Va creste indemnizatia de crestere copil in 2006?
Raspunsuri - Pagina 2
V. Erica spune:
Scuze pt off topic, dar am si eu o nelamurire si n-am timp sa caut acum...
Am inteles ca din 2007, alocatia va fi de 2 mil vechi.Intrebare: pt. copiii de pana la ce varsta???
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
cristinamh spune:
Erica, pana la 2 ani.
Cristina
36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
laura miu spune:
..am si eu o intrebare
daca eu am nascut in luna noiembrie 2004, deci la ora actuala sunt in CIC de 1 an de zile, voi beneficia la anu'(2006) de cei 3 mil daca ma intorc la servici mai repede (normal fac 2 ani in noi 2006)????
sau doar ptr fetele care intra in CIC din ianuarie 2006??
mercic mult
laura si ioana-bianca(1 anisor pe 8 noiembrie 2005)
Shobo spune:
quote:
Originally posted by laura miu
..am si eu o intrebare
daca eu am nascut in luna noiembrie 2004, deci la ora actuala sunt in CIC de 1 an de zile, voi beneficia la anu'(2006) de cei 3 mil daca ma intorc la servici mai repede (normal fac 2 ani in noi 2006)????
sau doar ptr fetele care intra in CIC din ianuarie 2006??
mercic mult
laura si ioana-bianca(1 anisor pe 8 noiembrie 2005)
EXACT aceeasi intrebare o am si eu: daca ma intorc la lucru cind bebele meu are 1 an (am intrat in CIC la 1 iulie 2005) beneficiez de cele 3 mil subventie pt. bona pina in febr 2007 cind bebe face 2 ani???
Unde gasim legea asta??? cu cele 3 mil??? PLS!!!
in rest deja am capul calendar, nu mai inteleg nimic din cit va fi CIC-ul de la anu sau ce alocatie va primi copilul

multumesc
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
herra spune:
si eu am intrat pe-aici cautand raspunsul la aceeasi intrebare; numai ca eu am fost in CIC din septembrie 2004 pana in mai 2005; dar la 1 ianuarie 2006 Vlad nu are inca doi ani, asa ca vreau si eu 3 mil in plus, pe langa salariu! (sic)...
asa ca s-ar putea sa ma intorc in CIC in perioada 15 decembrie 2005 - 2 ianuarie 2006 (sic)...daca imi merge!
ordonanta a fost aprobata pe 3 noiembrie, dar inca nu a fost publicata in Monitorul Oficial; cu atat mai putin normele metodoligice; daca vreti textul ordonantei trimiteti-mi PM cu adresa de mail si va trimit un fisier.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal 
florentin73 spune:
Herra, am incercat sa iti trimit PM dar imi spune ca nu primesti astfel de mesaje.
mai trebui sa mai dai un click - ceva la profilul tau.
Multumesc.
Mercedes spune:
herra- nu cred ca va fi cazul sa te intorci inapoi in cic pentru a beneficia de stimulentul de 3 mil
Daca ai urmarit cumva sumedenia de proiecte initiate ...la un moment dat ai fi gasit intr-un proiect chiar la unul din articole aparea scris ca si cele care sunt la servici si au bebe de pana la 2 ani vor beneficia .... si asa mi s-ar parea normal
Urmaresc si eu - sunt in aceeasi situatie numai ca bebele meu e mult mai mic
herra spune:
ieri am citit in "Mami" ca din cei trei milioane pentru mamele care-si reiau serviciul, doua milioane reprezinta de fapt alocatia marita, care e in bonuri valorice - cu care sa putem cumpara anumite produse pentru copii (sper sa nu limiteze la un anumit tip de pampers, de exemplu).
si mi s-ar parea logic sa beneficiem si noi; mai nasol e ca va trebui depus dosar la primarii, stat la cozi etc, lunar...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal 
Mercedes spune:
herra -- nu stiu nu am citit dar mi se pare ilogic
Poate de la 01 ian 2007 cand 2 mil va fi alocatia si 1 mil intoarcerea la servici atunci da iti pot pune conditii pt cele 2 mil( asta mai ales ca vor beneficia toti copiii de ac alocatia pana implinesc 2 ani)
Om trai si om vedea ![]()