Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

M-am dus in 97 acolo la tara si i-a zis mamei mele ca sunt cu..a ca stau pana la 11 in sat la discoteca.

Eu am tinut foarte mult la bunicul meu. Orice mi-ar fi spus si ma supara, imi trecea imediat.
Trebuie sa intelegi si tu ca sunt batrani, ca au ideile lor si ar trebui sa zici ca ei si sa caci ca tine.
Parerea mea.
Si pe mine ma supara cand imi spunea ca am fusta de 2 degete si numai ... poarta asa ceva, dar i-am spus ca asa se poarta si eu nu o sa-mi pun poale cum poarta bunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mda...treaba asta cu doliu la mine nu cred ca merge....e drept, imi place mie sa ma imbrac in negru , dar nu sa-l asociez cu ideea de doliu...si in plus.....sunt convinsa ca bunicii mei nu ar vrea ca eu sau mama sa purtam doliu dupa ei...dupa buni, in nici un caz, ca ea e catolica....asa ca...ramane doar bunicu', care e ortodox (si numai la ortodocsi este "chestia" asta cu doliu 'enshpe mii de zile...) ...care sigur nu va dori.....
Asa ca, deocamdata, desi cu teama in suflet, refuz sa ma gandesc la treaba asta...ce-o vrea Dumnezeu....ne va intari El, si pe mine si pe mama... si vom trece peste necazurile alea...care...sa vina cat mai tarziu!!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Si ma gandeam: oare are ceva daca le iau de pe acum? Ca mai incolo, risc sa nu mai gasesc si astea daca tot imi plac...
Dar, daca le iau de pe acum... oare nu se vor ingalbeni? Si daca le iau, cum ar trebui sa le pastrez ca sa nu o patesc???
Mai este cineva care se gandeste de pe acum la asa ceva sau sunt signura nebuna de pe aici?

Eu-s prima nebuna !... N-are nimic, ca si eu ma duc sambata sa ma uit si dc vad sa-mi placa, le iau... cum sa le tii ? pai, intr-o cutie de pantofi curata, acoperita... bagate in punga... de preferat ceva alb... eu asa o sa le tin... acuma, sa vad unde-o sa tin rochia, ca stii ca eu vreau s-o iau... la mama n-o duc, acasa in sifonier... vad eu cum ii gasesc loc...
Revin la flori... si acum am cosuletul sorei mele, cu cateva flori care au ramas de la nunta ei... le am intr-o punga alba si arata ca noi... deci...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Faza e ca a fost intotdeauna un om dificil. O batea rau pe bunica si pe mama si unchi-miu. Ii dadea afara din casa , faze din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bunicii...sunt ceva foarte special pentru mine...mai ales bunicii din partea tatlui meu! Nici nu vreau sa ma gandesc ca s-ar putea intampla ceva! Mai ales ca niciodata nu mi-au spus ce sa fac, cum sa fac sau cum sa ma imbrac...sunt foarte deschisi la minte si inteleg ca lumea s-a schimbat si nu mai e cum era atunci cand erau ei tineri!

In legatura cu florile cumparate de pe acum, de ce nu? oricum nu cred ca li se poate intampla ceva daca sunt tinute intr-o cutie sau intr-o punga!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gagici frumoase,
Hai nu ma fiti pesimiste, pt ca totul o sa iasa bine. Buni a mea(mama mamei) are 87 de ani si multe drame suportate. In '94 i-a murit baiatul, in '95 nepotul cel mare, in '96 tataitzul meu scump. Anul trecut a avut 2 pre-infarcturi si acum am descoperit ca are cancer la san. Dar ea e sufletul meu, e ingerul meu...si eu sunt la fel pt ea. Si cand a auzit de nunta a fost cea mai fericita si a zis ca rezista, pt ca vrea sa ma vada mireasa. Ei m-au crescut de la 2 luni pana la 7 ani. Si legatura mea cu ei este SFANTA, chiar daca pe tataitzul nu-l mai am fizic langa mine.
Asa ca stati calme...stiu cum e sa traiesti cu teama asta in suflet. Dar mai stiu ca bunicilor nu le-ar placea sa stie ca nepotii poarta doliu si amana nuntile. Ei au o iubire <mai altfel>....poate cea mai blanda din cate exista....
Va pup si va stau la dispozitie pt orice....

Nunta noastra
Honey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Fetelor, in primul rand multi pupici pt ca m-ati "reprimit". N-am fost intentia mea sa va provoc ganduri negre sau "macabre", dar, din pacate, asa e viata...pt mine momentul respectiv a fost destul de neasteptat, noi stiam ca bunicul are tensiune mare (refuza sa ia si medicamente), insa speram sa o mai duca cel putin 1 an sau 2...in paranteza fie spus, eu am crezut si inca mai cred ca mi s-a dat atunci un semn ca nunta aceea nu trebuia sa fie...nu moartea lui in sine a fost un semn, ci MOMENTUL in care s-a produs. La momentul respectiv eu ma hotarasem oricum sa continuam preagtirile, din mai multe motive: in primul rand bunicul meu nu fusese prea "bisericos", am iubea fff mult si nu cred ca si-ar fi dorit ca din cauza lui sa aman eu nunta (si-a dorit f mult sa ma vada mireasa), iar eu simteam "deep inside" ca daca nu o faceam atunci, nu o mai faceam niciodata, cel putin cu respectivul...Oricum, stiti cum se zice "mortii cu mortii si vii cu vii", daca Doamne-fereste se intampla si lucrurile sunt deja "puse in miscare", ganditi-va ce si-ar fi dorit "defunctul" pt voi...
Va pupicesc si ma duc sa savurez "cafeaua de dupa-amiaza" (a 3-a pe ziua de azi)
P.S. Ma scuzati ca iar m-am intins la vorba, la subiectul asta nu ma pot abtine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ciciep
apoi, 2 saptamani mai tarziu, m-am despartit de cel care ar fi trebuit sa fie viitorul meu sotz...de fapt, el a avut curajul sa faca ceea ce eu nu as fi avut curajul niciodata: sa rupa o relatie care nu ar fi dus la nimic bun pt nici unul dintre noi...va inchipuiti probabil ca in conditiile astea, nu am mai avut puterea nici macar sa intru sa citesc nimic de pe site-ul acesta. In fine, cu ocazia asta am vazut ca Dumnezeu exista si ma iubeste...si ma ajuta sa trec peste o perioada groaznica din viata mea...Mi-a scos in cale un OM minunat, care m-a ajutat si fizic si psihic sa trec peste toate momentele grele, care mi-a suportat (si inca imi suporta) toate "traumele" ramase din relatia anterioara si care...m-a cerut de sotie sambata trecuta!!! Asa incat va rog sa ma primiti si pe mine la Miresici 2006, probabil pt data de 3 sau 10 iunie (ca sa ies din doliul dupa bunicul meu). Acum am (re)inceput cautarile cu restaurantul...o kestie buna rezultata este ca am deja "experienta" in materie de organizat nunti si totul (sper) sa mearga mult mai usor.

Sa nu iti para rau decat dupa bunicul tau !... Restul... istorie... Bucura-te de omul minunat pe care-l ai alaturi si... uita ce a fost...
Si eu am fost parasita in timp ce ma pregateam sa demarez pregatirile de nunta... si nici in zi de azi nu stiu de ce... nu l-am mai vazut si nici n-am mai auzit de el... si nici nu vreau... desi, daca l-as intalni acum, as oscila intre a-l scuipa in ochi si a-i multumi pt minunea pe care o am in viata mea, sotul meu, pe care l-am cunoscut la cateva luni dupa ce icsulescu a pus punct in cel mai las mod ( la timpul acela, am povestit pe forum... )...
Acum iubesc si simt ca sunt iubita... daca las la o parte problemele cu socrii...
Am suferit ca un caine... si pt ce ? Nu merita nici cat negru sub unghie !...
Asa ca vezi-ti de viata ta si de pregatirile pentru nunta cu cel care intr-adevar te iubeste ! Si sa stii ca si eu l-am stresat pe-al meu, poate fara sa vreau cu fostu'... si intr-o zi, prietena cea mai buna, cand i-am zis ca mi se pare ca la unele lucruri ei doi seamana, m-a certat si zilnic imi suna in urechi "Pisi, puiu' tau sufera... nu-i face asta, nu-l compara cu nimeni, ca el e ALTFEL... "... Si de-atunci, am incetat...
Cat depre partea cu curajul de a anula nunta... bine c-a facut-o, dar oare trebuia cu atat de putin timp inainte si mai ales, cand deja sufereai dupa buni tau ? La asta sa te gandesti... asta n-a fost curaj, ci lasitate... Curaj trebuie sa ai tu, sa mergi inainte !
Si cu asta, gata, ca-ti fac capu' mare !... Bu venit intre miresici !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mda, asta e si parerea mea...ma gandesc ce ar vrea ei pentru mine. in caz ca.....stiti voi...

ralu, bunicul tau poate ca a si uitat ce ti-a spus...si poate se va bucura sa te vada cat ai crescut (intre noi fie vorba - ditamai fomeia )
Si bunicul meu a fost si este un om dificil..iar noi, tot timpul am facut cum a zis el "ca sa fie bine in familie" ..si el s-a purtat urat cu buni si cu mama...desi acum nu recunoaste (dar, nu poti uita lucrurile astea, si sigur se caieste acum)...si totusi, mama l-a iertat pt ca este tatal ei si asta e...cu mine s-a purtat frumos..au avut grija de mine pana in clasa a6a si amintirile copilariei mele...la ei sunt .....
evident, nu-ti putem noi inocula dorinta de a-l vedea pe bunicul tau...ca, in fond, fiecare le stie pe-ale lui..iar daca tu n-aia vut nimic mai special cu bunicii tai....atunci, pastreaza-i in gand si cand n-or mai fi....aprinde-le cate-o lumanare asa...ca amintire....

PS..cre' ca m-a tampit munca fetelor, am devenit si psiholoaga intre timp ....ieri am fost preoteasa ..maine ce-oi mai fi???

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

krelia, stai linistita ca nu ma dau la fund, din contra, abia acum o sa incep sa va stresesz mai tare ca doar tre sa ma documentez....sa fiu la zi cu toate...ca acum zic ca mai e mult pana la nunta si pana sa-mi dau seama parca vad ca o sa mai fie putin si o sa intru in panica Apropo, trece-ma si pe mine pe lista: 2 septembrie, Laguna Blu. O sa iti zic si biserica, cand o sa ne hotaram...deocamdata nu stim..

Mergi la inceput