Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Oana, si mie mi-a placut mult de voi (si de tine si de Robert ).
E normal ca prima aniversare sa nu insemne mare lucru pentru el, dar pentru voi, parintii... in special pentru tine, este minunata.
Eu chiar am recunoscut acum, dupa 2 aniversari ale mandrei mele, ca am si uitat de ziua mea, mi se pare de-o mie de ori mai speciala si mai emotionanta ziua ei.

Petrecere frumoasa sambata, sa faceti poze multe si sa va distrati din plin !

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

La multi ani, Robert! Felicitari, Oana pentru minunea de baietel si distractie placuta sambata!

Ileana, eu am musterii la meditatii, insa e bataie de cap cu ei si pentru 5 lei noi sedinta, nu se merita. Stie cineva cat mai e ora de pregatire? Eu oricum am cerut putin, ca o cunosc pe una din mamici.
Eu as face tehnoredactare, daca auziti ceva...

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mirela, cum adica 5 lei sedinta? Asta-i munca aproape voluntara... Se iau cam 15-20 de lei pe sedinta... Cati ani au musterii tai?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Petrecere astazi
La multi ani Robert !
Oana sa va traiasca flacaul , sa va bucurati de el, sa fiti toti sanatosi si numai bucurii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Alma, chiar asa ? De ce atat de putin ?
E infim, draga mea.
Eu zic ca ar trebui sa mai maresti tariful, ca nu-i munca voluntara.

Cu tehnoredactarea sa stii ca nu-i nici o afacere. Si eu am mai tehnoredactat (carti, proiecte), dar astea-s sporadice, proiectele sunt numai in anumite perioade si, mai ales acum ca au aparut firme pe fiecare strada, cererea nu-i tocmai mare.

Ileana, gandul imi sta tot la gradinitza aia... a noastra...
De multe ori ma gandeam ce dotari ar trebui sa aiba, etc...
Vise... Deocamdata, sper !

Fetelor, eu maine ma duc la o nunta, la Restaurantul Crang (de pe Spiru Haret). Parca n-am chef deloc.
Ar trebui sa am, ca n-am mai fost la o nunta de multa vreme... dar...

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Dana, si mie imi sta gandul la gradinita noastra... Vise deocamdata. Nu dispunem nici de fondurile necesare deocamdata si parca nici de curaj... Om vedea...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna dimineata!
Dana, distractie placuta la nunta.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Andrusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Buna fetelor !
Ce idee buna cu gradinita, daca ati reusi sa o realizati, bafta multa!
Dana distractie placuta la nunta !
Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Sedinta la noi era de o ora :). Copiii au 9 ani si n-au rabdare sa-i tin 2 ore. Faceam de 2 ori pe saptamana. 5 lei le-am luat pana in iunie, dupa aia a venit vacanta si n-am mai facut. Acum ma suna mamicile sa ma intrebe daca mai fac si nu prea am chef. Stiu ca nu sunt parinti cu posibilitati si parca mi-e oarecum sa le cer mai mult, ba chiar unul din ei incepuse sa vina numai o data pe saptamana, tot din cauza de bani.

Distractie placuta la nunta, Dana! De ce sa nu profiti sa te mai distrezi si tu un pic? Daca nu te autosugestionezi, sa stii ca o sa fii fara chef toata seara, asa mi se intampla si mie.

Oana, sa sarbatoriti baiatul asa cum se cuvine, chiar daca petrecerea e mai mult pentru cei mari!

Va pup, buzoiencelor, weekend placut!

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Am sarbatorit implinirea primului anisor cu o petrecere deosebita,unde vedeta a fost incontestabil Robert,care a fost intr-o forma de zile mari si a impresionat pe toata lumea atat prin tinuta festiva cat si prin energia debordanta de care a dat dovada pana in noapte tarziu.Toata lumea s-a simtit super si a fost cea mai reusita petrecere de pana acum.Copiii au avut parte de cateva surprize din partea casei, iar Robert a prins imediat miscarea cu pungile de cadouri asa incat ,de fiecare data cand auzea sunand la usa ,stia ca il asteapta o noua punga si fugea nerabdator spre intrare.Cel mai deosebit cadou a fost un ceas de perete personalizat,din care iti zambeste strengareste Robert,surpriza de care nici noi parintii nu am stiut.In rest,a primit multe multe dulciuri,jucarii si hainute care mai de care mai haioase.Camera lui a fost decorata foarte frumos,dar singura problema a fost ca am comandat baloane cu heliu,iar din 20 de bucati nu am mai ramas decat cu 5, deoarece s-au spart din cauza caldurii, dar nu a contat prea mult , pentru ca au mai fost inca 50 normale care au rezistat pana la final.Cu ocazia asta i-am luat si motul,iar Robert a ales de pe tava bani, Euro si un pieptanas ,iar noi am tras concluzia ca va ajunge un hair-stylist de succes.

PETRECEREA DE 1 ANISOR

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA

Mergi la inceput