La noi la Galati sa veniti ! (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Liliac, ce facusi maica ???? Lasa, data viitoare stabilesti tu locatia !
Vilma bine spui ! Discutii elevate ......pe teme ...deocheate .
Cookie faci cafeaua ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Azi fac eu cafeaua.Am venit acasa acum doua zile dar n-am avut timp deloc sa trec pe aici,nu ca acum as avea...dar pentru o cafea mica se gaseste.
Multe peripetii cu Vlad dar va povestesc mai tarziu.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata!
Nu chiulesc, dar m-am trezit mai tarziu...

Liliac, ce rau imi pare ca nu ne-am gasit!
Data viitoare faci tu onorurile

Poate ma lasa copila sa pun pozele de la cafenea.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Iaca poze de la gaseala aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Am vazut pozele, sunt foarte frumoase.... Mai stiti ce-ati baut? Eu am avut Bugs Bunny si era galben la inceput, iar dupa ce-l amestecai, se inverzea. De ciuda..:))

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Neatza fetili1
Am vazut si eu pozele.Dar ....cam putzine!!!
Vilma...mai da' ce par lung ai!!Nu stiu de ce,dar parca eu imi aduc aminte de tine din liceu cu parul usor ondulat!!Sau ma insel eu????Cre ca m-am rablagit detot!

Eu am mai avut inca o noapte de teroare..iara a tusit Stefan...Aseara la ora 17,30 m-am dus la medic cu el...i- dat niste siropele.Si antibiotic.Tuseste ce nu am vazut...Si m-a plans toata seara.Simt ca nu mai rezist deloc!

Mai...cu alte ocazii va urezsa va intalnitzi cat mai multe !Si sa va distrati bine!Eu..siincer...fara sotzul meu nu prea ma distrez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata
frumoase poze, frumoase voi....
noi tot mucosi suntem, ne inecam si tusim si ne enervam...... bine ca nu facem temperatura, cica avem guturai.
Cookie abia astept sa ne vedem .....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Alina, deja a racit mititelul ? Imi inchipui ce chin. sa-i treaca repede. Eu ii puneam ser fiziologic in nas, cred ca pt picaturi este prea mic ( nu-mi mai aduc aminte de la Daria ) iar serul il poti pune mai des decat picaturile. La noi ajuta si acum chiar, Wick si nu mai stiu cum , o chestie mentolata care se de pe piele( gat piept chiar si nasuc si frunte)
Corina, Stefan iar e bolnavior ? L-ai vaccinat antigripal ? Sper sa-i treaca repede !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Chestia mentolata se numeste VAPORUB...ii dau si eu lui Stefan pe piept.Nu e cine stie ce eficienta si costa o gramada de bani...

Da...Stefan e iarasi bolnavior..NU e gripa..si din cauza aerului rece tuseste.Fara febra..fara muci..decat tuse ..la greu..Am luat acum un preparat naturist de la farmacie COUGHEND -e indian.Sa vedem ce eficient o fi!!!!

Mergi la inceput

Nu stiu daca asa se cheama , stiu doar ca e facuta de wick. E adevarat costa ceva dar eu o am deja de un an si mai este ceva in cutie. la noi functioneaza bine .

Mergi la inceput