La noi la Galati sa veniti ! (11)
![](images/user_woman.png)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58736" target="_blank">cap.10
Doamnele din Galati:
AlinaM proaspata mamica a lui Vlad
Almy proaspata mamica a Eleniei
Liliac mamica Andrei (si Maria) (29.09.2003)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 ) si de MIHAI ( 25.09.1996 )
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 ) si de ALINA DIANA ( 8.04.2003 )
Vilma de ANCA (27.04.2001) si de TUDOR ( 11.12.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Dana _Iulia de Vlad Stefan ( 19.10.2004 )
Gitana de Tania (astept data nasterii, sa o trec)
Av_crina de Beatrix (29.08.2005)
Poze cu noi: aici aici si aici
Raspunsuri
vilma spune:
quote:
Originally posted by Ele
Neata GAlati!
Noi am lipsit cateva zile din cauza treburilor gospodaresti.
Ieri a facut bbl meu 1an si am avut si cativa musafiri darluatul din motz e saptamana viitoarea.
In alta ordine de idei bb e racit sper eu ca e spre vindecare , patruleaza casa in toate ungherele cand are chef de mers in picioare. Cand nu o ia in patru labe si tot mi-o rastoarna...deci e de distractie.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
Elena, sa va traiasca Denisa, sa creasca mare si sa va aduca multe bucurii!!! La multi ani! si la mai mare distractia...:D
quote:
Originally posted by almy
Buna fetelor, dupa ceva timp scriu si eu.
Multumesc Cookie pt urari, ieri am facut 1 luna (nici nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 luna, parca ieri eram in spital sa nasc).
Noi suntem bine, eu m-am mai obisnuit cu programul, noaptea insa tot mi se pare greu. Si e rau ca dupa masa de la 6 dimineata puiul meu nu mai adoarme pana la masa urmatoare, iar eu trebuie sa fac drumuri cu ea prin casa, ca daca o pun in pat regurgiteaza, asa e de agitata. O mai linistesc uneori cu suzeta, dar nu tot timpul. E adevarat ca de la suzeta poate sa refuze sanul? Asa mi-a zis Dr Baciu, ca se considera diversificare, dar cand e agitata imi e de ajutor...Si tot el mi-a zis sa nu consum lapte si derivate din lapte deloc.
Am multe poze cu Eleni, dar tot nu vad cum pot sa atasez.
O intalnire in gradina botanica mi-ar surade si mie, e tare frumos acolo. Poate nu se schimba nici vremea, desi astia anunta ca se strica.
Eu nu mai stiu nimic de Alina, voi ati mai vorbit cu ea?
Almy, la multi ani pentru Eleni! Cat despre suzeta, daca se mai linisteste cu ea, poti sa io dai si tu, din cand in cand.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lauraspeedy spune:
Buna seara fetelor!
Cookie, de cand a venit soacra mea la mine nu prea mai dau pe acasa. Ma plimb prin magazine, casc ochii si gura peste tot si fac cumparaturi cat pentru sapte luni (in timpul asta eu nu am prea iesit din casa decat la plimbare cu carutul si cu fii-mea pt. ca nu am avut cu cine sa o las).Plec de dimineata si ma intorc seara, nici mancare nu-mi mai trebuie: daca mi-ar fi spus cineva cat de nauca si am sa ajung, nu l-as fi crezut.
Sabinuta ta e o scumpete (pupa-i din partea mea nasucul ala dulce) si cu cat creste cu atat mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult cu tine.
Fii-mea face bine merci deocamdata. I-au iesit doi dinti unul dupa altul exact cand a implinit sapte luni. Se mai trezeste uneori noaptea si plange din cauza dintilor.Offf, am terminat-o cu colicile si am inceput-o cu dintii.
Fetelor, copilasii vostri au avut cumva hemangioame? Daca da, cum ati scapat de ele? Fii-mea are unul mic pe obraz si nu stiu unde sa ma duc sa o tratez.
Almy, fii-mea s-a trezit in fiecare zi, timp de sapte luni, pe la ora patru si jumatate - cinci dimineata si nici ca mai vroia sa doarma pana la ora doisprezece ziua, cand nanea cam o jumatate de ora. Vad ca de vreo saptamana se trezeste pe la opt dimineata, iar eu sunt suuuper fericita pentru cele trei ore de somn in plus.
Gata, va acesc dulce (nu se stie cand mai am timp sa va scriu asa mult),
lauraspeedy
http://community.webshots.com/user/lauraspeedy
LauraFlo spune:
Neata ! Sorry dar Daria e asa de fericita ca sunt acasa ca nu ma lasa sa fac nimic. Vrea doar sa ma joc cu ea ! Recuperez cand doarme ! By !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Salutare, fetelor!
Oau, am ajuns la capitolul 11!
Laura, cred ca ai o multime de treaba! Enjoy!
Lauraspeedy, te inteleg perfect cu iesitul afara...asa am fost si eu o perioada, si chiar nu mai aveam chef sa ies in lume...da' si cand am iesit! parca eram scapata de la puscarie , totul imi parea nou...
Eu macar am noroc, ma ajuta mult mama, am posibilitatea sa ies si sa ma aerisesc...
Almy, sa-ti traiasca galusca si s-o vezi mare!
Poate pe la anul o sa ne intalnim cu bebei mari si mici(sa vezi atunci ce chiraiala!) sa facem o gasca strong!
Sa stii ca dr. Baciu si mie mi-a spus sa nu mananc lapte si derivate, dar eu nu prea l-am ascultat, astea sunt lucrurile care-mi plac mie mai mult si mai mult Dac-as fi renuntat la ele, nu-mi prea ramanea altceva de papat...dar fiecare mamaica stie ce-i bine pentru puiut...observi in timp ce-i face bine si ce nu. Stiu ca el are o teorie in legatura cu laptele si derivatele, cum ca ar dezvolta pe mai tarziu la copil alergii...o fi avand dreptate(specialitatea lui este gastroenterologia)...nu stiu.
In legatura cu suzeta, parerile sunt impartite:unii spun ca e OK, altii o resping total. Daca totusi o accepta si se linisteste cu ea, de ce nu?
Sabina mea a vrut suzeta de...vreo 4-5 ori cand era mica-mica si de atunci se zborsea la ea de ziceai ca acum , asa ca am acasa o colectie draguta de suzete de silicon, de cauciuc, colorate...care mai de care... Cred ca o sa le scot la licitatie
la fete si sa aveti o zi buna!
cookie spune:
Lauraspeedy, am uitat: fata mea are si ea un hemangiom pe spate, deasupra feselor si zic eu ca s-a mai estompat putin.
Cred ca mai dispar cu timpul, altceva nu stiu ce sa-ti zic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
neata!
mai fetelor la mine e regula cand vreau sa postez un mesaj sa se trezeasca cupilu...sa vedem si acuma.
Asa veste mare este ca : DENISA MERGE si inca fff bine. Ea facea pasi si patrula jumate de sufragerie de mult dar acuma deja nu se mai opreste. Si toate astea s-au intamplat exact cand a implinit un anisor.
de bine ce am vrut sa ma laud doar cu vesti bune am si una proasta: dimineata mi-a picat din pat exact in nas si si-a zdrelit nasul de traversele care le aveam pe jos si binenteles ca eu eram cu ea
cam astea sunt vestile , vad ca nu se aude nimik de la ea din camera ma duc sa vad care e treaba si pe la bebelusi.
Va pup pe toate .
Deny..si altii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Laura si eu am uitat, am o amica cu o fetitza nascuta odata cu fiimea cu hemangiom pe fata sub nasuc si unul pe mana. Din cate stiu se ducea la o clinica pe aici prin galasi si facea cateva minute cu laserul. Am vazut si eu ca cea de la manutza se estomapse.Nu mai m-am intalnit de cateva luni cu ea ca sa zic si ceva mai nou.(daca i-a treut de tot sau nu)
Deny..si altii
lauraspeedy spune:
Salutare!
Elena, daca te intalnesti cu amica ta, te rog intreab-o de adresa clinicii cu laser. Am fost si la spitalul de copii cu fii-mea si mi-au recomandat sa o operez. Dar nu vreau sa ramana cu semne pe fata. Deocamdata astept poate se mai estompeaza.
Va dulce,
lauraspeedy
LauraFlo spune:
Cookie stiai tu ce ma asteapta , nu ? Dar ce bine e acasa cu bebela ( din cand in cand )
Elle felicitari pentru reusitele bebelusei tale , LA MULTI ANI, DENISA ! Sa fii sanatoasa , fericita si sa ai in viata numai bucurii si impliniri !
Laura , si Daria are ceva de genul asta pe ceafa, dar s-a estompat puternic .Abia se mai vede.
Hana, vrem pozici !Ai avut spor la invatat ?
Almy, mamica fericita ce esti ! Copila ta a implinit o luna ! Sunteti mari ! ELENI, tu sa fii cumintica, sa n-o chinui pe mami prea tare si ea va avea grija sa ai cea mai frumoasa copilarie . Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Azi a-ti fost fost ocupate fetelor? Cine vorbeste? Eu abia acum am gasit o clipa de liniste ca sa intru pe aici.Si tot cu Vlad in brate.
Laura,trebuie sa am spor.M-am obisnuit sa invat si o ora.Ma mobilizez usor.
Felicitari Denisei pentru primul anisor si pentru marea realizare:primii pasi! Ele,trebuie sa ai grija de acum,sa inlaturi tot ce ar putea sa traga,sa puna manutele.Sunt tare draguti acum,merg ca niste robotei,dar nu sunt prea stabili si se agata de orice.Dar cred ca deja te-ai pregatit pentru etapa asta.
Almy,sa-ti traiasca puiutul!Asteptam poze!
Pozele mele inca nu au fost descarcate,din motive tehnice.Tot sper sa se rezolve.