Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Rallu felicitari pentru steluta!
Liviana...bine ai venit!

In martie e targul de turism si apoi apar ofertele agentiilor...eu asa stiu!... si de vreo 7 ani in fiecare an imi bat capul cu agentiile de turism pentru concediu si de fiecare data mi se spune acelasi lucru "- Dupa targ va dam oferte!".

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!
Adica... pe iunie nu se fac nunti pana la urma????????? Sa nu ziceti ca asa e, ca ma spanzur!!!

Raza, fii tare!

A... eu acum sunt in niste relatii super cu soacra. Sambata face praznic la tara si azi mi-a promis ca imi da un cozonac intreg... Suntem prietene acum si impreuna in "barfim" pe socru-meu!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Scuzati, am vrut sa zic 3 iunie mai sus! Ma grabesc, ca suntla munca, de asta!
In alta ordine de idei: bun venit noilor mirese 2006 si felicitari celor cu stelute!!!
Raza: si eu m-am separat cu mancarea (tot de nevoie), la doar o luna dupa ce m-am mutat impreuna cu iubi la ai lui... Asa ca... Si nu stiam sa gatesc inainte. Dar acum, nici eu nu ma recunosc! Deci, tot raul spre bine in final!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Krelia...ha ha ha ce mi-a placut raspunsul tau...l-ai facut sa nu-si mai bage nasu unde nu-i fierbe oala ...l-ai lecuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetelor, am vorbit la o tipografie care face agende, cu o tipa care cunoaste un preot si de la ea am aflat ca aceste calendare bisericesti se intocmesc cu ani de zile inainte.....deci, e sursa sigura...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia

Krelia...ha ha ha ce mi-a placut raspunsul tau...l-ai facut sa nu-si mai bage nasu unde nu-i fierbe oala ...l-ai lecuit

pai....mi-am "luat-o" de vreo 2 ori cand am scris cuvantul asta si-mi aparea "ia o pauzarile" si ma gandeam oare de ce..si mi-am dat seama ca era de la cele 4 litere de la inceput ...ca io..pacatele mele...vorbeam frumos, vorba aia!!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Fetelor eu azi plec mai devreme acasa ...in 5 minute plec ... multi pupici vorbim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Buna seara, fetelor! Ce-mi place sa va citesc, acum ca eu am trecut de stres ... , dar va invidiez si ma bag si eu in seama ca nu pot sa ma desprind de forumul asta iar la noi, la Miresele 2005 nu prea mai e activitate
Daca am cu ce sa va ajut, nu ezitati sa ma contactati

Mai revin maine.

Apropos, intreba cineva daca nu e mult 3 milioane pt. filmat + pozat (parca) . Eu zic ca nu e deloc mult, mai ales pt. Bucuresti. In general ce am gasit eu cand cautam (preturi medii) era cam 100 E daca iti filma cu o camera si 200 cu doua camere. Si la fotografiat ... cam tot asa. Oricum, sa te incadrezi in 3 milioane cu totul.. nu cred...

Gata, fug akasa, ca trebuia sa plec de cel putin 2 ore. Seara buna in continuare!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara miresici,
Vreau sa ma alatur si eu lui Dianette...si sa va spun ca mi-ar face placere sa va putem ajuta, macar cu un sfat ceva. Tot ce pot sa va spun.....bucurati-va inclusiv de perioada asta a pregatirilor pt ca e tare frumoasa. Obositoare, enervanta uneori dar o sa va lipseasca teribil. Despre ziua cea mare nici nu mai am cuvinte...e ca o minune....si ca orice minune trece atat de repedeeee...
Deci daca primiti <neshte duamne> cucuiete printre voi, noi ne bucuram.
Seara buna va doresc

Nunta noastra
Honey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu va primesc. Chiar ne prind bine niste sfaturi.

Krelia scuze ca-ti raspund cu asa intarziere, dar numai acum am intrat.Am facut vinete si tocana de mazare cu carnita, ceva rapid ca n-aveam chef sa stau prea mult in bucatarie.
Ai devorat pilaful?

poze
gio si bb Marco 29 +

Mergi la inceput