La noi la Galati sa veniti ! (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hai spuneti , ne intalnim ? Le sun eu pe Vilma si Eliza ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura, eu cred c-am s-ajung, macar oleaca
Acum plec la sala, o sa vin direct acolo.

Mergi la inceput

Super, Cookie! Deci s-a hotarat ! Ne intalnim la cafeneaua din Tiglina la ora 5 ! Le sun pe fete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vin si io, dar intarzii un pic din motive de serviciu...

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Le-am sunat pe Vilma si Eliza. Vine si Liliac !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetele chiar azi e intalneala??? cand a plecat mama??? si tre sa vina si tamplarul offff
Avem si noi cateva poze noi de la motz AICI

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Ele, am vazut piticu mergaret ! Roade bine la cablul ala nu ?
Imi place canapeaua ta ! fa niste poze s-o vad mai bine ! Poate ajungi la intalnire totusi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!
Ce pot sa fac???
Sa va urez distractie placuta!Eu lucrez pana la 17.00.Inafara de asta ma duc cu cel mik la medic,pt ca ...e cam "tushit"
Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Dragele mele, ce bine v-o fi voua, si sper ca v-ati intalnit!! La ora asta trebuia sa fiu cu voi, numai ca am ajuns in Tiglina, m-am rasucit de cateva ori pe langa Andrada si n-am vazut nici o cafenea!!! Am zis initial ca o fi vreo chestie noua! Nimic!!!
Asa ca am intrat la cofetarie la Trandafirul m-am uitat de jur imprejur, era o semiobscuritate acolo si n-am vazut nimic, doar vreo cateva cupluri si o masa cu cateva adolescente!
Asa ca, am ajuns acasa, l-am batut la cap pe-al meu sotz ca nu-s in stare sa va gasesc, si am venit repede sa scriu, ca sa stiti macar ce mi s-a intamplat.
De maine sunt in concediu, mai am vreo 7 zile restanta, asa ca o sa trec sa va citesc doar. Daca faceti poze, va rog sa dati un link!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Motzuri, botezuri, mai, ce de evenimente! Ele, am vazut pozele, prevad ca Denisa o sa fie o fetita tare zgaibarata, are niste ochisori zglobii si plini de viata! O sa scoata untul din voi....
Intalnirea a avut loc, si fiind intr-o cafenea cu pretentii artistice (are galerii de tablouri si alte opere), am fost inspirate in discutii elevate despre soareci, gandaci, lilieci (Liliana, ce sa-ti fac, erai la 2 pasi de noi...) si alte opere de arta ale naturii.
:))
Hai ca nu-i bai, data viitoare poate ne dam si noiste numere de telefon, asa, in caz de ceva.
Va urez o seara placuta.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput