Pestisori, pestisori...(15)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Nexus spune:
Mirela sunt de acord cu tine ca trebuie sa-i obisnuim de mici cu toate gustutile. Din pacate noi ne-am tot confruntat cu buburutele acelea carora nu le-am descoperit cauza si de aceea mi-e teama sa-i dau mezeluri. pentru Robert!
Va pupic!
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Neatza pestisori,
Pupicei la totzi copilasii si sanatate multa
Noi am avut petrecere de ziua lui Dragos, sunt frinta azi de oboseala, dar nu mai conteaza ca a iesit bine sin u ami facme in viitor, decat dc comandam aproape totul, spunea Dragos ca nu se merita efortul nostru, mai ales al meu ca eu am stat simbata si duminica pina la 2 in bucatarie, desi m-a ajutat si el duminica in bucatarie si a spalat baile si a aspirat parterul, dar stii cum e, ieri chiar nu am apucat s a stau jos decat al 10.30 seara, dupa mai mult de 12 h in picioare, dar seara am picat cum se spune, azi am resimt un pic dar o sa treaca. Am si facut multe, de asta, pateuri cu brinza si carne, salate=4, inca un aperitiv, plus platou cu brinzeturi si muschi afumat, friptura de 2 feluri cu garniture si muraturi, 3 prajituri si tort=comdandat.Dar au fost f. laudate chair dc a mai si ramas ceva. Tortul a fost cu bezea si multe zmeura si un fle de inghetata pe la mijloc, e greu de descris dar f. bun si savurat de totzi..o sa vedetzi voi in poze…O sa trimit poze maine si cu MINE
Maine mergem la medic si o sa mai facem o ecografie, sa vedem cum stam cu placenta si ce face bebe.
Va pupam si numai bine,
Denisa si Emma cea obosita dar vioaie incaJ
Denisa29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
Buna pestisori,
ce fain ca sunteti active...am avut ce citi
No, gata fulguletz nu mai zic nimic, purandei sa fie
Si noi o sa ne mutam la anu in vara si, si noi tre` sa ne apucam de cautat casa.
Mai fetele, verisoara mea de aici si-a cumparat casa si simbata s-a mutat, duminica am fost la ei si m-am imbolnavit.Asa casa faina, mare si frumoasa...vreu si eu!!!!sper sa-mi iau si eu intr-o zi o casa la fel de frumoasa ca a lor...
Mirela nazdravanului si lui mami lui!cum mai e vremea in Brasov?la noi bate un vit de te ia pe sus, foarte puternic si mai da si cu ploie...
Mihaela poti sterge singurica mesajul sau modifica.Sus in bara ai mai multe iconite, da clic pe ele si vezi care ce face.
Denisa ce de ati petrecut..sa-ti traiasca sotul si sa fiti sanatosi si fericiti pina la adinci batrineturi!!!Neaparat sa pui poze.
Eu sunt varza, m-am saturat de raceala, virus ce o fi!!acu m-am apucat sa iau antibiotic dar vad ca tot nu e bine, cind s-o gata fac cinste
zi faina!
Emilly cu gaza ei
Nexus spune:
Emilly merci de sfat. Dupa ce mi-ai zis am incercat sa-l sterg, dar nu a mers . Mai incerc.
MULTA SANATATE!!! Si asteptam sa ne faci cat mai repade cinste !!
Citeam o data un articol despre antibiotice in care se spunea ca ele ar trebui folosite numai in cazul bolilor provocate de bacterii(organisme vii care cauzeaza boala prin invadarea unui organsim sanatos, ducand la producerea toxinelor sau multiplicandu-se –ceea ce va rezulta in dereglarea proceselor normale din organism. Antibioticele au efect impotriva bacteriilor deoarece ele actioneaza prin distrugerea acestor organisme vii prin stoparea cresterii si inmultirii acestora, in general prin distrugerea peretelui protector al bacteriilor.), nu si a celor provocate de virusi(nu sunt organisme vii- ei sunt colectii de molecule care pot trai si inmulti doar dupa ce au invadat alte celule vii. Deoarece nu sunt organisme vii si nu contin pereti celulari,virusii nu rapund la tratamentul cu antibiotice).
Si cu toate astea cel putin in Ro cum te vad ca esti racit, gata prescriu antibiotic.
Denisa sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos! Iti tinem pumnii sa fie totul ok maine la eco. Abia astept sa te vad in poze cu burtica .
La multi ani tuturor Sfintilor Mihai si Gabriel si tuturor sfintelor Mihaela si Gabriela! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de bucurii si impliniri!
Va pupic!
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI MIHAELA!...sa ne traiesti, sa fii fericita toata viata si multa sanatate, si
multe de la noi!....da,cam nasol cu Arthur,daca e cu probleme de piele,mai bine evita mezelurile,intradevar nu prea ai ce lua bun din ele,doar ca trebuie sa ne invatam si cu ele
.
EMMILY, si voua...iar aduci vorba de casa
,sti ca mai discutaram noi mai de mult,offfffffff,si noi visam...dar cine stie,poate viiitorul ne va rezerva surprize pana la urma,nu?...trebuie sa fim optimiste
...la Brasov e tare rece,seara -4 grade,iar ziua cam 8.
DENISA, sotului tau si LA MUTI ANI!,sa iti traiasca 100 de ani!
la burticica,pt micuta frumusica!
Azi merg sa serbez un Mihai,,sper sa fie bine.
si sanatate la toate si toti pestisorii!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
salisa spune:
Buna pestisori dragi,
Vreau sa spun La multi ani tuturor celor cu nume de sfinti !
La multi ani! Mihai, Mihaele Gabriel si Gabriele!
Eu sunt tare obosita...abia ce am scapat de examene la daneza....le-am luat cu bine...si acu ma pregatesc pt urmatorul nivel...
Dar sunt asa de obosita ca parca nu mai am chef sa merg la scoala.
In rest suntem bine...burtica creste....avem deja aproape 35 de de saptamani...de fapt in acest weekend intram in 35 de saptamani.
Bebelusul a fost tare activ zilele astea....si il simt bine...mai bine ca pina acum....ceea ce inseamna ca a crescut ...si loviturile sunt mai puternice.
Voi ce mai ziceti pestisori dragi?
Cum sunt apele pe la voi?
Va pupacim cu drag pe toti!
Salisa 34 +!
Denisam spune:
Neatza pestisori,
Am intrat sa va dau linkul d epoze, ca sunt pe fuga sa plec la medic.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=/17e8&.src=ph
Multumesc de urari Emily si LA MULTI ANI tutuor ce is sarbatoresc azi ziau de nume, Gabriel(a) si Mihaela/Mihail!
Salisa ai grija si numai bine, tine-ne la curent cu simptomele, desi mai ai un pic pina nasti!
Denisa29+
Emma Andreea
BEBIK
Emilly spune:
buna pestisori!!!
La multi ani Mihaela!!! pai nu dai de baut?
Eu iar la scoala, iar in pauza si iar cu voi..Interesant ce a scris Mihaela despre bacterii, virusi si antibiotice.Aici daca-i virus nu-ti da antibiotic ci doar antitermic, multe lichide si odihna cit cuprinde.Eu am rezolvat doar o chestie cu antibioticul, nu mai tusesc ca un magarus si parca sunt ceva mai bine ca ieri.E foarte posibil sa le fi avut pe amindoua, adica virus, gripa toate la un loc.
Salisa pai cum sa fie apele la noi, asezate cumva, fara mari schimari, cumva intr-o rutina dar pe o panta ascendenta, sper eu.
Eu as zice ca mai ai vreo 4 saptamini pina nasti asa ca sa nu te grabesti.Cred ca iti e din ce in ce mai greu si ca nu mai ai chef de scoala.A propos, eu in ziua in care am nascut ma sculasem dimineata sa merg la scoala si cind colo am ajuns la spital
Mirela sa ai petrecere frumoasa!!sa minci si sa bei si pentru mine ca tare as mai petrece si eu...
Denisa fug sa vad pozele si revin
Emilly cu gaza ei
Emilly spune:
...mai ce burtik frumoas are Denisa...si ce de invitati!!!si ce de copilasi!!zau ca te inteleg acum de ce erai tu obosita!!!
si ce de cadouri...frumos trebuie sa va fi simtit.
Salisa nu ne pui si tu o poza cu butikul tau??hai te rugam frumos!!!
fug la ore, pupici, pa!!
Emilly cu gaza ei
Denisam spune:
Salutare pestisori,
Mihaela- LA MULTI ANI SI NUMAI BUCURII SI REALIZARI!
Emily- multumim de aprecieri
Am fost al doctor azi si medicul inainte s amerg la ecografie a spus ca dupa bataile inimii pare un copil sanatos, si fericit.Sesi msica destul Emma, stia ca am emotzii:)
La ecograf, ne-a spus ca nu exista dubii ca nua r fi Fetitza, am vazut clarpe ecran ca e FATA, deci ramane Emma Andreea, chair si Dragos era bucuros:) si rasufla usurat intr-un fel, desi tehniciana avea 2 baietzi si spunea ca e mai usor cu ei si i-a invatat ca M vine de la Mama si nu de la Maid=camerista, sluga.
Poza nu e prea clara, au inceput sa nu mai dea asa multe poze , dar am vazut rinichii, stomacul , inima, degetele, femurul, coloana vertebrala si isi sugea degetul asa de haioasa era, ne-a explicat cum inghite copilul lichid, si acesta se schimab cu unl nou al fiecare 4h, Dragos pune atot felul de intrebari, si a aflat si cum face bebe pipi.
Cam atata pt azi, fug ca am de lucru pt birou.
Va pupam,
D&Emma Andreea
--------------------------------------------------------------------------------
Denisa29+
Emma Andreea
BEBIK