La France (44)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Lumy, sa stii ca ai tot dreptul de a cere de la spital dosarul medical (dupa o lege destul de recenta). Acum nu stiu cit de lizibil va fi.
Curaj !
Lili, la mine nu se intimpla nimic aici la tara. Vacile nu stiu face foc.
Mik.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laureta spune:
Fetelor care o stiti pe Andreea (AC ) mai stiti ceva de ea????
Stiu ca a avut baietelul bolnavior si de atunci nu am reusit sa iau legatura cu ea.
Pliiiiz daca stie cineva ceva sa imi spuna si mie sau daca aveti nr ei de telefon s-o sunati sa vedeti daca e bine
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marox/Marox.jpg)
Marox spune:
Spic de Grau, ce pot sa-ti spun? Bine ca s-a terminat cu bine. Daca le spuneai ca n-ai mai fost in România de cinspe ani oare tot asa s-ar fi purtat cu tine?
Cit priveste vaccinurile copiilor, m-am opus sa le faca pe cele care nu erau obligatorii. A bagat cumnata-mea groaza in mine cu vaccinul pt Hepatita B, zicea ca sint persoane (adulti) care au facut scleroza in placi din cauza asta. Pt copilasi se afirma ca nu e deloc riscant, dar cine stie? Statisticile nu sint suficient de concludente pe termen lung.
cait spune:
Is culmea francezii astia..auzi pandemie de TBC in Romania.Ar trebui sa se uite mai bine in ograda lor.Eu am ramas trasnita cand am vazut k prin scoli pe aici sunt paduchi.Baiatul unor prieteni a venit acasa cu asa ceva si am mai vazut ink un anunt la o scoala mamici cautati-va copii pt k paduchii si-au facut aparitia in scoala.Nu ma asteptam la asa ceva dar iata k se intampla.
O zi buna fetelor.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
pisik 4ever spune:
marox, am citit in ziar ca hexavacul a fost scos de pe piata.
si pe colegele mele le aud vorbind destul de des de paduchi, majoritatea au avut prin scoala cel putin o data.
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05
nadine2004 spune:
Buna!
Este a treia oara cand incep un mesaj si ma opresc pt ca bebelusa mea se trezeste. Nu stiu ce are de doarme juma de ora si se trezeste. Aproape toata ziua e vioaie.
Daca nu as fi mamica nu as fi inteles cat de greu poate sa-ti fie departe de copilul tau! Imi pare rau, Spic de grau!
Cait, sunt la moda paduchii aici!:) Cica nu-i rusine!
Mihiasiro, tipul cu parul lung este unul din nasi.De ce? De fapt, invitati nu am avut, am fost doar noi si nasii. Da, la Paris am facut botezul, iar pe parinte parca il cheama Paul; de fapt sunt doi; la noi a fost cel mai tanar. Cred ca pe cel mai in varsta il cheama Dan.
Fetelor, asa m-am speriat la botez cand a scos-o din apa,ca nuu spunea nimic si popa o tot batea pe spate si-i spunea sa tipe. Am scos eu tipatul. Cred ca s-a speriat si s-a blocat.
cait spune:
pai sa le fie rusine cu paduchii in secolul asta..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Corina/Corina.jpg)
Corina spune:
Ai dreptate Cait!mama lor de paduchiosi!!!
Vine fiica-mea azi cu hirtie de la scoala ca sint paduchi si sa avem grija,sa ii cautam si tratam in caz de!
Imi spune vecina mea ca anul trecut copiii ei au adus de citeva ori de la scoala,ca ce folos ca ea ii trata ,daca ala care a adus paduchii nu era tratat!
Eu am zis ca daca e pe asa,eu nu o mai duc o perioada ,macar pina se despaduchiaza astia!Of!!!la toata lumea,miine e sarbatoare pe la mine,deci va invit sa beti un pahar virtual(daca nu se poate altfel)!
Pupici
oana_noemi spune:
au ramas cu paduchi de pe timpul lui ludovic al tznshpelea, cand se scarpinau cu tepuse de aur in perucile pudrate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
Buna seara, buna seara !
Cred ca de mult nu ati mai auzit de mine... eu va citesc in continuare, însa nu prea mai am timp sa scriu...sau starea necesara.
Azi dimineata mi-am luat codul rutier, am facut 39 din 40 !!! In sfârsit am scapat de hopul asta, iar de luni incep orele de conduite. Incet, dar sigur ...
Si voi aveti probleme la logarea pe DC sau numai eu ?? De câte ori ma conectez, imi merge extrem de greu si am încercat de pe mai multe PC-uri.
La lucru am trecut de la 25 la 29 ore pe saptamâna si sunt mai multumita. Insa in decembrie mi se termina CDD-ul si nu stiu ce sanse am.
Cu nationalitatea nu am avut timp si chef sa ma ocup...si uite-asa trec lunile.
Asociatia noastra de la Nantes, Roumanie d'Ici merge foarte bine. Avem in total 40 de aderenti deja. O sa va povestesc mai pe larg, când o fi gata si situl.
Si mie mi-e dor de fetele care nu mai scriu si cu care am intrat cât de cât în contact. Aurelia, o sa te sun cât de curând. S-ar putea sa trec pe Free si atunci chiar ca o sa stau toata ziua pe telefon. Lu, mersi mult de informatiile date, cine stie, poate intr-o zi chiar o sa-mi reuseasca ;-) Corina, ce sarbatoare e mâine pe la tine, zi-ne si noua ! ;-) Oana Noemi, noi cred ca ne cunoastem putin, nu ? Georgiana, ai început noul job ? Cum e ? Michaela pe unde mai e? O salut oriunde ar fi.
Ce sa va mai povestesc? Azi am cumparat un frigi nou, din ala dublu cu distribuitor de gheata. Am luat unul alb, nu foarte mare si nu foarte scump, dar arata destul de bine. Sa va zic ca daca nu se baga soacra-mea in seama poate nu luam unul asa mare ?? dar cum celalalt s-a stricat acu o saptamâna si trebuia sa luam altul, soacra-mea s-a pus pe dat indicatii de genul faci cum zic eu si atâta mi-a trebuit. Oricum, îmi doream de mult, asa ca acum am avut ocazia sa-l iau.
Poate stiti voi, daca ai Free Box si nr care incepe cu 08 ..., poti suna in ro cu Telerabais sau alte numere ??
Va pup pe toate si promit sa mai scriu.
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos