Masina de spalat, in baie sau bucatarie ?
Raspunsuri - Pagina 2
gabibarta spune:
la noi e in bucatarie. In baie nu ar incape, cu toate ca e model mai mic, cu incarcare pe sus.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
numeioana spune:
Pentru bucatarie votez si eu. E incastrata in mobila. Adica se afla intre doua dulapuri iar deasupra vine blatul de la mobila. E ca un lacas facut special pentru ea (mobila este pe comanda).
Parintii mei, care stau la casa, 3 bai, au pus-o tot asa, in bucatarie.
Ioana
spic de grau spune:
Cred ca depinde f mult si de spatiul din bucatarie. Cum la mine nu e f mare bucataria, am preferat sa pun masina de spalat vase acolo, iar masina de spalat rufe in baie. E pusa in apropierea aerisirii, asa ca ça va.
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
tibica spune:
Eu fac opinie separata. A mea e in bucatarie din motive de spatiu mic in baie, dar nu-mi place de loc, desi are o masca de protectie la fel cu mobila de bucatarie si o folosesc si ca suport pt.robot si cafetiera.
1. Face zgomot, nu puternic dar enervant(o enerveaza pe soacra, nu c-ar fi rau, dar nu pot sa spal cand vine ea la mine ca tot imi aminteste si atunci ma nervez eu)
2. E vis-a vis de chiuveta si se stopeste cu tot felul si sterg la ea zilnic(asta ma enerveaza mai mult pe mine)
3.In timp, aburul se prinde de ea, chiar daca am hota.
Ana_m spune:
Mersi tuturor de raspunsuri. Se pare ca in final o va instala in bucatarie.
Pupici tuturor
Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Burtocika spune:
Poate vine mai tirziu raspunsul meu, dar eu o am in baie, mi se pare mai "natural". N-am nici o problema cu condensul, si n-am avut nici in celalalt apartament. Oricum in baie trebuie sa asiguri o ventilatie oarecare, atucni cind faci dus ce faci?
De ce am ales baia:
1. am alimentarea trasa separat pt masina de spalat, si scurgerea in cada, nu stiu cum as fi facut-o in bucatarie.
2. mi se pare mai comod, baia fiind linga balcon, sa nu ma car cu rufele prin toata casa, sunt aporpae de "locul de uscare"
3. iarna le mai usuc si in baie, pe sirme sau pe caloriferul tip spalier
4. am cosul de rufe tot in baie, asa imi e usor sa bag rufele in masina, iar nu ma plimb cu ele prin casa.
5. am scurgere in pardoseala, si asta cred ca trebuia sa-l pun pe locul 1, pt ca nu stii niciodata cum cedeaza o garnitura din cauza presiunii apei
6. in bucatarie nu am loc, am pus masina de vase; nici in baie n-am loc, dar am luat o "verticala";
7. care face mult zgomot la centrifugare !
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
elara spune:
Poate sunt eu singura mai "cu pitici pe creier" dar eu nu pot concepe sa am masina de spalat rufe in bucatarie si sa fie si ok.
Si sa explic si de ce:
Eu nu ma vad plimband rufele prin casa (cum zice boghi) si apoi.... poate mananca cineva, poate am musafiri....
Cum sa ma apuc sa insurui "gogosarii" si sutienele si ciorapii murdari pe langa oale si cratiti, sau pe langa cafeluta ce o servesc soacrei cand vine in vizita.
Eu asta nu inteleg.......
Imi cer scuze, daca am ofensat pe cineva cu parerea mea, fiindca am vazut ca 90% din opinii sunt pt. instalarea in bucarie.
Noi am pregatit racordurile sa o instalam in camara.
Toate cele bune tuturor.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca