Mamici din Arad...??? (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau "no comments" la faza cu masina...! Oricum eu o evit pe tipa in cauza ca nu e chiar bine.....
Mey , daca iti faci curaj intr-o zi , va astept cu cel mai mare drag!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Ce mai faceti?
Clau, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce ai scris de tipa cu masina si copilul.
Cum s-a simtit Raul azi, a mai plans ca-l doare gingia?

Ioana, voi cum stati cu dintisorii?

Hai sa facem clubul celor care-si arunca PC-ul pe geam.

Sa va zic ce perle a scos Dragos ieri.Se juca frumos cu jucariile si deoadata il aud ca zice:"vrei sa fii sotia mea Melisa"? (Melisa fiind o fetita de la gradinita)
Ce ziceti, veniti la nunta? Fiu-meu are gand de insuratoare.
Mai nou imi propune sa ne jucam de-a mama si de-a tata, idei de la gradinita bineinteles.

VA pup si va doresc o saptamana super!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ALina Te rog sa ne anunti cand e nunta

Ioana, te si cred ca te feresti de ea Eu credeam ca sunteti prieteni buni, de aia am tot avut rezerve sa-ti spun parerea mea

Fetelor am niste emotii pe maine de nu mai pot Nu stiu ce m-a apucat de maine sunt singura, Laurentiu nu mai e si oare cum m-oi descurca?? Va dati seama ca sunt bata, m-a treinuit doar 2 zile Ce-o fi o fi Urati-mi bafta

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

ALina Te rog sa ne anunti cand e nunta

Ioana, te si cred ca te feresti de ea Eu credeam ca sunteti prieteni buni, de aia am tot avut rezerve sa-ti spun parerea mea

Fetelor am niste emotii pe maine de nu mai pot Nu stiu ce m-a apucat de maine sunt singura, Laurentiu nu mai e si oare cum m-oi descurca?? Va dati seama ca sunt bata, m-a treinuit doar 2 zile Ce-o fi o fi Urati-mi bafta

Claudia&Raul (01.04.2004)

Clau, iti tin pumnii pe maine, las ca te descurci tu. Succes!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, spor la lucru iti doresc1 dar parca zieceai ca din 5 dec incepi? Te-ai dus mai repede??
Eu sutn zombie. M-am culcat la ora 1 si la 5 m-a trezit fiu-meu ca vrea cu mami in pat. Si atunci a inceput:"vreu rosi , banza, vreau lapte..." i-am zis ca nu se poate ca nu avem curent ( la ore 23 aseara i-am dat sa manace ca n vrut sa doarma altfel, deci clar nu ii era foame. vazand ca nu merge asa, s-a cerut la pishu, dat nu a facut nici pishu. A adormit el pana la urma, dar eu sunt rupta, ca nu pot sa dorm cu el in pat.
fetelor, si eu m-am zburlit de povstea cu copchilu atarnat de masina.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ceau fetelor!Acum imi beau cafeaua ca sunt de noapte si de jumatate de ora m-am trezit ca am avut o noapte groaznica!!!!!!Pana dimineata la 4 (de aseara de la 11) am tot injectat un betivan notoriu de 29 ani care a intrat in delirum tremens din lipsa de alcool mancel...caldarea cu tuica ca tot de aia vorbea.Tot etajul 5 nu a dormit la cum urla si pt fetele care sunt in bransa va spun ca i-am dat 4 tb de meprobamat, 2 fiole de plegomazin, o tb de fenobarbital, 1 fiola de fenobarbital, o fiola de haloperidol si una de diazepam dupa care nu m-a mai lasat sa-i fac nimic asa ca am chemat politia si l-au dus la psihiatrie sa-l linisteasca alea cu dozele lor.Am 2 colege la scoala de la psihi o sa le si intreb ce i-au facut.
Acum imi savurez cafelutza dupa care ma apuc de invatat ca miercuri am un seminar.
Alina tehnica cred eu ca se va auto desfiinta ca cine suparare va merge odata ce exista studii superioare pt a fi asistenta.Eventual va ramane pt viitoarele infirmiere-"nurse".
V-am zapacit destul, pupici la toate si la mutzunacii vostrii

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

No ceau fetelor!

Alina asteptam invitatiile la nunta!....may da' precoce-i Dragos tau!

Clau asa-i ca te-ai descurcat azi la lucru?

Magda nasoala noapte ai avut!Sa nu se mai repete!

Gabi lui Tudor...i-o fi fost dor de mami de aia a vrut cu ea in pat!

Noi suntem ok, azi am iesit la plimbare si a pus Alesio manuta pe zapada si tare surprins a fost ca e rece!Mor de dragul lui cum repeta absolut tot dupa noi(mai pocit , asa cum poate el, dar nu se lasa si repeta).Mi-e tare shod de el ca nu poate sa pronunte litera C si zice T. La zapada ii spune "ada" si imi arata cu degetul unde e ca sa pricep!
Avem si poze noi pe pagina lui, de alaltaieri!

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, ai fecior mare, care stie sa isi arunce scutecul la gunoi Si poza aia cand sta pe tati imi place.
Alina, sa ne chemi si pe noi la nunta
Flavia, ce i-ai cumparat surorii tale? Cum e oala pt mancare chinezeasca?? Mie imi place foarte tare mancarea chinezeasca.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Va chem la nunta sigur, fiti linistite. Dar nu stiu cum o fi ca Dragos mai are o gagica, pe Iunia de la Cicir, ea e prima, asa ca nu stiu cum o fi cu Melisa.

Ioana, am vazut pozele, Alesio e un scump, mi-a placut si mie aia cum arunca pampersul la gunoi.

Gabi, Tudor dormea singur in camera? Nici eu nu pot dormi cu Dragos in pat, stau nemiscata toata noaptea sa nu-l deranjez pe el si dimineata parca-s anchilozata, ma dor toate oasele.
Ai inceput "operatiunea bb 2" ?
Avem foarte multe gravide in ultimul timp, mai multe ca niciodata, nu stiu ce s-a intamplat. Eu am 6 cunostinte care sunt gravide.

Clau, cum a fost azi la lucru? Te asteptam sa ne povestesti.

Magda, nasol cu betivanii. Ce ciuda imi e pe ei, nu se gandesc nici o clipa ca bautura ii distruge si le distruge viata.

pozici

Mergi la inceput

Gabi, Alina si eu mor de dragul lui cum isi arunca scutecul la gunoi....de fapt de mult si-l arunca singur la gunoi, insa pana acum eu trebuia sa-i deschid usa , dar acum a deschis-o singur si a si inchis-o(de la masca de sub chiuveta)....asa ca-s tare mandra de el!

Diana tu ce mai faci?

Si noi avem bb2 in plan, insa dupa ce-mi rezolv eu unele probleme de sanatate(de ex cateva carii)!....asa ca se pare ca e "epidemie" de gravidute in zona.....deci cine nu vrea bb sa stea in carantina!

Pupici!

Mergi la inceput