Va este frica?
Raspunsuri - Pagina 3
ancutzathree spune:
mi-e ingrozitor de frica de tot ce implica cuvantul "MOARTE",a mea ,a,celor dragi si mi-e frica deasemenea de mort,cand au murit bunicii mei,n-as fi intrat singura in camera in care erau pt nimic in lume...
mi-e frica noaptea cand pusca mobila sau daca se aude ceva zgomot in casa aprind toate luminile,asta numai cand sunt singura,in rest n-am treaba...
ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi
Bepii spune:
Mie mi-e frica de inaltimi. Daca sunt intr-o cladire inalta evit sa ma uit jos pentru ca ma apuca groaza. La fel si atunci cand calatoresc cu masina sau motocicleta prin munti pe drumurile acelea serpuite la marginea carora se casca prapastia. Nu ma uit in jos pentru ca ma apuca o frica nebuna.
De asemenea mi-e frica sau mai mult mi-e sila de paianjeni. Nu-i pot suferi si ani la randul am avut acelasi cosmar cu paianjeni uriasi si panzele lor intinse in apartamentul meu din Romania. In ultima vreme n-am mai avut acel cosmar dar frica si sila tot au ramas.
Pupici
Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta
Tanaion spune:
Mie mi-e groaznic de frica de boli. Mi-e frica si pentru mine dar in special pentru cei dragi.
Incerc sa ma gandesc la Dumnezeu ca sa ma apar de aceasta frica.
Tana
cicuta spune:
Mie mi-e frica de boala,moartea celor dragi si mi-e frica de intuneric,de cutremur si de...stomatolog.
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
boeru spune:
Mie nu mi-e frica decat de Dumnezeu. Am intr-devar rau de inaltimi, de mare, dar nu pot spune ca mi-e frica. Nu ma simt bine si atat. Mi se strange si mie inima cand ma gandesc la cei dragi ca nu vor mai fi, dar nu pot spune ca am frica de chestia asta. Cred ca sunt eu o fire mai analitica! Sunt Fecioara.....dar ma tratez.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
Marina spune:
De ce va este frica mai mult si mai mult?
De la: Forumul desprecopii.com
URL: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61075
Printat la: 04/11/2005
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: ovidiu bufnila
Subiect: De ce va este frica mai mult si mai mult?
Trimis la: 04/11/2005 12:32:46
Oamenii au frici dintre cele mai bizare. Uneori iti vine sa razi, alteori te incearca un fel de compasiune. Poate ca uneori am putea avea sansa de a ajuta astfel de oameni. Fricile cele mai bizare nu tin intotdeauna de psihic! Va rog frumos sa nu ma mutati la pishoooo! Multumesc frumos de intelegere. Fricile cele mai bizare se nasc pe negandite. Frica de lift, de exemplu, poate avea legatura cu pozitiile noastre in spatiu netinand de acel ceva interior al nostru fermecator, straniu, ghidus, zapacit, grav sau tragic pe care il numim in toate felurile posibile: minte, psihic, suflet, timonier, ego, cel-dinauntru, un altul, El, Ea, navigatorul, imaginarul, imaginatia, etc.
Ovidiu cu prietenie
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: Ramonika
Raspuns la: 04/11/2005 12:42:49
mai e un subiect la in unul sau in 2... se numeste "Va este frica?".
mie mi-e frica de serpi (asta e frica din aia care te face sa razi). printre lucrurile mai importante, mi-e frica de nenorociri, de cutremure, inundatii, de Dumnezeu bineinteles. de moarte, mai mult de moartea celor apropiati mie decat de a mea proprie.
ar mai fi poate, dar astea imi vin in minte acum.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza
Autor: Nane
Raspuns la: 04/11/2005 12:43:34
Daca vroiai sa sti de ce ii este frica fiecaruia, mai este un subiect deschis acum cateva zile si inca activ pe tema asta, daca nu ma-nsel la "in unul sau in 2 mergem mai departe".
Autor: Natasa
Raspuns la: 04/11/2005 12:43:41
Domnule Bufnila, mata esti poet cumva? Ca numai colegii mei de facultate faceau o poezie ca sa te intrebe cit e ceasul si aflai si "ce e timpul" :) Parerea mea amicala e sa pui intrebari mai clar si la obiect, fara atitea metafore, dar faci cum crezi.
In alta ordine de idei, vorbesti de fobii sau de frica, in general? Ca mie, de exemplu, mi-e frica de oamenii prosti si violenti, dar asta nu e o fobie. Incearca sa formulezi mai clar intrebarea.
Raspuns la: 04/11/2005 12:45:51
Originally posted by Natasa
Domnule Bufnila, mata esti poet cumva? Ca numai colegii mei de facultate faceau o poezie ca sa te intrebe cit e ceasul si aflai si "ce e timpul" :) Parerea mea amicala e sa pui intrebari mai clar si la obiect, fara atitea metafore, dar faci cum crezi.
Da, si mie mi se pare ca se scarpina la urechea stanga cu mana dreapta, dar ma rog...
Autor: tata lu Toma
Raspuns la: 04/11/2005 12:48:58
Mie mi-e frica sa-ti spun sa dai o cautare, pe forum, folosind cuvinte cheie gen frica, frici, teama, temeri, fobie, fobii.
_
Sunt moderator dar ma tratez
Raspuns la: 04/11/2005 12:53:01
Ramonika, multumesc de raspuns. Am deschis acest topic pentru ca eu incerc in fiecare zi sa scap de fricile care dau peste mine pe negandite. Cred ca frica de serpi e reala dar fiecare o "prinde" din varii motive. Sunt unele care tin de domeniul psihanalizei dar sunt si unele care tin de felul nostru de a ne misca in spatiu. Mai sunt si altele. Pe vremuri imi era groaza de serpi. M-a speriat cineva fara motiv. De-a lungul anilor am incercat sa scap defrica asta neghioaba, nejustificata. Am salvat chiar si pui de serpi. Oooo, nu sunt ca teribilul Steve de pe Discovery! Dar incerc sa ma descurc. Ai putea descoperi de ce ti-e frica de serpi si atunci s-ar putea sa scapi de aceasta frica.
Cu prietenie,
Ovidiu
quote:
Originally posted by Ramonika
mai e un subiect la in unul sau in 2... se numeste "Va este frica?".
mie mi-e frica de serpi (asta e frica din aia care te face sa razi). printre lucrurile mai importante, mi-e frica de nenorociri, de cutremure, inundatii, de Dumnezeu bineinteles. de moarte, mai mult de moartea celor apropiati mie decat de a mea proprie.
ar mai fi poate, dar astea imi vin in minte acum.
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Autor: qsar
Raspuns la: 04/11/2005 12:54:20
Cred ca subiectul poate fi inchis. N-are rost sa-l muti la Psi unde sunt deja subiecte similare.
Multumesc,
Q
Honi soit qui mal y pense...
Raspuns la: 04/11/2005 12:56:34
Ovidiu
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Mie mi-e frica sa-ti spun sa dai o cautare, pe forum, folosind cuvinte cheie gen frica, frici, teama, temeri, fobie, fobii.
_
Autor: motanik
Raspuns la: 04/11/2005 13:02:18
Repede, repede, pana nu inchideti si aruncati subiectul la cosh sa mentionez si io ca am frica, fobie, numiti-o cum vreti, de melcii aia fara casa din gradina mea...bleahhh, si nu am de gand deloc sa descopar de ce mi-e frica, scarba si tot arsenalul de sentimente ce ma incearca numai sa ii vad...
--------------------
Andra
Noi
La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
Raspuns la: 04/11/2005 13:10:02
Am si eu o intrebare pentru moderatori. Secretul ca un subiect sa fie pastrat pe pagina de generale e sa-i rogi pe moderatori sa nu-l mute? Intreb fara nici un pic de rautate. De cite ori am pus un subiect la generale si nu-si avea locul acolo, a fost mutat, am fost instiintata si mi s-a parut normal (chiar daca stiam ca acolo unde a fost mutat intra mult mai putini). Acum vad ca regula asta nu mai tine si ma intrebam de ce.
Ovidiu, no offence, n-am nimic cu subiectul tau, dar vreau sa inteleg si eu regulile de pe forum.
Autor: tata lu Toma
Raspuns la: 04/11/2005 13:15:31
Q, sorry da' dupa cum ziceam mi-am schimbat ciorapii ...
Natasa, secretu' nu ie sa-i rogi pe moderatori ci sa-i desfiintezi cu tot cu regulamentu' lor inutil.
_
Autor: Ramonika
Raspuns la: 04/11/2005 13:18:41
eu nu stiu de ce va legati atata de Ovidiu. a jignit pe careva? eu nu am fost pe faza, explicati-mi si mie sa nu mor proasta.
Raspuns la: 04/11/2005 13:22:18
Asa e bine? :) N-am de gind sa desfiintez pe nimeni. Tot respectul pentru cei care se ocupa ca forumul asta sa fie unul civilizat si ordonat. Intrebarea mea era una pentru cultura mea generala, sa stiu si eu cum sa-mi aduc subiectele la generale, chiar daca nu e locul or acolo :)
Numai bine!
Raspuns la: 04/11/2005 13:29:11
Originally posted by Ramonika
eu nu stiu de ce va legati atata de Ovidiu. a jignit pe careva? eu nu am fost pe faza, explicati-mi si mie sa nu mor proasta.
N-a jignit pe nimeni da e caterinca cum scrie... ca "din carti"...
Autor: razhore
Raspuns la: 04/11/2005 13:33:35
mi-e frica de inmultirea fiintelor la infinit si de felul in care se misca spatiul in jurul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/razhore/my_photos
Choose life, choose a career, choose a washing machine.
Autor: Sabina
Raspuns la: 04/11/2005 13:39:06
Cel mai indicat lucru ar fi sa se ,mute reaspunsurile astea la subiectul deja existent ( despre frici).Pe bune.si nici macar nu-s moderatoare
Sabina si Sofia Galagia
Cele mai frumoase fete
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Autor: pisik 4ever
Raspuns la: 04/11/2005 14:00:47
mie mi-a luat mult timp sa imi dau seama de ce imi e frica. imi este frica de viteza.
de ce imi e frica? pai am zis ca trebuie sa-mi fie si mie frica de ceva. si am cautat pana am gasit ceva de care sa imi fie frica.
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
Autor: razhore
Raspuns la: 04/11/2005 14:09:56
celui care a scris verurile mi-e frica,mi-e frica/sa dorm singurica ii era frica sa doarma singurica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/razhore/my_photos
Choose life, choose a career, choose a washing machine.
Autor: pisik 4ever
Raspuns la: 04/11/2005 14:44:23
celui care a scris verurile mi-e frica,mi-e frica/sa dorm singurica ii era frica sa doarma singurica
probabil gagica s-a maritat repede
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
mihaelabebe spune:
Mie mi-e frica de....masina de tuns iarba,cea pe care o imping,ca o sa-mi explodeze in fata si atunci intorc capul intr-o parte cand tai iarba,in caz ca explodeza sa nu-mi ia toata fatza,ci numai o parte.Si io tai iarba in fiecare saptamana in timpul sezonului...cu iarba.Da',avem si una mare pe care o calaresti,da' e stricata de un an de zile,dar ma bucur ca e stricata ca altfel,daca as fi taiat iarba cu ea si ar exploda...mi-ar lua fundul,nu ca n-as vrea sa mai dau putin jos din el,dar....hmmmm,acu' daca stau putin sa ma gandesc,oare am un sotz lenes ca nu repara masina mare sau...vrea sa scape de mine.
AngeliquedeS spune:
De gandaci. Dar o frica din aceea nebuna, de ma apuca plansul si nu stiu unde sa fug. De obicei urlu dupa cineva ca sa vina sa il omoare. Intr-o noapte, acum vreo 5 ani, eram in sesiune si a intrat din curte in dormitorul meu un gandac imens. Toata noaptea am stat in mijlocul patului plangand, disperata de frica si gandacul a stat in fata patului in care eram eu. Nu s-a miscat un milimetru. Nici nu aveam pe cine sa chem ca eram singura acasa.A doua zi dimineata cand a venit gazda mea acasa am strigat la ea si l-a omorat. Va rog sa ma credeti ca nu fac pe nebuna, si acum simt cum se strange carea pe mine numai la gandul unui gandac.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
pisi_ella spune:
Mi-e frica de intuneric, de moarte, de batranete.
Mi-e frica de vietatile care au mai mult de 4 picioare...Normal, de INSECTE!! In special de paianjani, de fluturi si libelule. DAAA!!! Libelulele mi se par sinistreeeeeee!!!!!!!!!!! Brrr...si fluturii sunt tare urati!! Si cand ma gandesc ca-i luam in mana cand eram mica!!! Ati realizat vreodata ce hidosi sunt fluturii??? Ma rog,,,nu cand zboara si le vezi aripile viu colorate...ci cand le studiezi indeaproape corpul ala de omida scarboasa, de vierme cu multe picioareee!!!!!! Mamaa...mi se zbarleste parul!! Ce sa mai vorbim de fluturii de noapte!!!!!!!!!!!!!
Auziti???V-ati intrebat vreodata...de unde vine frica asta ancestrala a omului de insecte?? Cum de-i e frica omului de niste fiinte atat de mici si inofensive, la urma urmei?? Ma rog...nu e chiar frica....e scarba....dar o SCARBA de-aia de te-apuca tremuratul si ti se face pielea gainii....Tare as vrea sa stiu....
Auziti??
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
catalynaa spune:
Mie imi este frica de serpi,gandaci si alte lighioane cu mai multe picioare,de moarte,de nepasarea celor din jur...si lista este mult mai lunga,dar nu vreau sa risc sa va plictisesc.
cata