Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:

Si eu am fost parasita in timp ce ma pregateam sa demarez pregatirile de nunta... si nici in zi de azi nu stiu de ce... nu l-am mai vazut si nici n-am mai auzit de el... si nici nu vreau... desi, daca l-as intalni acum, as oscila intre a-l scuipa in ochi si a-i multumi pt minunea pe care o am in viata mea, sotul meu, pe care l-am cunoscut la cateva luni dupa ce icsulescu a pus punct in cel mai las mod ( la timpul acela, am povestit pe forum... )...
Acum iubesc si simt ca sunt iubita... daca las la o parte problemele cu socrii...
Am suferit ca un caine... si pt ce ? Nu merita nici cat negru sub unghie !...
Asa ca vezi-ti de viata ta si de pregatirile pentru nunta cu cel care intr-adevar te iubeste ! Si sa stii ca si eu l-am stresat pe-al meu, poate fara sa vreau cu fostu'... si intr-o zi, prietena cea mai buna, cand i-am zis ca mi se pare ca la unele lucruri ei doi seamana, m-a certat si zilnic imi suna in urechi "Pisi, puiu' tau sufera... nu-i face asta, nu-l compara cu nimeni, ca el e ALTFEL... "... Si de-atunci, am incetat...
Cat depre partea cu curajul de a anula nunta... bine c-a facut-o, dar oare trebuia cu atat de putin timp inainte si mai ales, cand deja sufereai dupa buni tau ? La asta sa te gandesti... asta n-a fost curaj, ci lasitate... Curaj trebuie sa ai tu, sa mergi inainte !
Si cu asta, gata, ca-ti fac capu' mare !... Bu venit intre miresici !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Offf, Raza de soare m-ai uns pe suflet...cata dreptate ai...uneori si mie mi se pare ca seamana nitel unele lucruri, dar imi bag repede mintile-n cap, iuby al meu, in punctele esentiale este complet diferite...doar la burtica mai seamana...dar nu-i nimic, nici eu nu-s mai breaza
In alta ordine de idei: de restaurant sa intreb aici sau la celalt topic? Ma intereaseaza ceva mai mult decat am gasit deja pe forum despre restaurantul hotelului Ibis si despre Lido..

pupicei
Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Fetelor, pupici multi miresicilor....

ieri vorbeati despre 3 iunie 2006 cum ca nu s-ar face nunti ca e duminica Rusaliilor? Fetelor, ma speriati, va rog, spuneti-mi, pot sa fac nunta sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Apropo de bunicul meu..... am sa il nvit la nunta impreuna cu noua nevasta (pe care a luat-o la mai putin de 3 luni dupa ce a murit bunica) si daca vine, sau vrea macar am sa ii platesc sa isi faca niste haine mai de ... nunta.
Atat. Nu pot si nu vreau sa fac mai mult. Macar mireasa sa ma vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Laura10

ieri vorbeati despre 3 iunie 2006 cum ca nu s-ar face nunti ca e duminica Rusaliilor? Fetelor, ma speriati, va rog, spuneti-mi, pot sa fac nunta sau nu?

Stai, ca m-au luat toate caldurile !... Cum adica, duminica ??? 3 iunie e sambata !!! Fetelor, spuneti-mi ca-i asa !... Va rog !!!! C eu mi-am ales data din telefon... asa a iesit, 3 iunie, sambata... Miresici, va rog...

Si ca sa raspund... se fac nunti... dar era vorba de ora la care vreau eu, ca preotii la ora aia au vecernia de la ora 17... si asta dureaza... atata tot... Na, ca ai bagat tu spaima-n mine !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

fetelor, mi-a luat o jumatate de ora sa va "citesc". trebuie sa recunosc ca si eu am oroare sa nu se intample ceva rau in preajma evenimentului. norocul meu cu puiutzu care ma trage de maneca si ma aduce cu picioarele pe pamant.

cat despre pregatirile de nunta... mie imi vine sa le cumpar pe toate acum, cred ca as fi in stare sa fac nunta intr-o sapataman- doua, atat sunt de nerabdatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by Laura10

Stai, ca m-au luat toate caldurile !... Cum adica, duminica ??? 3 iunie e sambata !!! Fetelor, spuneti-mi ca-i asa !... Va rog !!!! C eu mi-am ales data din telefon... asa a iesit, 3 iunie, sambata... Miresici, va rog...

Si ca sa raspund... se fac nunti... dar era vorba de ora la care vreau eu, ca preotii la ora aia au vecernia de la ora 17... si asta dureaza... atata tot... Na, ca ai bagat tu spaima-n mine !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

raza de soare linisteste-te! 3 iunie pica sambata, am verificat eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

da, 3 iunie e sambata, m-am uitat si eu pe calendar de 2006, calmeaza-te

Si eu am bunici batrani, toti 4!! Dar pe cei din partea mamei ii iubesc enorm pt ca ei m-au crescut, ceilalti au fost mai departe, ne-am vazut mai rar, nu suntem asa apropiati, dar si la ei tin. Bunicuta mea din partea mamei e cam bolnavioara, dar mi-a zis ca vrea sa ma vada mireasa si sunt asa de mandra ca o sa ii indeplinesc dorinta....de nu va povestesc....nici nu ma pot gandi ca se va intampla ceva...Doamne fereste!!! Hai sa ne gandim cu placere la ce va fi, gandurile negre nu fac bine nimanui, doar riduri si fire albe

Don't worry, be happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by addinel

fetelor, mi-a luat o jumatate de ora sa va "citesc". trebuie sa recunosc ca si eu am oroare sa nu se intample ceva rau in preajma evenimentului. norocul meu cu puiutzu care ma trage de maneca si ma aduce cu picioarele pe pamant.

cat despre pregatirile de nunta... mie imi vine sa le cumpar pe toate acum, cred ca as fi in stare sa fac nunta intr-o sapataman- doua, atat sunt de nerabdatoare.

Daca era dupa mine, faceam nunta in noiembrie anul asta. Dar cand am inceput sa punem pe hartie ce si cum si am tras linie ne-am speriat (mai mult eu). Ne trebuiau 90 de milioane pt strictul necesar (fara a mai pune la socoteala ceea ce vom plati dupa nunta). Asa ca m-am linistit repede si am fost de acord pt februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetele, relax!!
in primul rand, 3 iunie pica sambata!!
in al doilea rand, cum am mai zis si ieri, calendarele bisericesti se fac cu ani de zile inainte - deci se stie deja cand si cum pica sarbatorile.
Nu stiu ce-o fi gandit preotu' "tau" Razuca...dar, va zic sigur, Rusaliile sunt pe 11 iunie, la anu'! (apropos, mai vrei...aia ?)
ralucutza, pare sau sa aud asa ceva despre bunicul ta ...in cazul asta, faci foarte bine ... este ca o datorie morala fata de bunic...si suficienta, din pct. asta de vedere, zic!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Raza stai linistita...3 iunie 2006 e sambata. Eu nu prea inteleg cum e cu luna noua,luna plina...sau dupa ce-or calcula popii ashtia. Stiu doar ca la anul pashtele pica pe 23 aprilie(exact de sf. Gheorghe).
Anul asta a fost pe 1 mai si rusaliile pe 19 iunie...am incercat sa calculez, dar ies mai mult de 40 de zile. Bleax..nu-i inteleg.
In orice caz...3 e sambata.
Pupici

Nunta noastra
Honey

Mergi la inceput