Constanta la apel (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Bine ai venit, Cornelianeli, uite ca ai tradat-o si tu pe Magdala, si tu ca si mine am abandonat Miresicile de Constanta pentru Constanta la apel. Am vazut si eu pozele tale, mi-au placut foarte mult, dar tot nu sunt multumita pt ca NU TI-AM VAZUT ROCHITA BINE si pe viu. Cand te-am vazut la biserica asa bie imbracata am ramas dezumflata...

pai ce sa fac mai angelique daca acolo nu mai posteaza nimeni...
imi pare rau ca nu esti multumita in ceea ce priveste rochita,iubita, dar trebuia sa ma imbrac, stii a fost o zi racoroasa de toamna veritabila, asa cum imi place mie ........
multumesc fetelor pentru primirea facuta

pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Dana, esti ok? imi pare rau ca nu am mai intrat aseara sa iti spun de pastile...colebil, spasmocalm, emetiral sau metoclopramid. grapefruit proaspat sau suc daca nu iti place fructul. si nu e prea frumos ce spun, dar in cazuri din astea cel mai bine e sa vomiti.......daca poti! sper ca esti mai bine azi!
Angelique, sanatate!
Cornelianeli ce rochie minunata ai avut la nunta? ca m-ati facut curioasa.
Mada, pupici Sofiei si sa se faca bine! ce misto ca se impaca bine cu ai tai! si Pat e la fel cu parintii mei, dar si cu ai lui Mugur.
Sanzi e clar, tre sa venim la voi ca sa vedem garaju de-adevaratelea....mugur era tare curios unde a incaput..... cred ca isi face planuri deja!!!
eu azi plec la bucuresti la un seminar....asa ca nu prea am chef de munca!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neata!
Noi am trecut peste socul cu buza sparta, deja a inceput sa se prinda.

Adina, dupa cum o sti si tu pe Alex, nu sta o clipa locului. In momentul incidentului dansa, s-a dezechilibrat si a cazut cu gura de scaunele din acelea de plastic, pt copii. Spartura au produs-o dintii.

Ieri am fost la stomatolog, cand am plecat de acasa d-ra dorea sa vina cu mine, dar i-am spus ca merg la doctor fiindca ma dor dintii, replica ei a fost: "mami Aex ditii dotor" (cred ca ati inteles ca si pe ea o dureau dintii ).

O zi buna tuturor!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, va asteptam cand va hotarati!!! A incaput bine..David ieri nu a facut altceva decat sa se joace acolo, si tati la fel asa ca Mugur sa isi pregateasca cunostintele in materie de parcare etajata!!!! Cand s-a trezit dimineata, cu ochii impaienjeniti (David nu tati) direct la parcare...de abia l-am convins sa mearga la gradi~~~

Noi tot in greva. asa ca stau pe acasa si hibernez

Adina, poate ajungeti voi in zona la noi!! Sunt sigura ca Bogdan de abia asteapta sa vada si el parcarea!!!!

Camelia, succes la dentist!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata fetelor si o zi cat mai buna
roxanaz rochita mea a fost...o rochita de mireasa ca oricare alta, mi-am facut-o la comanda pentru ca nu gaseam nimic care sa-mi placa si sa-mi si vina bine, ce-mi vene in bust imi era larg in talie si tot asa...peste ea am avut o jacheta....in albumul meu "nunta' poti vedea rochita..

pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Multumesc Roxana,azi ma simt mai bine,am luat ieri un algocalmin fiola pe care l-am dat afara dupa o jumatate de ora si cred ca ce a apucat sa ramana mi-a facut bine.Aseara m-am tratat babeste cu o tuica de casa-la recomandarea Taniei, si azi sant un pic mai noua.
Sanzii pozeaza garajul daca-i montata sa-l vedem si noi.Nu de alta dar la noi vine Sf. Andrei si luna decembrie.
Adinutza poti sa folosesti acelasi ID si pentru mesenger daca vrei sa vorbim-e valabil pentru toata lumea.
Andra anunta-ne data cand o sa nasti si poate Sanzii o sa fie mai langa tine sa ne dea vesti.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dana hahahahaah super tare faza cu tuica. algocalminu ala nu stiu ce efect putea sa isi faca da e bine ca esti ok acum!
Cornelianeli mi-a placut foarte mult rochia ta (super ideea cu esarfa roz asortata cu voalul) si buchetul. sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza, neatza!

Tiii, ce harnicute ati fost la scris!

Camelia, stiu ca e rau daca raman semne la buzica si ca te-ai speriat tare, dar se putea si mai nasol... sa-si sparga dintisorii, capul sau... Doamne fereste... ochisorii... Asa ca, fruntea sus! Curaj gaina, ca te tai!!!! (Apropos, si Sebi are un semn in frunte, pe care nimeni nu stie cum l-a capatat, ca n-a urlat deloc cand s-a lovit.... probabil ca n-avea audienta....)

Sinzi, eu stiu cum e parcarea despre care vorbesti si... ne place si noua!!!! Iar David.... e un mare smecher!!!

Cornelianeli, bine ai venit! Chiar ma miram cand am auzit ca Magdala (care e prietena mea) posteaza la miresici si la noi n-a mai scris de muuuult timp.... (noi vorbim oricum pe messenger).

Roxana, distractie placuta la Bucuresti! Crede-ma ca-i dau lui Sebi para pe stomacul gol si tot nimic.... Si de aseara, i-am dat laptic cu 1,5% grasime. O sa mai astept pana saptamana viitoare, apoi ma gandesc sa-i fac niste analize, ca e cam dubioasa constipatia lui....

Madamsadamy, in afara de cele insirate de Roxa, poti sa iei si NoSpa, ca e tare bun!

Adinutza, felicitari pt garsoniera!!!

Fetelor, ce bine ca nu-s singura mamica si aspiranta de pe aici!!! Noi mai asteptam o luna, maxim doua si.... ne apucam de treaba!!!!

...Si in timp ce scriam, Sebi mi-a facut o surpriza frumoasa!!! In dimineata asta i-am dat nectar de pere Cappy (+am schimbat lapticul, cum am scris mai sus) si a avut efect!!!!!!!! Yuuuuupiiiii!!!!!

Hai ca fug la treaba si io!!!! O zi frumoasa!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Buna ziua tuturor,

Cunoasteti persoane care inchiriaza si extrasezon in Constanta? Am nevoie de unul sau doua apartamente pentru o sindrofie la sfarsitul lunii. Sindrofia ela restaurant doar sa aiba oamenii unde sa doarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Clover, intr-o vila la eforie iti convine;veti fii toti la un loc.

Apropo, am nevoie de un mp3 aranjat frumos pentru o petrecere unde se danseaza mult si de toate.De pe calc mi-e lene,nu prea ma descurc si imi ia timp foarte mult timp, si prefer sa-l cumpar sau mai sant pusti care se ocupa cu asa ceva dar nu-i stiu eu.Ma poate ajuta cineva?

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput