Cluj! (19)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
nonna spune:
Pitiriazis versicolor? Nu-i asa de grav si se trateaza.
Nu am timp, ca numai ce am venit acasa dar va salut si va doresc numai bine.Sunt asa de obosita ca nu sed deloc pe scaun 8 ore si ma dor picioarele de-mi vine sa planag
.mai povestim noi,
Simona si Vladut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Flo, am auzit si eu de psoriazis, dar stiu un caz rezolvat (zic unul ca-l stiu personal) dar am auzit si de altele. Sigur exista tratament naturist la psoriazis...daca e pitiriazis e si mai simplu, a avut tatal meu si a scapat si a avut o forma mai usoara si Vic si nici n-ai sa crezi cum a scapat, dar intai zi-mi sigur ce e si de fapt cum arata si pe unde are ...
Voi cand mergeti la cic? V-ati hotarat? Io as vrea Duminica, poate putem merge ipreuna, ce zici? Vreau la circ sa uit de foame, Duminica e cea mai nasoala zi ca nu mananc nimic pana seara, doar beau apa!
pupici fetelor!
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
ancuzza spune:
'neata!
florina, ii tin pumnii danielei, da' eu zic ca o sa fie ok...adica si mamei mele i-au zis acu cativa ani ca are psoriazis...i-a trecut de la sine la 3 zile dupa diagnosticare! nu prea inteleg eu cum vine asta, da'....si am auzit si eu de la cineva ca asa cum zice roxa tratamentul nasurist a avut rezultate super!
mariana tache spune:
Apuc si eu odata sa va zic : 'Neata!
Sotu' mi-a plecat la servici, Stefan nu am , Simon doarme
, de facut curat nu trebuie sa fac
, nici mancare
; asa ca am timp de "calarit"
DC-ul (Florina, sper ca nu ceri drepturi de autor pt cuvantul folosit!
).
Sa aveti o zi superba!
Spor la
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Neata!
In sfarsit mi-a venit sotul acasa!
Noi avem azi zi de plimbareala prin oras.Megem intai in parcul mare si apoi prin oras sa-i luam baiatului niste pijamale.
Mariana cum a "rezistat"Simon!la toate si o zi minnata.
TatianaG spune:
Mariana, scuze, ieri n-am ajuns in parc din cauza unui mic accident pe care l-am avut venind de la cresa. Asa ca, dupa masa mi-am petrecut-o la politie. Din fericire noi n-am patit nimic, nici eu, nici Clara, doar masina e un pic lovita, indeajuns sa raman fara ea cateva zile . Daca mai ai invitatii la circ, m-as "inscrie" pentru ele! Cum facem?
Stanca, felicitari pentru succesul cu olita!
Florina, multa sanatate sorei tale!
Inainte de masa suntem "exilate" asa ca mergem la plimbare, pe-aici prin zona. Sotul s-a hotarat sa gaureasca peretii - sa puna sinele pentru perdele, candelabrele etc si Clarei nu-i plac zgomotele tari. Bine ca e soare .
Tatiana 30+ cu 2
si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
ancuzza spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Sa aveti o zi superba!
Spor la![]()
![]()
![]()
![](radtare.gif)
pai da, si mai vii dupa sa-mi zici chestia cu tenu'....biiineeee...:))
![](pupic.gif)
roxana1974 spune:
Buna dimineata mamici frumoase!
Ce fain ca e soare. Tati e cu Serbanica in parc, oare se intalnesc cu voi, Stanca? Hmm...sa-mi spui ce pijamale ai gasit si eu vreau sa caut pt Serbanica una...mai subtire asa ca noaptea ne dau astia o calduraaaa plus ca doarme in sacul de dormit.
Mariana, daca ai nevoie, pot sa-ti dau imprumut pe durata nelimitata (adica pana pe la un an implinit) un sac de dormit pentru Simon.
Tatiana, imi pare rau pt accident. Bine ca sunteti bine, mai ales mazarichele din burtica Tu ar trebui sa ai mai multa grija, auzi? Iti arde de mers la circ...hmm
Mai povesteste-ne si de printesa ta, ce nazbatii face?
va doresc un weekend minunat, Roxa
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
mariana tache spune:
Tatiana, tare rau imi pare sa aud ca ati avut accident. Bine ca nu ati patit nimic. Dar am o intrebare: tu conduceai? Tu cu mare??? Sa stii ca nici eu nu am fost ieri prin zona, deoarece si eu si Simon am
. Nu am mai dormit peste zi...nu-mi amintesc de cand!
Si uite, voi sunteti acum la plimbare, dar nu pot veni, ca Simon doarme si pe cand se trezeste (oricand de acum inainte) trebuie sa pape. Apoi iesim. Probabil voi veti intra in casa pe atunci.
Cu biletele: astept raspuns de la Florina. Daca ea zice ca merg, sunt ale lor (ne-am inteles mai demult pe tema asta); daca nu merg ei, vi le dau voua.
Mai vorbim.
Stanca, multumesc pt grija. Simon a facut febra, dar nu s-a agitat prea mult. In dimineata asta a avut un puseu de durere la picior (m-am si mirat), dar i-a trecut. Cred ca am scapat si de febra.
Spor la cumparaturi! E bine cu tati acasa, nu?
Ancuzza, nu te supara! . Lasa, maine e duminica si te odihnesti si tu!
Florina, ce faceti mergeti la tzircus? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Hi, gagici!!!!
Sa va zic de Dani : la interservisan i s-a pus disgnostic pitiriazis, + suspecta de psoriazis...i s-a dat tratament, de tinut 2 saptamani, si a facut analize...la sfarsitul acestor 2 saptamani are iar programare, si atunci va stii sigur daca e psoriazis ori ba!!!!
...m-am mai linistit vazand ca stiti persoane care s-au vindecat naturist!!!!
Si noi vrem la circ maine.....acum, chiar, cum facem???
Mariana, ai de luat decizii decizioase....prea bine se anunta ziua de azi, ai
???? trebuia sa vina gica contra sa bage betze-n roate!!!
Inca ceva, pana la cat e deschis studioul, ca alaltaieri lasai un film la Adi, si ieri am uitat cu desavarsire de el...azi pana la cat il gasesc????
Roxa, cu placere venim cu voi duminik....oare atunci pe loc nu pot lua bilete?? sau invitatii, sau ceva??? voi ce credeti???????
Va pupam!!Si un weekend superb!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg