Mamici din Arad...??? (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Vad ca am ajuns pe pagina 3...

Ce faceti fetelor? Cum o mai ducetzi?

Pe mine ma omoara vremea asta de afara. Imi da o stare de tristete si parca incep greu sa fac cate ceva.
M-am odihnit zilele astea ca sa recuperez weekend-ul si nici nu m-am dus la scoala ca nu am avut chef.
Vreau sa merg sa-mi iau niste cizme de piele, dar cu toc mai mic ca nu pot de spate sa port tocuri mari, asa ca astept sugestii? Ca nu am mai fost prin magazinele de pantofi de mult.

Sambata e ziua lui sora-mea si trebuie sa merg sa-i cumpar si ei un cadou. Stiu ce vreau, dar inca nu stiu de pe unde. Ori oala de mancare chinezeasca, ori poseta pt lucru. Tot sambata e ziua secretarei mele si ei chiar nu stiu ce sa-i iau. In 26 e si ziua lui maica-mea, asa ca o tin tot in chefuri.

Care ce faceti de Revelion? Noi cred ca mergem in Moskea cu trupa noastra ca de obicei, desi mi-e mi-ar fi placut sa plecam din Arad, dar circumstantele nu ne lasa. Craciunul il facem cu familia si apoi la Anca si Adi. Nu am de gand sa ma stresez prea tare cu mancarurile. Prajitura am comandat deja, doar curatenia nu stiu inca cum o voi face ca nu vreau sa-mi fortez spatele.

Va pup ca trebuie sa plec la banca. Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Eu nu mai scap de problemele cu calculatorul...dupa ce s-a reparat netul n-a mai mers placa de retea.
Clau, nu stiam ca incepi lucrul.A fost musai? Succes!
Nu ai programat bb 2?

Fetelor, merg la culcare, am vrut doar sa va dau un semn de viata, va scriu maine mai mult.
Va pup si noapte buna!
Cu Gabi m-am intalnit azi, a fost pe la mine la lucru.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Flavia petreceri placute pe unde va chefuiti!

Alinush se vede ca ai lipsit ca foarte slaba miscare a fost pe aici in ultimul timp!

Noi suntem ok, in afara de faptul ca urla gombotzul meu noaptea de sperie si vecinii de la 10( noi stam la 2).....cred ca de la o gingie umflata i se trage, se pare ca maseluta vrea sa iasa....

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,mai dau si eu pe aici,doar scurt ca sunt super obo.Intr-o saptamina incepem sa ne mutam,asa ca tot impachetam de o luna de zile,si cind nu impachetam,ori dormim ori suntem la lucru.In rest la noi nu e nimica nou.

LA MULTI ANI tuturor celor ce au avut zi de nastere si nu am reusit sa le zic la timp.

Va pup si voi mai incerca sa intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor, n-am murit!Doar am avut tare mult de lucru(la servici) si de acolo dupa ce ca eram gata ca bateria mergeam la scoala pana seara la 6-7.Simteam ca nu se mai termina saptamana asta.La noi la lucru e valea plangerii:sectia e plina, unii apartinatori deja impart averea-bolnavul inca traieste, altii nu stiu cum sa imbuimbe doctorul cu bani sa-i mai tina bolnavul ca sa nu-l ingrijeasca acasa...te apuca greata.
Nu stiu daca v-am scris ca sambata trecuta am fost la nunta la Astori, a fost super!Au cantat Tinu Veresezan si Gheorghe Gheorghiu, a fost perfect, la 5.30 am ajuns acasa cu Biuta cu tot.Atata am dansat ca nu mi-am mai simtit talpile.Toata duminica am dormit(de la 6 dimineata pana la 6 seara), cand ne-am trezit am crezut ca mancam si masa de foame.
Biutza de marti a inceput scoala dar alti copii tot pe acasa stau si cica vor recupera in vacanta de vara, ce prostie!
Aseara am fost la Metro sa-i cumpar la Biutza cadou de mos Nicolae si Craciun sa ma scap de o grija ca apoi incepe aglomeratia prin magazine si chiar n-am nervi de asa ceva.
Alina parca m-ai intrebat de colegiu.Nu mai exista colegiul, dar pt ca la noi anul acesta a fost prima generatie fetele din anul trei au continuat cu anul patru pt ca s-a schimbat statutul juridic al scolii , este facultate de asistenti medicali de 4 ani si iti dai licenta nu lucrare de diploma cand termini.Este perfect, de fapt asta ne intereseaza , sa fim licentiate.
Flavia ma bucur ca esti bine.
In casa nu am mai facut nimic ca nu am timp nici sa mor.Miercuri am un test la care trebuie sa invat cat se poate de bine si apoi ma apuc sa ma smirglui camera lu Biutza ca sa ii dam culoare.Apoi nu mai facem nimic pt ca vreau sa adun bani sa achit 50 mil din al doilea credit de la banca pt ca acum avem 220 euro rata pe luna si nu foarte imi convine.Am inchiriat demisolul de la 1 dec ceea ce e perfect pt noi.Vor face tamplarie de PVC .
V-am scris destul, merg sa ma apuc de lucru prin casa.
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Linda si Magda, bine ati revenit, nu ati mai scris demult, mai ales Linda.
Eu pe-aici lenevesc, nu am chef de nimic, ma doare gatul groaznic, beau la ceai in prostie.
Nici nu am chef sa scriu, de fapt de cand am avut probleme cu calculatorul si nu am mai intat pe forum parca nici nu mai am chef de scris, m-am dezobisnuit. Cand nu aveam net aveam timp sa fac mai multe in casa si sa ma ocup mai mult de Dragos. Dar nu renunt eu la DC....
Magda, aha..deci asa era cu colegiul.Am inteles acum.Postlicealul se desfiinteaza?

Ioana, a iesit maseluta la Alesio?

Clau, cum e la lucru?

Dupa masa plecam la Cicir la prietenii nostri. Mai intru pe-aici diseara tarziu.
Va pup si va doresc un week-end placut.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Ceau fetelor!

Alinush se pare ca si calculatorul meu s-a molipsit de la al tau ca face fitze!Mai mult nu merge decat merge....!

Noi suntem tot maraiti, maseluta inca n-a iesit....habar n-am cand se va intampla "minunea"....cand ma gandesc ca numai 8 dintzoci are Alesio........!

Ieri seara am fost la ziua unui copilas de un an, al verisorului lui Ovi(Clau tu o cunosti pe mama-sa Alina si pe prunc-Darius il cheama)Am fost extrem de neplacut impresionata cand mama sarbatoritului a strans si a ascuns in alta camera toate jucariile , cica "sa nu le strice copiii" ! Asa ca bazucu meu s-a tot plimbat pe acolo si a rontait pe covrigei....din lipsa de alta activitate...!

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si noi am fost vineri la ziua unei piticute de 1 anisor (ioana la fetitza tipei cu care ma plimb io - Anico) tare bine a fost, Raul s-a comportat exemplar, a cantat "muti ani taiasca" numa gura lui se auzia

Ioana tu de cine vorbesti, de tipa aia blonda care vine pe la voi?? Apai sincer daca de aia vorbesti nici nu ma mir ca si-a strans jucariile

Si al meu calculator face fitze, curand deschid balconu si-l zvarl de la etaj impreuna cu Claudiu care n-are niciodata timp sa se ocupe de el

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Clau de tipa aia e vorba, care a venit la noi de cate ori ai venit si tu(de fapt de mai putine ori ), si de 2 ori v-ati intersectat, ultima data la ziua lui Alesio(ei au venit ultimii).
Voi ce mai faceti?N-aveti drum incoace sa ne vizitati?Ca noi va asteptam cu drag!
Se pare ca om face in curand clubul calculatoarelor cu fitze[pc] pe aici!....si mie imi vine sa-i dau drumul de la etaj!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, am uitat sa-ti povestesc o faza cu tipa asta...acum vreo saptamana (cred) ma plimbam prin Bujac cu Anico si Laura(cred ca os tii, nu?) si trece pe langa noi ALina(era in masina, Darius era in spate pe scaunel) si se opreste la o casa, claxoneaza, iese o tipa cu un copil de acolo...ALina da sa intoarca cand micutul o taie la fuga spre masina...ea concentrata la intors masina nu observa ca micutul s-a prins cu manuta de manerul portierei...mama copilasului statea bine mersi de vorba cu cineva si nici n-a bagat de seama ca copilul ei a sarit la masina Noroc ca ne-am pus noi pe urlat ca altfel crede-ma il prindea sub roti si ala era Mama ce sperietura am tras noi, dar ele erau ffff calme

Si crede-ma ca faza cu jucarioarele nu ma mira deloc, la cate fitze are in cap

AM veni cu cea mai amre placere la voi, dar sunt ff obosita, mai ales dupa noaptea care am avut-o Nu promit nimic, dar venim noi intr-o zi

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput