Copilasi de oct-noi-dec 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
adameasca spune:
Paula, ai incercat oscillococcinum? vit. C? d-astea naturiste... sau poate un exudat daca are roshu in gat, sa vedeti exact ce trebuie...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
boeru spune:
Buna fetele!
Am pus poze noi (de la ziua lui Raducu de la gradi), maine pun si de la petrecerea de acasa, sa vedeti ce-a iesit ca in loc de 8 invitati am avut 20. Nici nu mai aveam loc in casa!. Dar a fost suuper, copilu' a fost cuminte, toata seara s-a jucat cu inca 2 copii (mai mari) cu un sac de lego -nou, ca mai avem unul dar cu de-alea mari., si cu o masinuta cu telecomanda. L-am pierdut de musteriu. Insa cand a vazut tortul (pana atunci ma tot intreba "totu, totu?") a fost cel mai fericit. Cred ca a trebuit sa aprindem lumanarea de cateva ori ca tot vroia sa sufle. De mancat n-a mancat tort, decat 1 lingurita - doua in clusiv din cel de la gradi (nu-i plac dulciurile!?)si nici nu il fortez.
In rest am benchetuit pana la 2 noaptea, cand s-a terminat si mancare si bautura.
Duminica am fost in refacere.
Paula imi pare rau de bubulinutza ta, nici lui Raducu nu i-a trecut in totalitate - inca mai tuseste putin dar mi-a zis dr. ca este ok, nu mai are rosu-n gat, n-are nimic la plamani, asa ca l-am lasat la gradi! S-ar putea sa aiba leg. si cu vaccinul antigripal(?!)
LA MULTI ANI FREYA, BRIAN, VIVIANA!
petrecere frumoasa!

PS: Sa-mi ziceti ce parere aveti de Peter Pan-ul meu!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
adriana spune:
Super pozele boeru!
Am vazut-o si pe Paula, cu printesa ei.. putin speriata 
Foarte frumos si costumasul.. Peter Pan, de unde l-ai luat
?
Si gradi e si mai frumoasa, mi-au placut desenele de pe pereti... unde e, poti sa ne spui? Si de cand merge Raducu la gradi? Il primesc asa mic?
La Multi ANi Raducu si toti ceilalti copii care au acum aniversarea, ahh sunt asa multi, pentru toti de la mine un
urias
boeru spune:
Adriana, gradi se numeste Little One - www.gradinitalittleone.ro si mie imi place la nebunie! Raducu merge acolo de vreo 2 luni si ceva si ii place taaare mult!
Costumul l-am luat de pe www.costumedecarnaval.ro si a costat 500 de mii.
Multumim de aprecieri!
Alexa a Paulei a fost speriata putin la inceput, dar dup-aia i-a trecut si a stat si la pictat!
O dulceata de fetitza!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
paula2003 spune:
Am si eu poze de la Raducu "La Raducu" si 29.10.2005 din parc si de la ziua bunicii.
Nu am iesit asa de bine, Alexa tipa si nu-i placea din cauza zgomotului, nou...si am fost in curte mai mult. Le vedeti acolo mai bine...
I-am dat o data pe saptaman ca imunitate "oscillococcinum" timp de 4 saptamani si laptisor de matca, in rest antibiotice . Azi termin la 22 uldima doza si nu i-a trecut, ce ma fac????(antibioticul)
Daca as fi stiut nu mai incepeam si alte proceduri...si cu vremea asta... si masina abia in w-k o repar ca sa am si caldura, mai multe are dar sper sa ma tina pana la sfarsit de sapt..
Paula
cu Paul sau David???? 30+
siAlexandra 
super mami spune:
Florina am vazut si noi pozele. Ce baiat dulcel aveti !!!!
Yami yami si tortul ala maarrreeeeeee.....yami.
E un baietel frumos foc, iar in costumasul ala era super haios.
Ileana ca tot ziceai ca nu sti ce sa faci pe peretii lui Luca...ai modele in pozele Florinei. Doar pictorul mai lipseste. ![]()
Valeria si eu imi amintesc costumasul, anul asta chiar o sa se distreze. ce face burticul, cand ai termenul, cand aflam ce e ?
Hm, te-am mai intrebat, da' parca nu mi-ai raspuns !! Raspunde !!!![]()
Paula multa sanatate puiutului. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, mi se pare totusi ca dureaza de prea mult timp.
Mara...frumos foc ca intotdeauna. Mai treci pe aici sa ne mai povestesti.
Daca nu sunt indiscreta....ce-i cu dovlecii aia pe acolo ????
LA MULTI ANI SARBATORITILOR,sa creasca mari si sanatosi si sa va faca multi nepoti !
Fetelor am o intrebarica si as vrea niste pareri, pliz. Nu pot sa mai dorm, ma culc la 4 dimineata (si atunci fara sa-mi fie somn) si ma trezesc pe la 7.30 de nebuna singura cand Isabl doarme bustean.
Si o tin asa de cateva zile. N-am mai baut cafea si cola de vreo 3 zile....
Ce o fi asta, ati mai auzit asa ceva.....ca nu mi se pare in regula.In rest toate bune, se pare ca o sa facem o calatorie pana la Viena peste vreo saptamana. Tati merge cu ceva (da nu multa) treaba si noi insotitoare. ![]()
O sa stam vreo 10 zile intr-un hotel super super lindo. Abia astept.
Sper sa nu dardaim de frig pe acolo.Va pup acum ca m-a pictat monstrulica din cap pana in picioare cu un pix rosu....sunt o opera de arta ambulanta ..... si cauta cariocile acum....fug.
Alexandra si Isabelita Isabel
paula2003 spune:
Poate nu obosesti destul sau esti stresata.... Culca-te cat mai tarziu si poate..se produce o minune.
Paula
siAlexandra 
ioanailincam spune:
Bune, fetelor! Sunt o mamica de mai-iunie 2005 si incepand cu 1 ian 2006 trebuie sa ma intorc la munca. Fac apel la voi pentru a gasi o bona, in cazul in care vreuna dintre voi i-ar da drumul bonei personale pe motiv de ex. ca da copilul la gradinita.
Adresa mea de mail este: imardare@yahoo.com
Va multumesc.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
alinkav spune:
LA MULTI TUTUROR COPILASILOR, CARE AU IMPLINIT ZILELE ASTEA 2 ANISORI!!!!
Sa fiti sanatosi, frumosi, sa fiti fereciti si plini de viata!!!
Si nu in ultimul rand pentru toate mamicile lor, care s-au straduit sa aduca pe lume asa scumpi si dulci copilasi!!!!!
Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
paula2003 spune:
Eu am apelat la o agentie de specialitate si de o luna tot cauta....dar sper sa am noroc si sa gasesc pana la urma. Am mai dat si zvon in parc ce caut si cum...si speram.
Acum am ajuns si Alexa e tot racita si maine mergem la control sa vedem ce sa facem cu raceala asta...
Ati vazut pozele cu ea pictata???
Va pupic si mai revin, am mai vrut sa spun ceva dar am uitat..
Paula
siAlexandra