Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 28
Rallu spune:
quote:
Originally posted by krelia
Daaaaaaa ...ai nimerit-o cum nu se putea mai prost! Io si popii!!! LOL!!!
Pe de alta parte, nu cre' k mi-ar fi stat rau, preoteasa...ca', daca barbata-miu "lucra" pe la Elefterie sau pe la Domnita Balasa...etc...pai venea acasa cu patrafiru' plin de gologani! (doamne-iarta-ma!)
Eheee...nu echiar asa.
Am iesit eu cu cativa popi (de fapt studenti la teologie in ultimii ani) si nu prea le era gandul la cele sfinte.
Nu degeaba e vorba aia cu ce face si ce zice popa.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
Rallu spune:
Fetelor, ma insel eu sau dupa la mesajul asta ar trebui sa primesc si eu o steluta?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
briza_marii spune:
Doamne fetelor, dar chiar sunteti de coma, nu alta! Zau ca am devenit dependenta de-a binelea de site-ul asta. Pur si simplu, cand ma adun de pe drumuri si ajung la calculici, primul lucru e sa deschid desprecopii. Raza, bine ai reaparut. De aia e a fost vrema asa urata afara! Ca disparuse Raza de soare!
briza_marii
jesia spune:
quote:
Originally posted by Rallu
[Nu degeaba e vorba aia cu ce face si ce zice popa.
Asta cam asa e... ca am cunoscut si eu odata unul care Dumnezeu sa ma ierte era cu totul pe dinafara ...nu avea nici o treaba cu asta si era plin de vicii (dar poate nu sunt toti la fel )
krelia spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Fetelor, ma insel eu sau dupa la mesajul asta ar trebui sa primesc si eu o steluta?
Ai primit-o deja, Rallu - asteptam potolu' ...ca jesia...ne-a-mbatat..da' ne-a lasat cu burtile goale
Cu studentii la teologie...am cunoscut si eu un caz - si asta imediat dupa revolutie..stia omu' ce stia..meserie banoasa, dom'le (daca stii un' s-o profesezi!)
Si-n plus, sunt astia batranii care s-au cam dezis de cele sfinte.....daramite aia tineri....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Rallu spune:
Gataaa..aveti de toate aici: antren, atmosfera, bauturi (alcoolice si nealcoolice), papica.
Tot ce vor sufletele voastre.
Si daca tot v-ati simtit asa de bine, urmeaza sa va duceti acasa si ....
P.S. Scuzati, pardon daca s-a simtit cineva ofensat.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
jesia spune:
Bhei...puiu zice ca sa nu va dau de mancare si de baut ci sa-l trimit pe el "live"
Dar nu ma iau dupa el...decat cu un bat...sa facem petrecere atunci
PETRECERE
Giova spune:
Liviana bine ai venit in grupul nostru!!! Ne inmultim pe zi ce trece.
Off, off raza, cand nu.i unul ii altul. Cum de si-a schimbat atitudinea socrul si a luat-o pe ulei soacra?
Rallu felicitari pt. prima steluta!!!!
poze
gio si bb Marco 29 +
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
Bhei...puiu zice ca sa nu va dau de mancare si de baut ci sa-l trimit pe el "live"
Mdeahhhh...visul oricarui barbat - sa petreca in jurul unei duzine de m_u_i_e_ri (asta ca sa nu imi mai zica robotul forumului sa iau o pauza!!)
Gio, ce facusi de mancare??? Nu de alta, da' nu mai poci - am o foame-n glanda - devorez pilafu' ala din frigero cand oi ajunge acasa.....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006