Masina de spalat, in baie sau bucatarie ?
Fetelor am o dilema,
Mama si-a cumparat o masina de spalat automata si nu stie unde sa o puna. Cica ar fii auzit ca nu e bine in baie ca se fac aburi, condens si afecteaza motorul. In plus baia ei nu e cu aerisire . Unde ar fii mai bine sa o instaleze, in baie sau in bucatarie ? , avand in vedere ca bucataria o poate ventila mai usor.
Pupici
Ana 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Raspunsuri
dpop spune:
eu votez pt bucatarie, daca are gresie... a mea e in bucatarie si ma bucur de fiecare data ca nu e inghesuita in baia si asa mica de apartament (unde si eu am auzit ca se poate strica de la aburi). daca nu este loc in bucatarie,... e mai nasol...
ai mei au facut in loc de debaraua din hol, un fel de mini-spatiu din gresie, care comunica cu baia, si o tin deci pe hol. dar riscul de inundatii e zero cu "compozitia" asta a lor
Jocelyn spune:
Noi tot in bucatarie o avem.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
acina spune:
Noi o avem in hol chiar langa bucatarie(bucataria e deschisa, alimentarea cu apa tot de la bucatarie)
Anca 24+
Pozele Noastre
Rufus spune:
Nu se strica de la condens, in general condensul se face pe suprafete mai reci si apoi masinile astea noi au tot felul de protectii. Bine, peste 15 ani poate se va strica, dar noile generatii de electrocasnice (si altele) sunt facute astfel incat dupa cativa ani sa-ti doresti sa iei una noua, nu mai iesi la pensie cu un televizor, un aragaz sau o masina de spalat luate la nunta!
Important este unde ai loc disponibil.
http://community.webshots.com/user/tora97
olim spune:
Si eu sunt de parere ca in bucatarie.Noi avem doua bai, una destul de mare, dar am optat sa o pun in bucatarie.
Cred ca este mult mai practica, cel putin pentru mine.
Liana30 spune:
si eu tot in bucatarie o aveam la aprtament..
acum stau la casa si am o baie mareeeee..am pus-o acolo...
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Clover spune:
In holul de langa baie au loc? Mie mi se pare cel mai natural asa. Ca ma gandesc ca daca o pui in bucatarie si racordul si evacuarea tot in bucatarie le faci.
felicia74 spune:
eu am instalat-o in bucatarie, ca baia e asa mica... Iar pe masina am pus si robotul asa ca o folosesc si ca piesa de mobilier.
Felicia 34+ si bebe strumfitza
Oana spune:
quote:
Originally posted by felicia74
eu am instalat-o in bucatarie, ca baia e asa mica... Iar pe masina am pus si robotul asa ca o folosesc si ca piesa de mobilier.
Felicia 34+ si bebe strumfitza
Exact asa am facut si eu. Ca robotul il folosesc tot timpul si acolo este la indemana.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Clover
In holul de langa baie au loc? Mie mi se pare cel mai natural asa.
La fel. "Lipita" de peretele dinspre baie. Evacuarea direct in baie.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag