La noi la Galati sa veniti ! (11)
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mamioana spune:
Buna dimineata!
Bine v-am gasit!
Nu sunt galateanca pura. M-am maritat in Galati si locuiesc aici de 7 ani.Am un baietel de 3 anisori care merge deja la gradinita.
Am postat si la Gradinite, crese...dar fara succes. Poate aici ma ajuta cineva.Caut o bona , pentru ca nu mai fac fata la cate probleme sunt. M-am gandit la o fata tanara, pentru ca Sebi nu prea accepta doamnele mai in varsta(am mai incercat).De fapt, nu accepta pe nimeni, a stat intotdeauna cu mine.Am tot citit pe forum si parerile sunt impartite cu privire la varsta bonei.Si eu sunt inca in dilema. Inclin mai mult spre o doamna mai in varsta cu experienta, curata, foarte vesela si lipsita de alte griji,sa tina locul bunicii care e departeVreau cam mult...
Mi-ati putea recomanda pe cineva?
Pupici voua si copilasilor
Oana si Sebastian(06.10.2002)
gitana spune:
mamioana despre subiectul 'bone' ia legatura cu Vilma,care are o agentie specializata pe asa ceva si este imposibil sa nu-ti gasesti pe cineva de care sa fii multumita.
Gianina si Tania
LauraFlo spune:
Cum ati petrecut in week end ? Cam frig totusi, nu ? Si noi am iesit putin , am facut o vizita scurta, bineinteles ca pt Daria partea cea mai frumoasa a fost plimbarea cu masina. La intoarcere a adormit in masina ( oboseala, caldura masinii ...) era asa de dulce ! Nicioadata n-a adormit pe ...strada.
Din pacate nu avem apa calda ! Dar mergem la mama mea ( Maia Coca = mamaia Coca ) sa facem acola baie, ce bine ca stam aproape !
V-am pupat ! Sa va odihniti !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vilma spune:
Noi n-am facut nimic special, dar timpul a trecut cu atat mai repede. N-am mai iesit pe nicaieri din cauza vantului inghetat. De altfel, nici Tudor n-a fost in apele lui, asa ca nu l-am scos, doar ce-a stat pe balcon (si ce-i place sa se uite dupa masini, tipa de bucurie cand trec prin intersectie, si mai ales tramvaiele il fascineaza). E posibil sa se pregateasca ultimele maselute de iesit. Are fruntea fierbinte si obrajii mai reci, temperatura nu face (vineri 37,4, apoi nimic)
Mamioana, bine ai venit in club. Spune-ne mai multe despre Sebi si daca vrei sa te trecem pe listuta. Cum ti se pare orasul?
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
vilma spune:
Buna dimineata! Ati vazut primii fulgi de nea?
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
alinam spune:
buna dimineata!!! ne-am intors si noi la casa noastra de aseara ....si acum eu cu stanga va scriu ca in dreapta e bebe la tzitzi. sper sa am mai mult timp cand adoarme Vladucu sa citesc ca tare dor mi-a fost de voi, desi inca mai am multa treaba pe acasa .... am avut o femeie la curatenie, dar nu mi-a pus la loc in dulapuri lucrurile sau le-a pus anapoda.
av_crina spune:
unde fulgi? care fulgi?
lasa glumele, tii cu ursul? astia nu dau caldura si tu ai luatul din motz dar noi avem botezul, adica treaba cu baita si nu e foarte interersant sa fie cancer afara.
in alta ordine de idei am sa-l pun pe sotul meu sa-mi aduca zilnic laptopul acasa ca sa vad cand e urmatoarea intalnire ca vreau si eu sa cunosc restul mamicilor din Galati.
Wilma,
si vroiam sa te intreb cum aparem si noi pe lista aia de la inceput de bb cu mamica si 2. cum pun poze cu beatrix pe forum?
sa stii ca nu am uitat de cartile alea de care iti vorbisem doar ca sunt in cutii la garaj si nu stiu in ce cutii, pentru ca ai mei au facut curat dupa plecarea lui frate-miu si au pus toate cartile in cutii, zeci de cutii.dar daca le poti cauta in alta parte iti repet ca e vorba despre " enciclopedia copiilor " in 9 volume daca tin bine minte. succes !
si insanatosire grabnica si sa ne auzim cu bine!
alinam spune:
a adormit bebe asa ca mai scriu....... in primul rand va multumesc tuturor pentru urari si sa va spun cate cava despre nastere : a fost foarte usor, mult mai usor decat am visat vreodata .....ok, exceptie facand noaptea de dinaitea nasterii cand am avut contractii nasoale , in rest nasterea in sine a fost floare la ureche ....
Vladut are colici, e cam naspa nu ii trec cu nimik, sabsimpex, baby water, baby drink, bonisan ...... eh le-am luat pe toate , dar degeaba, in rest ar fi cumintel ... cand am timp o sa pun niste poze ... a ,mai are si bubitze mici pe fatza doktorul zice ca sunt alergie la detergent ....
despre mama lui Vlad ce sa va zic ... s-a cam rablagit .... nu stiu cum da mi-am "stricat" fierea, am avut niste dureri nasoale,de nu puteam sa respir si acum cica trebuie sa tin regim da nu prea imi iese ...
LauraFlo spune:
Am vazut primii fulgi Vilma ! Si mai ales am simtit frigul ! Brrrrrrr!
Alina, te-ai intors acasa ! Inseamna ca ati terminat curatenia ! Bravo ! Asteptam poze si impresiile unei proaspete mamici ! AAAA ! te-am vazut intr-o zi la plimbare cu Vladucu ! Aratai super !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004