Copilasi martie-aprilie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

ca de obicei sunt putin in urma.
in primul rand la multi ani pt sotul tau andreea. sa fiti sanatoti cu totii
Laura cati mai multi ani fericiti de casnicie. si multa intelegere. Vazut pozele, pupici la fetitz tunsulic.
la multi ani celor care poarta numele Dumitru (parca nu era nimeni in specila pe aici, sper ca nu am gresit)
multumesc fetelor pt aprecieri. nu cred ca se poate face un clasamet fiecare copil face alte chestii, depinde de fiecare in parte.
acum m-am obisnuit cu literele lui si nu mi se mai pare ceva deosebit. mai ales ca am vazut ca mai sunt si altii cu incliantia asta. probabil ca are f buna memorie vizuala.
simo felicitari pentru vorbareti. probabil ca invata f mult si unul de la altul. mai de mult citisem ca gemenii vb mai greu ca comunica intre ei printr0un limbaj numai de ei inteles si uite ca este pe dos.
clau felicitari pt Raul. de fapt pupici la toti copii ca sunt toti destepti si frumosi.
miky ca de obicei spontana si curajoasa.
gabi poate ne intalnim si noi intr-o zi
oana sper ca alexa este mai bine

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

laura condoleantze bonei. si pupici terminatoarei

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

POZE

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Claudelu:felicitari pentru numaratul lui Raul, cred ca e primul geniu de pe aici.

Mickyyy:esti de invidiat cu pofta ta de viata.Frumoase foc printesele.

Ela76:am ramas "masca"la progresele Cristinei. Nu e numai dansatoare e si foarte desteapta. Pot sa spun ca este al doilea geniu dintre copilashi nostri.

LauraFlo:sa stii ca ai copil cuminte...Esti o fericita.

SimoV:si eu adorm cateodata odata cu Robert, si nu apuc sa ma schimb, sa ma spal.La tine este de inteles cu doi...

Oana:sanatate lui Alex

Mai fetelor la mine nu prea sunt progrese de nici un fel:nu facem la olita nici la WC, uneori ne mai sculam si mancam si noaptea, nu numara, nu deseneaza ci doar mazgaleste pe hartie si uneori pe pereti, si ce e mai grav nu vrea sa vorbeasca:spune doar gaaa care inseamna gata: ate(lapte), gooo(gol), apa(apa); ba-ba(bau-bau), dar mama nu vrea sa zica deloc, deloc, ce sa ma mai astept eu la alte progrese ca cele ale copilasilor vostrii?
Are in continuare energie maxima,iar acum mai nou se culca pe la 1 noaptea si se scoala pe la 5 dimineata cand direct vrea sa facem ture prin casa.Se culca mai tarziu cand eu sunt plecata la servici, iar cand apar de la servici, ma ia de proaspata.
Crizele de isterie cand nu-i faci pe plac nu s-au rarit deloc, acum mai nou urla, daca nu-i fac pe plac, si incepe sa-si dea cu palmele in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Salut,
Mi-am mai bagat si eu un pic nasul pe aici si am vazut cat de destepti sunt copilasii vostri dar nici al meu nu se lasa.
Sotul meu este pasionat de sah iar Stefanel cunoaste aproape toate piesele de sah, daca ii ceri sa-ti arate o anumita piesa din cutia de sah ti-o arata, dar sa stiti ca nu vorbeste, insa stie tot si se face inteles prin semne, are doar cateva silabe pe care le pronunta. Pe mine de exemplu ma striga AAAAAA, iar pe tati UUUUIU.
Ii plac foarte mult jucariile acelea care se imbina si poti condtruii ceva cu ele, are un talent foarte mare la construit turnulete de toate genurile si culorile.
Seara eu si sotul meu avem program de gimnastica si el ne imita face flotari, genoflexiuni etc. nu le face corect dar le face si este foarte incantat.
Nu-i place sa se uite la televizor si daca vede ca noi ne uitam si nu-l mai bagam in seama se duce la televizor il inchide de la buton si dupa ceea fuge razand ca si cand spune, "n-a ca v-am facut-o ....jucati-va cu mine si mai lasati televizorul.
Este un copil vesel, jucaus, ii plac copii si locurile cu multi copii.
Sa va spun ce a facut aseara: avea un biscuit in mana i-a cazut si l-a strivit pe covor i-ar eu l-am certat si i-am spus ca a facut mizerie, dar ce credeti ca i-a trecut prin cap... a bagat toate frimiturile cu mana, sub canapea si dupa aceea mi-a aratat ca a facut curat si ca nu mai este mizerie!?!
M-am mirat de ce poate sa-i treaca prin cap.
As avea atat de multe sa va spun dar nu mai pot asa ca va pup, va doresc numai bine voua si bebici-lor vostri, sa fie sanatosi si destepti.

Poze cu Stefanel Nazdravanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Eu's rupta de oboseala.....azi-noapte daria n-a vrut sa doarma, si desi n-a facut scandal, atata s-a mai foit ca m-a tinut juma de noapte treaza.
Plus ca-n ultimele 5 zile am facut aproape 1000km, sambata bucuresti-predeal, duminica predeal-bucuresti, luni am fost la pitesti, marti cica m-am odihnit si-am bucatarit iar aseara iarasi a trebuit sa mergem la tara ca mai trebuiau cumparate niste chestii la casa si mama n-avea bani.
Intreba cineva cum am rezolvat cu instalatorul, am gasit chiar acolo in sat un meserias care se pricepe la mult mai multe decat instalatii, si care a luat toata lucrarea singur. Iar costurile sunt la mai putin de jumate fata de ce gasisem aici in bucuresti. Intr-adevar, sunt scumpi instalatorii, dar nici chiar atat de scumpi pe cat voia sotul bonei!

Hai ca tre sa dau un restart....mai continui dupa!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Salutare si de la mine.

Claudelu - felicitari pt micutul geniu.
Mickyy - subscriu la parerea generala - ai doua minuni mici, frumoase foc.
Ruprich - nici la noi nu prea sunt, progrese...daca asta te consoleaza cu ceva. Nici al meu nu vrea sa faca la olita, nu vorbeste mai mult de 6-7 cuvinte (dar spune fff frumos mama si tata). Nu deseneaza, ci doar mazgaleste un pic, nu numara, in schimb ii place sa "citim" de pe carti sau reviste si recunoaste toate obiectele (nu numai animale, ci orice chiar de pe pliantele de la Cora sau Carrefour). Nu stie fiecare litera, ci doar are notiunea de "literele" cand le vede pe hartie . La noi crizele de isterie au fost la fel, dar acum pare ca au mai scazut in intensitate.. (sper sa nu ma inshel).
Cu somnul stam un pic mai bine. inca nu l-am mutat in camera lui, ca n-am reusit s-o amenajam; fiind tot cu noi in camera sta si se uita la TV si abia dupa 11 si... cand si noi picam de somn cedeaza si el si se culca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

'Neata si la noi chiar daca e putin cam tarziu! Ieri am fost la un Dumitru care si-a serbat si anii,Vlad a dormit la buni si a fost adus acasa pe la 6 dimineata aproape adormit acasa,asa ca azi am avut motiv sa stam pana mai tarziu in pat.
Laura,si noi am cautat fotoliu pat dar pana la urma am gasit un super pat exact pentru varsta lor,cu saltea,cu un suport care se ataseaza la pat ca sa nu cada in somn,si trei perne care se pun la perete ca sa nu stea cu spatele langa perete.Am fost f.ferciti ca l-am gasit,fotoliile erau scumpe si mi s-au parut si incomode.
Da,si eu dupa ce citesc pe aici imi spun ca totusi Vlad e cumintel.El se joaca si singur,ne cheama si pe noi la joaca,singurele momente in care ma supar pe el sunt cand isi pierde rabdarea cand nu-i iese ceva si tipa dupa noi sa-l ajutam,chiar daca alteori ii iese din prima acel lucru.Nu trage,nu tranteste,nu se mai urca pe mobila pentru ca incercase acum ceva timp,doarme si adoarme singur,mananca f.f. bine.Mai am de lucru cu suzeta,pe care azi i-am bagat-o in otet si tot i-a placut,si cu statul pe olita,dar nu ma dau batuta.Mi-am propus ca pana la sfarsitul anului sa le rezolvam.Nu de alta dar de ziua lui plecam in Franta la nana lui si vrem sa-i aratam ce barbat avem.La masa mananca bine,musca din toate,in afara de supita,pe care inca i-o mai pasez,dar asta pentru ca gingia de jos e toata inflamata si mi-e tare mila de el.Pana si banana pe care si-o indesa in gurita acum musca din ea cate o bucatica mica si o plimba prin gurita pana se mai inmoaie.De vorbit nu stam f. bine dar nici rau,in sensul ca numeste doar ceea ce-l intereseaza pe el,face scurte propozitii,si toata ziua boscorodeste in limba lui.Ne pupa toata ziua,si uneori,cand mai doarme cu noi si se trezeste noaptea dupa ce a visat ceva urat,ne pupa si noaptea.L-a luat pe "da" in brate,la toate intrebarile care i se pun raspunde asa de frumos:da?Daca eu ii arat ceva si-i spun "nu",el imi confirma ca a inteles dand din degetel si spunand si el un lung "nuuu".
Off,mai sunt atat de multe lucruri de povestit,dar trebuie sa plec,asa ca va pup si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

ps.Sunt f.f.f frumosi puiutii vostri! Am vazut pozele.

Mergi la inceput