Cluj! (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana, multumesc mult, dar am sac de dormit ramas de la Stefan. Am pt toate varstele.
Sa stii ca eu i-am luat lui Stefan o pijama de la Iana. Imi place la nebunie. Uite-o aici.
E cu culori de fetita, dar mie mi-a placut si asa (nu mai aveau la baieti; acum parca am vazut si la baieti).

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Florina, studioul e deschis pana la 2.
Cu invitatiile cum facem? Poate venim noi sa vi le aducem. Ce zici? Bucurosi de oaspeti?

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Tatiana, imi pare rau pt invitatii. Nu pot sa o las pe Elise (doar e noru-mea ) fara tzircus. Poate data viitoare.

Roxana, ai fost pe la studio?

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Mariana, n-am crezut ca vine si ziua asta!!!!! Cum nu??????? Abia asteptam!!!!! Fug sa fac ordine!

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Florina, nu te omora prea tare cu ordinea, ca nu venim chiar acum. Dupa ce vine Adi de la firma, dupa ce ii dau sa pape si lui si lui Simon o purcedem spre voi. Asta inseamna pe la ora 4. E ok pt voi ?

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Acum am culcat Elisul...te sun cand se trezeste, o.k????
Da, e bine la 4!
Va pupam!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Florina, ok.

Fetelor, m-am intalnit cu Tatiana (din intamplare). Spre marea mea surprindere, are o burtica draguta, nu un burtoi, cum ma asteptam. Si arata bine, mamica! Iar Clara e o domnisoara draguta, finuta, cu gropite in obrajori. Si pare tare, tare cumintica.

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Salut!
Tatiana, tot nu ne-ai spus, tu erai la volan???? bine ca s-a terminat totul o.k.!!!!!
Elise a dormit putin, deocamdata e jucausa da' ne paste dupa amiaza un circ, al nostru, personal....
Stanca, nu le spui cum fugea al meu cupchil dupa Razvan sa-l pupe bine, si el nu voia sub nici o forma???????
...incep sa ma stresez, nu e baiat sa nu fuga dupa el cu pupatul....educatie, educatie si iar educatie!!!
..da' mai, da numai Stefan ii si raspunde, ce ziceti?
Sambata faina!
Stanca, ai gasit pijama?

poze cu noi

Mergi la inceput

Florina, se pare ca nu sosim chiar la 4 . Simon doarme inca (tot afara). Dar nu va faceti iluzii ; de venit tot venim

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aseara a fost Elise cu mami si tati la noi.Bineinteles ca minunea Elise a tras un chiot si fuga la Razvan sa-i fac "draga-draga"si sa-l pupe.Feciorul meu a devenit disperat si tot arata "mama-mama".Adica sa nu merga le el ca e cu mama.Au fost tare draguti.

Am gasit pijama la magazinul de artizanat de langa pizzeria aia de langa terasa Crema.In spate la Matei Corvin.De acolo i-am mai luat in august 2 pijamale dragute la Razvan dar acum nu aveau decat una sa-i fie buna.Cred ca afost cam scumpa 280mii dar e calitate super.Nu am mai cautat in alta parte ca vroiam de acolo.Mai trec saptamana viitoare ca au zis ca primesc marfa.

Ma bucur ca Simon a trecut peste vaccin cu bine.

Florina a incercat patul Elise?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput