pm-uri de la mine. Ca sa cumparam cadoul de Craciun pt acea persoana, Dana a aflat ca ar prinde bine un computer, m-am interesat si unul bunicel la mana a doua costa cam 150 euro.
Avem cam 50 euro cred stransi...DidiAlex s-a ocupat de asta.
Vroiam sa va rog, daca puteti ajuta cu 5-10 euro sau orice suma...dati-ne de stire. va multumesc si iertati-mi indrazneala.
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
pet.cost2005 spune:
Salut!
dana n - da, am avut nunta in august anul acesta. Tu? Am facut-o la Focsani ( de fapt Garoafa), a iesit frumos! Noi ne-am ocupat de tot, incepand de la invitatii, muzica, rest. pt. ca am vrut sa nu ne para rau daca ceva nu era in regula si sa nu dam vina pe altii. Dar in ansamblu a fost bine. Muzica frumoasa (toate genurile; formatia Romanitcii, care canta la restaurantul Romantic din Focsani, toti tineri), restaurantul (patroana - o bombonica) foarte incapator (Edy Oil - Garoafa). Nasii, super, baieti de treaba, de varsta apropiata cu care ne intelegem de minune (sunt si ei aici, in Italia). Daca este sa regret ceva din toata aceasta experienta este faptul ca nu am avut luna de miere (nici macar cateva zile). Deoarece sotul isi papase toate zilele de concediu (am venit mai devreme in Romania tocmai pentru a definitiva toate pregatirile) si deci, dupa nunta nu ne-a mai ramas timp. Am mancat ciorba de dupa nunta (sac!), ne-am dezmeticit din bautura (sac!)si ne-am facut valizele si ... inapoi in Italia. Acum chiar daca ne-am duce undeva nu are acelasi farmec ca imediat dupa nunta. Acum ar fi ca un concediu normal. In fine, noi sa fim sanatosi! Promit ca ma ocup sa fac un album si sa vi-l arat. Cam atat! Tu, unde ai facut-o?
Va pup!
Petro.
dana n. spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Salut!
dana n - da, am avut nunta in august anul acesta. Tu? Am facut-o la Focsani ( de fapt Garoafa), a iesit frumos! Noi ne-am ocupat de tot, incepand de la invitatii, muzica, rest. pt. ca am vrut sa nu ne para rau daca ceva nu era in regula si sa nu dam vina pe altii. Dar in ansamblu a fost bine. Muzica frumoasa (toate genurile; formatia Romanitcii, care canta la restaurantul Romantic din Focsani, toti tineri), restaurantul (patroana - o bombonica) foarte incapator (Edy Oil - Garoafa). Nasii, super, baieti de treaba, de varsta apropiata cu care ne intelegem de minune (sunt si ei aici, in Italia). Daca este sa regret ceva din toata aceasta experienta este faptul ca nu am avut luna de miere (nici macar cateva zile). Deoarece sotul isi papase toate zilele de concediu (am venit mai devreme in Romania tocmai pentru a definitiva toate pregatirile) si deci, dupa nunta nu ne-a mai ramas timp. Am mancat ciorba de dupa nunta (sac!), ne-am dezmeticit din bautura (sac!)si ne-am facut valizele si ... inapoi in Italia. Acum chiar daca ne-am duce undeva nu are acelasi farmec ca imediat dupa nunta. Acum ar fi ca un concediu normal. In fine, noi sa fim sanatosi! Promit ca ma ocup sa fac un album si sa vi-l arat. Cam atat! Tu, unde ai facut-o?
Va pup!
Petro.
Buna!
Noi am avut nunta pe 23 iulie in Focsani la Sorste.Si noi la fel,ne-am ocupat de tot singuri(mai mult eu).A fost super.Nasii de milioane.Formatia(Euro 2000)ne-a cam dezamagit.Ne-a luat o gramada de bani... si prestatia deloc pe masura.
De ce spui ca nu are farmec sa mai plecati in luna de miere!?Nici noi nu am fost imediat dupa nunta ci vom merge acum in decembrie.Tot anul am facut drumuri in tara ptr. organizarea nuntii si ptr. nunta...a trebuit sa ii las putin ragaz sa mai munceasca.Si a meritat!Pe 19 decembrie plecam in Republica Dominicana ptr. 2 saptamani.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
helbi spune:
Pet si Dana, va multumesc si va urez l amindoua Casa de Piatra si o "luna" de miere super, chiar daca e mai tarziu!
lorena.n spune:
Am trecut si eu pe aici sa va salut si sa va urez caldura si multa caldura afara si in casa.Nu imi place deloc umezeala ,vreau sa vina vara!
Vine Mos Neculai !Ati fost cuminti!
Sa fiti cumintele !Ca poate vine Mosul!
sim spune:
Buna seara, buna seara...!
In seara asta mergem sa vedem luminitele prin oras. Aseara le-au aprins si tare imi venea sa ies din casa, dar pe vremea aia...mai greu. Am vazut ca si americanii au aprins luminitele din bradul de Craciun. Incep sa simt deja miros de sarbatoare plutind prin aer. E asa de placuta perioada asta de pregatiri, iar nebunia cumparaturilor are si ea farmecul ei daca stii cum sa o iei ca sa nu-ti faci nervii ferfenita. Noi deja am cumparat la domnisoara noastra cadourile pentru tot, in ordine: Mos Nicolae, ziua ei - 4 anisori, Mos Craciun. Le-am pus la pastrare in birou la serviciu, ca acasa e pericol de descoperiri mai mult sau mai putin intamplatoare.
Am fost anuntati la gradi ca Ruxi va deschide serbarea de Craciun anul acesta. Va fi Craiasa Zapezilor ...abia astept! Suntem tare mandri si asta o sa se vada la fata locului ca deja avem o galerie de vo 10 persoane care s-au anuntat ca or sa vina (norocul nostru este ca se tine la Palatul Copiilor si e loc berechet).
Alte noutati nu prea avem. Va pupam si va dorim o seara linistita!
Mami Simona si printesa Ruxi
pet.cost2005 spune:
Buna dimineata!
dana - hai, cred ca am reusit cu albumul. Vizionare placuta!
Astazi face bradutul, uraaa.....!
Week-end placut, fetelor!
Petro.
http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005
pet.cost2005 spune:
dana - (am uitat) cand plecati in luna de miere ? Va doresc mult soare , distractie placuta si ... iubiti-va mult (sac, sac!)!
Petro.
dana n. spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Buna dimineata!
dana - hai, cred ca am reusit cu albumul. Vizionare placuta!
Astazi face bradutul, uraaa.....!
Week-end placut, fetelor!
Petro.
Tocmai am vazut pozele.Ati fost frumosi amandoi.Casa de piatra!
Fetelor,va doresc un weekend placut!
------------------------