Copilasi de oct-noi-dec 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Paula, daaa.. sigur ca am vazut pozele... super imaginile din parc.. mai mai.. dar nasica ce mult o iubeste pe Alexa!!

Noi suntem bine, cand in butoiul cu melancolie, cand aiuristica cu okii pe pereti... ce-o fi: baiat sau fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, iubitele
Da. Fuseram si la cresit de bombonele. Luca foarte incantat. Se uita cu jind in vasul lui cand ii mai cadea cate o bombonica si zicea "mesi", adica merci. Copil educat, mai.
Cel mai dulce baietel a fost al meu. Moamaaaaaa, ce modesta is!!! Dar ce sa va spun ce frumusele erau fetitele!!! Costumase de zane, printese, vrajitoare, papusele (alea mi s-au parut cele mai dulci). Credeti-ma ca imi cam fugeau ochii la ele. Baieteii erau imbracati in batman-i, spiderman-i, schelete, ceva mai uratel. Asa mai dulce ca bobocelul meu nu am mai vazut. Poate la piticeii aia de inca nu mergeau in picioruse.
Oricum a fost o expozitie super de costume.
Ah, la inceput lui Luca i-a fost frica. A mers timp de o ora numai tinut de mana mea. El care nu suporta sa-l tinem de mana. Merge pe unde vrea el si cum vrea el.
Vineri ma duc la doftoreasa si am emotii ca trebuie sa fac triplu test si nu o sa ma linistesc pana nu am rezultatul.
Burtica a inceput sa mi se vada, puiul ar trebui sa vina pe 20 aprilie. Ca pe 26 e ziua mea, sper sa nu-mi faca vreao surpriza sa vina mai tarziu. Cu toate ca la noi, fiind altitudinea ridicata, cica mamicile ar naste mai repede si s-ar face baietei pe aici. Om vedea. Da' parca as vrea si eu o fetita sa o imbrac ca Isabel.
Fetelor, azi dupa 5 luni de cand au venit ai mei, i-am schimbat lui Luca scutecul. V-am zis ca nu prea m-am plans de greturi, darcand a fost vorba de miros de kk, era dezastru pentru mine. Asa ca azi ramasei singurica si a trebuit sa-l schimb pe Luca. Sa ma fi vazut cu un fular legat la nas si pus un pic de parfum pe el ca sa nu simt mirosul de kk. Eram buna de filmat. Dar am reusit sa termin fara vreo chestie urata.
Ah, ce vroiam sa va intreb. Puiutii vostri transpira? Lui Luca ii transpira pacul si ma obsedeaza treaba asta. Cautai pe forum dar nu prea merge cautarea asa ca o luai pagina cu pagina si pe la vreo 52 ma cam plictisii de cautat.
Oricum se face timpul sa mergem la pediatru pentru vaccinul de doi anisori.
Elena, ce mai faci? Sunteti gata de plecare?
Va pup dulce,
Ciuf si Luca
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Oameni buni....sunt disperata. Cred ca s-a facut saptamana de cand dorm doar 3 ore pe noapte.
Ma gandesc sa mergg la un medic.
Si in noaptea asta......am adormit si in vreo 3 ore eram in pat cu ochii pe tavan.
Serios....ati mai auzit asa ceva ? Oi avea ceva ?
De obosita....sunt, ca tot singura le fac pe toate. Din punctul asta de vedere nu s-a schimbat nimic.
Stresata...nu sunt, ca n-am de ce.
Ce oi avea ?Valeria ce cadou de ziua ta !!!!!
Si eu am avut probleme cu mirosurile in timpul sarcinii. Dar cel mai rau era cu parfumul. Mi se facea greata cand simteam vreunul.
Si se pare ca am ramas asa, acum cand imi dau vreo 5 min am senzatia de greata.
E super dulce ratusca.
Paula am vazut si pozele voastre. Sunteti doua frumoase.
Sa ne zici cum e cu raceala. Sanatate multa.Ieri a fost ziua mea si au venit niste prieteni la noi. Cum toti prietenii nostrii au copii...a iesit ditamai petrecere de pustiulici.
Au dansat cateva ore, s-au manjit cu inghetata, s-au mai si ciufulit nitel.....
Isabel danseaza bluzuri cu 'ubitu. Ea il tine de gat si el de talie si dai cu lalalala si se rotesc....am lesinat de ras.
A fost tare haios.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, ca sa fac si io haz de necaz, io zic ca acu e momentul sa te apuci de bb 2 , daca tot nu ai somn ... nici nu ai sa simti nici o schimbare in ritmul de noapte, cu un nou copilash. Glumesc ... nu da cu rosii.
Ca remedii: o plimbare de jumate de ora - o ora seara, apoi acasa si o baie cu ceva ulei de levantica, aerisit bine camera si in pat. Si apoi ... numara oile . Cred ca e important ca si la copii ... sa iti faci un ritual, adica sa te pui in pat la o anumita ora, indiferent ca ti-e somn sau nu ... de adormit tot adormi la un moment dat ... Si daca nu merge si nu merge, mai asteapta un pic si mergi la un medic sa iti dea o reteta de somnifere usoare. Io aici tot vad reclama la unul care se cheama Lunesta, cica nu da dependenta si e de generatie super noua si ff eficient.
As vrea io sa am dileme din astea, la noi e pe dos, imi pica ochii in gura seara de nu ma adun, in majoritate cazurilor, ma culca Matei pe mine , io ma scol dupa jumate de ora si vad ca a adormit si copilul .

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alexandra, hai sa-ti spun ce remedii naturiste sau foarte usoare am gasit eu (aici, pe forum), cand am avut, mai demult, aceeasi problema. Acuma, nu stiu ce gasesti la voi, sau sub ce denumire, dar ti le scriu.
- Passiflora
- Calmosedin
- Sedatif PC (homeopat)
- Extraveral (discutabil?!)

Pana la urma eu am luat Remotiv, niste capsule cu extract de sunatoare, 100% natural, dar care m-au ajutat foarte bine.
Asadar, daca gasesti, ia orice medicament naturist care e facut din sunatoare (Hipericum perforatum e numele latinesc), pentru ca e foarte buina planta asta la genul asta de probleme. Plus ca fiind natural, nu strica pe nici o alta parte, ca si medicamentele alopate.

Multa sananate si.... somn usor!
Pupici printesei frumoase Isabel!

P.S. Vorba lui Carmen, eu de cand am inceput munca sunt in extrema cealalta, adica ma culca Markus pe mine!

la toata lumea!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Se poate ca sa nu mai scriu???? Nu pot sa scriu pe anumite pagini ca am alte litere in loc de cele normale? Voi ati patit asa ceva?
La multi ani!

Paulacu Paul sau David???? 30+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Alexandra, la multi ani pentru ziua ta, chiar daca vine urarea cu intarziere. Pai daca tu taci malc si nu ne zici nimic!
Nu stiu ce sa zic la faza cu somnul... Incearca remediile alea clasice: plimbare inainte de nani, un pahar cu lapte caldutz, evita calculatorul si televizorul inainte de nani, evita o masa satioasa seara. Poate merge asha.

Paula, e mortala Alexandra pictata pe fata! Ce a zis dr? Sau n-ati ajuns inca la el?

Ven, si eu am fost la fel cand am inceput serviciul. Ma culca Luk pe mine. Da' acum mi-am revenit, ma culc iar tarziu, pe la 11 jumate. O data pe saptamana insa cad lata de la 8 jumate seara pana la 8 dimineata si-mi revin.

Ciuf, cred ca erai dementiala cu fularul pe fata la schimbat de pampershi. Nu iti mai face griji cu triplul test, ai sa vezi ca o sa fie bine. Fruntea sus!

Noi am dormit prost, fi-miu a avut insomnii. Cred ca a visat urat si nu a mai putut sa adoarma. Ne-a frecat de ne-a zapacit. io am plecat de langa ei din pat, ca-mi luasem suficiente suturi. Tac-su e mai imun la suturi, asa ca a dormit bustean lanaga un copil nervos.

Pupam si o zi frumoasa!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Alexandra la multi ani! Nu stiu ce sfat sa-ti dau cu somnul ca nu am suferit niciodata de asa ceva Vacanta frumoasa la Viena!O multime de pui sarbatoriti! La multi ani in cor si din toata inima pt toti copilasii de 2 ani anisori!La noi mai nimic nou, doar ca am din ce in ce mai putin timp, abia apuc sa bag cite un ochi pe DC si pina sa ajung la capatul paginei unde-s bebelusii nostri tre sa fie nevoie de mine pe undeva:))O sa mergem si noi in vacanta in Spania si de ziua lui Aldito ar fi minunat sa fim in Paris la Disneyland. Sa vedem daca putem pleca atit de repede.Va pupam Merg la vizionat poze cu petrecaretzi si pui costumati si pictatiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumesc frumos pentru urari, am inceput ultimul an cu 2 in fata
Anul viitor o sa facem o petrecere mare cu toti prietenii si tot familionul. Am hotarat !Mai, nu radeti ca e rau. Eu de adormit....hai ca adorm. Da' ma trezesc pe la 2...3 dimineata fresh si cu chef de trezire. Si nu ma mai ia somnul pana sara tarziu. Iar in timpul zilei nu ma simt deloc obosita.
E chiar nasolica.
Ideea cu bb 2 n-ar fi chiar rea ...s-ar putea sa aveti dreptate
Pana una alta o sa imi cumpar ceva pt dormit.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetelor!

Sunt suparata!
Luni a fost Raducu la gradi, a fost controlat de pediatra de acolo -f. buna, si mi-au zis ca nu mai are rosu in gat, nimic la plamani, deci ca este OK. Marti seara am mers la medicul pediatru de care apartinem pentru examinarea de 2 ani, un medic f. bun de altfel si mi-a zis ca are inceput de pneumonie. El mai tusea noaptea dar nu "haraia" , temperatura n-a facut. Explicatia care mi s-a dat de medicul de la policlinica e ca a dezvoltat o imunitate care nu "lasa" sa se vada ca ar fi bonav. Pediatra de la gradinita mi-a spus ca aceasta imunitate o pot dezvolta si copii dar ca cei mai mari, ca el e prea mic. Oricum m-a sfatuit sa facem o radiografie la plamani, sa vedem exact despre ce e vorba si alte analize. Sotzul meu zice sa nu mai chinuim copilu' ca sa stea in casa, sa nu-l mai scoatem, sa-l trambalam pe la spital, sa urmeze tratamentul si apoi mai vedem. Pe mine m-a enervat reactia lui pentru ca a-si vrea sa vad exact cum stau lucrurile. Daca aceasta imunitate va fi cu caracter mai indelungat, eu zic ca n-are nimic si el e cobza!
Voi a-ti mai auzit de asa ceva?
Tratamentul dat a fost: Augmentin - suspensie, Salbutamol - sirop si Nurofen - sirop.
Mi-a mai zis ca sa-i mai dau si Vigantol + Ca Farco ca se dezvolta rapid si alimentatia nu face fata la necesarul de calciu.

Cam asta e!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput