Constanta la apel (54)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ela2004 spune:
Ah..am scris un mesaj si cand l-am trimis mi-a spus ca nu se poate trimite ca nu sunt "logata".. ..Am uitat sa ma inscriu intai..si am pierdut tot mesajul..
.
Hai ca mai incerc unul..
In primul rand va salut pe toate fetele si sa avem o zi buna..
Sanzi_Ana se pare ca sunteti mai tinerei decat noi... Sotul meu a terminat mult mai devreme decat sotul tau.. Si intr-adevar este foarte greu sa fii nevasta de "mariner"..mai ales cu un copil asa cum esti tu..Dar asta e..cine ne-a pus sa ne indragostim de
..?
Fiquelle as vrea eu sa mai cred ca s-ar putea intampla minunea cu -ul pana pleaca sotul meu, dar nu prea cred, pentru ca el are plecarea cam peste o luna si deci, mult timp nu prea avem... Offf..asta e..sau poate chiar o sa mi se intample ca si tie ..o minune..Numai sa nu se intample cand este el plecat de tot, nu-i asa?
Ca asa intr-o delegatie mai poti iesi "basma curata", dar dintr-un voiaj..????
(am glumit)...
Hai ca va pe toate fetele si in special
copii vostrii dulci de tot...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Buna!
Suntem bine, sanatosi. Adica eram , ca azi l-am vaccinat pe Stefan si deja e tare amarat. Ne-am si masurat si suntem baiat mare de 8,6 kg si 74 cm! Maria a "declarat" si la dr. ca s-a facut bine si nu mai e racita.
Succes la bebei (nr. 1 si nr. 2 )!
Camelia, pupici lui Alex pe buzita!
Ela, nu e bine cu 1 decembrie . Eu vreau o zi - doua libere intre Craciun si Revelion. Poate reusim si noi sa plecam pe undeva. Dar poate ma invoieste sefa 2 zile
... Nu stiu daca o sa reusesc sa ajung inainte pe la birou, dar dupa cum stau treburile ma intorc pe 1 decembrie. Trebuie sa mai punem la punct cate ceva, sa gasim o femeie care sa o ajute pa mama, dar nu cred sa mai intervina ceva sa imi schimbe planurile.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
cornelia, imi pare bine ca sunteti ok!
va pup pe toate ca plec la bucuresti la seminar, ne auzim de abia luni! sa fiti cuminti si sa aveti zile frumoase si fara probleme!
xandra28 spune:
buna fetele!
mav, ce super ca va ganditi deja la alt bebe... suuuper! e visul meu sa am vreo 3 copchii, problema e daca le fac fata... mai greu asta...
dana, cu siguranta va anunt cand nasc, stati linistite, poate intr-adevar o anunt pe sinzi prima, vecinica mea... oricum, mai mult de 10-12 zile, dupa cum va ziceam, nu mai am... of, abia astept
pupici,
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
nastasie spune:
fetelor, sa stiti ca si eu m-am gandit la bebe nr.2 cand are razvan doi ani sa-l concepem.zicem noi acum dar sa speram ca toate sunt bune pana atunci.sa nu ne razgandim in primul rand.am vazut zilele astea multi bebei si am prins iar drag de ei, mai ales ca sunt asa cuminti la inceput.e oricum greu chiar daca zici ca ai experienta de la primul, dar pana ii ridici e greu.hai ca intru in filozofie.
va pup pe toate.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
Fetelor, ce al 2-lea copil??? hihi...Io de abia ii fac fata unuia!!!! E bine daca ai pe cineva pe care sa te bazezi ca te ajuta...hm...
Sa nu mai vorbim de bani...o alta camera pt noul bebe, alte haine, alte jucarii...hoho...si alta taxa la gradinita!!!!
Pas deocamdata...
Roxa, drum bun si bafta !!!
Andra, sa stii ca de abia astept sa suni sa imi spui ca pot si eu sa il vad pe bebe junior!!!
Cornelia sa iti traiasca voinicu!!! Te plangeai ca nu mananca si uite ce ursulache este!!! Am vazut ca ai pus cateva poze noi in album, dar Stefan??? E doar Maria...Face puzzle de 12 piese? Singura? Bravo!!!
Ela, asa este...dar cand dragostea e mare treci peste lunile departe!!!! Noi ne-am grabit tare cu bebe...
da mai bine nici ca se putea!!!
Oricum am vazut ca vine cand te astepti mai putin!!! Cel putin la noi asa a fost!!! Si da, e mai bine sa il faci cand e sotu acasa
...Avem o prietena care e insarcinata in 21 de sapt si sotul e plecat tot de 21!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
nastasie spune:
sanzi,si eu de-abia ii fac fata unuia.si nu are cine sa ma ajute.mai vine mama mai face o mancare la fel si soacra, dar de copil eu m-am ocupat.razvan o sa fie mare si-l dau la gradi.dar am vazut asa multi bebei incat am prins iar drag de ei, desi sunt constienta de ce ma asteapta sau nu
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Xandra, iti tinem pumnii! Cat despre cei trei copii, mai vorbim peste putin timp .
Sanzi, Stefan a crescut luna asta 700 g! Nici nu speram sa isi revina cu mancarea asa de bine. Nu manca nimic, pana a dat de gustul cartofului si al bananei. Dar nu pot spune c amannaca prea mult, doar ca asimileaza f. bine. Cred ca peste cativa ani, intram la regim .
Maria e mare puzzle-rita . De la un an si 7 luni face puzzle-uri de 12 piese. In ultimul timp facea de 24 si probabil ar fi reusit si mai mult, dar nu i-am luat altele, ne-am oprit noi. I le-am "confiscat" pe toate. Facea puzzle la orice ora din zi sau din noapte (nu este o figura de stil, cand avea cosmaruri se trezea si facea puzzle
). Statea si o ora la masuta ei si facea toate puzzle-urile din casa, iar dupa f. putin timp o lua de la capat! La inceput eram tare mandri ce fata desteapta avem, dar cand nu a mai interesat-o altceva, ne-am speriat. Asta era unul din motivele pt. care cautam un psiholog.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
carmenduta2003 spune:
Buna seara tuturor.
Sa va mai scriu si eu cate ceva despre mine si despre Rares, ca sa ma integrez putin mai usor. La drept vorbind, mi-este cam greu sa citesc ce-ati scris inainte si trebuie sa va invat din zbor.. sper sa reusesc.
Sunt nascuta in C-ta, dar sotul meu este din Slobozia, adoptat de C-ta din 1993, cand a venit la facultate. Locuim in zona Abator, si ne este cam greu sa gasim un parc aproape de noi pentru plimbari, mai ales ca nu avem masina, in momentul de fata.
Rares este un copil foarte cuminte, nu a plans niciodata fara motiv, nici macar cand avea cateva zile. A fost un mare mancacios de cand s-a nascut, insa cand l-am trecut pe mancare diversificata s-a obisnuit destul de greu cu mancarea noua. Am avut mult de furca cu el ca sa ia biberonul, asta pentru ca l-am alaptat excclusiv pana pe la 5 luni jumatate. Am reusit sa-l conving sa manance din biberon dandu-i cereale, care ii plac foarte mult.
De cand a dat de gustul laptelui Milumil, a adoptat definitiv biberonul, acum sunt mese cand mananca si 330 ml. Se intampla rar, dar se intampla.
Nu avem nici un dintisor, suntem foarte lungi, acum vreo 10 zile ne-a masurat tati si aveam vreo 77 cm, si cantarim aproximativ 9 kile (nu avem un cantar prea exact).
Rares este un copil foarte vesel si energic, cand are chef de joaca incepe sa rada catre noi, si binenteles ca ne inmoaie imediat, vorbeste mult, spune tai-tai, ta-ta, da-da, na-na, dar deloc ma-ma. Cand ii repetam am-ma , ca sa spuna si el, incepe sa rada in hohote, ca de o gluma foarte buna. Mie imi spune ana, hana, nana, dar nu mama.
Este un hot si jumatate, fura tot de pe noptiera de langa patutul lui, si incearca sa ne fure si sticlele de apa asezate langa patut, din care beau mami si tati noaptea. I-am facut in seara asta o poza ccand incerca sa ia sticla, este in albumul "Rares de Sf. Mihai".
Poze Rares
Varsta lui Rares
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
'Neata!
Multumesc pentru incurajari, cu spuneam buza este ok, a inceput sa se vindece.
Cornelia, ai copii mari, Stefan creste ca in poveste, iar Maria este ff isteata, auzi sa faca ea pasiune pentru puzzel. Ma bucur ca sunteti bine.
Tatiana, spor la treaba (facut bagaje) si profitati de tati al vostru cat mai puteti.
Carmenduta si Cornelianeli am vazut pozele, sunt ff frumoase.
Sinzi, David "scoate" pe gurita adevarate perle, este mereu pe faza si nu-i scapa nimic.
Din cate am vazut se discuta deja de bb nr 2 pe aici, frumos. Si noi il avem in plan dar mai asteptam putin, sa mai creasca Alex.
O zi buna!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)